بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/02/08
شماره 2456 - تاریخ 1403/02/08
آخرین اخبار
بزرگداشت شهدای مدافع سلامت در قطعه 50 گلزار شهدای بهشت زهرا (س)
جلب مشارکت مردمی در پشتیبانی و مراقبت از طرح ساماندهی آسیب های اجتماعی
سیمای شبانه 7 بوستان منطقه 19 با اصلاح و تعمیر ۱۷۷ شعله از ابتدای سال روشن تر شد
نصب سازه پرتابل فرهنگی درجوار اماکن مذهبی وکانون تجمعات مردمی
ارزیابی امکانات، تجهیزات و ملزومات نگهداشت فضای سبز منطقه ٦ تهران
جمع آوری تابلوهای غیرمجاز از سطح منطقه۵
از ساماندهی کیوسک‌های مطبوعاتی تا اصناف و مشاغل مزاحم
اهمیت فرهنگ‌سازی در ارتقای مسئولیت اجتماعی حفظ محیط زیست
برگزاری همایش "پیاده روی خانوادگی " در بوستان جنگلی سرخه حصار
افتتاح اولین دبیرخانه کانون نوجوانان منطقه 13
تحکیم بستر آسفالت بزرگراه آزادگان و تعریض و ایمن‌سازی کندروی شرقی این بزرگراه در تقاطع با بزرگراه شهید لشگری
ایمن سازی و زیباسازی ۵۲ دستگاه پل عابر پیاده در منطقه ۲۱
بازرسی کارشناسان اداره HSE از سطح نواحی
اجرای عملیات رنگ آمیزی المان های بوستانی - عمرانی و ترافیکی در بوستان جنگلی یاس فاطمی
بازدید وزیر کشور از پروژه های سازمان نوسازی شهر تهران
با همکاری شهرداری تهران بسته‌های ویژه نوسازی بافت فرسوده تدوین می شود
برگزاری آیین افتتاحیه زورخانه ده ونک با حضور مسئولان شهری پایتخت و پیشکسوتان ورزش باستانی
از احداث بیمارستان جدید در منطقه تا منتقل شدن خط راه آهن تهران-اهواز
اجرای طرح همیاران آرامش در منطقه۲۲
آغاز بکار نخستین خانه خلاقیت و نوآوری در منطقه ۲۲ تهران
برگزاری جلسه عملیاتی طرح های تحولی خدمت در سال ۱۴۰۳
آغاز طرح ویژه الگوی خدمت در معابر منتخب منطقه ۱۶
برپایی میز خدمت سلامت و ویزیت رایگان کارکنان در منطقه ۱۶
شناسایی و پلمپ ایستگاه غیر مجاز پسماند در بازار حضرتی منطقه ۱۲
لزوم برنامه ریزی جهت انجام به موقع پروژه های احداثی منطقه در سال ۱۴۰۳
اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه۲ تدوین شد
ایران به هاب ترانزیت داده نزدیک می‌شود؟
روایتی از تشابه ماجرای بابک خرمدین با فیلمی که نامش تغییر کرد
آفریقا؛ قاره فرصت‌ها/ موانع همکاری‌های تجاری ایران و آفریقا چیست؟
واکنش به کشتار در غزه؛ حقیقت جنبش‌های دانشجویی در آمریکا
کنعانی: توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند
رفتار غیرانسانی آمریکا نسبت به دانشجویان معترض شرم‌آور است/ دانشگاهیان جهان باید خون گریه کنند
رئیسی: جمهوری اسلامی تحریم‌ناپذیر است
تلاش برای ارتقاء همکاری های حداکثری شرکای اجتماعی حوزه سلامت
طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در منطقه ۶ تهران با قوت ادامه دارد
تلاش برای بهبود وضعیت ترافیک در پهنه مرکزی تهران
رونمایی از تمثال جدید سردار شهید احمد کاظمی در منطقه ۱۹
زیرگذر بزرگراه خلیج فارس به روستای پلایین با اقدامات ترافیکی ایمن سازی شد
ورودی بناهای تجاری غیر مجاز در منطقه 19 با استقرار نیوجرسی مسدود شد
دریاچه بوستان شقایق منطقه 19مجهز به محل تفریحی و فراغتی می شود
به صدا در آمدن زنگ هفته سلامت در مدارس منطقه ۱۶
شمارش معکوس پایان رفع معارضین مسیر آزاد راه شهید شوشتری در منطقه ۱۵
مرمت و تعویض ۴۵ گاردریل‌ در بزرگراه امام رضا (ع)
کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاههای زنجیره‌ای شهروند
احیا آسفالت مدرسه شهید ناظم در ناحیه۶
هم اندیشی و اجرایی نمودن تصمیمات لازم به منظور بهبود وضعیت جمع آوری زباله در ناحیه۷
اجرای ۸۰ هزار متر خط کشی محوری در سال ۱۴۰۳ در منطقه ۲۱
زباله گردی در شهر؛ باید از خودمان شروع کنیم...
زباله گردی در شهر؛ باید از خودمان شروع کنیم...
نشست تخصصی مباحث ترافیکی در شمال شرق شهر
تور گردشگری افراد دارای معلولیت
کد خبر: 168703 | تاریخ : ۱۳۹۷/۲/۳۱ - 14:43
در کارخانه‌های سوسیس و کالباس چه می‌گذرد؟+تصاویر

در کارخانه‌های سوسیس و کالباس چه می‌گذرد؟+تصاویر

شایعه‌های زیادی درباره محتویات سوسیس و کالباس و نحوه تولید آن‌ها در جامعه وجود دارد به همین دلیل شاید بازدید از هیچ خط تولیدی به‌اندازه خطوط تولید سوسیس و کالباس جذاب نباشد.

نوآوران آنلاین-تولید سوسیس و کالباس از آن دست صنایعی است که همیشه حرف‌وحدیث و شایعه پشتش زیاد شنیده می‌شود به همین دلیل وقتی بناست از یک کارخانه سوسیس و کالباس بازدید کنید تصورات عجیب‌وغریبی از ذهنتان عبور می‌کند و منتظر تصاویر وحشتناکی از ریختن تاج‌خروس و امعاء و احشاء گربه و گاو در سوسیس و کالباس هستید.این تصوراتی ست که وزارت بهداشت پس از داستان پرفرازونشیب خمیر مرغ در اذهان جامعه ایجاد کرد و پس از چند سال با تعیین ضوابطی استفاده از آن را مجاز اعلام کرد اما ذهنیت شکل‌گرفته در جامعه باعث شد تا برندهای شناخته‌شده سوسیس و کالباس دیگر از خمیر مرغ استفاده نکنند.

برای بررسی این موضوع به سراغ یکی از بزرگ‌ترین کارخانه‌ها سوسیس و کالباس در تهران رفتیم که زیر نظر بنیاد مستضعفین فعالیت می‌کند و سالانه حدود ۷هزار تن سوسیس و کالباس در کشور تولید می‌کند با بازدید ازخطوط تولید این کارخانه و رعایت کامل ضوابط بهداشتی ذهنیتتان  کاملا نسبت به سوسیس و کالباس تغییر خواهد کرد.

 باوجود تمام شایعات و ذهنیت‌های منفی زمانی که وارد کارخانه تولید سوسیس و کالباس می‌شوید با ضوابط سفت‌وسخت بهداشتی مواجه می‌شوید که به هرکسی به‌راحتی اجازه ورود به بخش تولید را نمی‌دهند.در محیطی کاملاً تمیز کارگران با دستکش،کلاه و لباس مخصوص در حال کار هستند.

سوسیس و کالباس به دلیل ساختاری دارد محتویات آن کمتر مشخص است به همین دلیل همواره ترکیب مواد مصرفی و کیفیت آن‌ها مورد سوال اذهان جامعه است.به همین دلیل بخش قصابی و پاک کردن گوشت و مرغ مهم‌ترین و پرحاشیه ترین بخش تولید است.در این بخش که اولین مرحله تولید است گوشت‌ها که اغلب گوشت برزیلی هستند به‌طور کامل از استخوان جدا می‌شوند و تمام امعاء و احشاء گوسفند دور ریخته می‌شود.

در بخش مرغ نیز کارگران به‌صورت کامل استخوان‌ها و امعاء و احشاء مرغ را خارج کرده و تنها گوشت‌های لخم را به بخش تولید می‌فرستند و پس از شست‌وشو وارد چرخه تولید می‌کنند.

در بخش دوم گوشت‌های قرمز و سفید در دو مرحله چرخ می‌شود. در مرحله اول  گوشت‌ها با سایز بزرگ چرخ و سپس در دستگاه دیگری مجدد به شکل ریز چرخ می‌شوند.

 در این بخش ادویه‌ها و مواد لازم دیگر  برای هر دیگ اندازه‌گیری و بسته‌بندی می‌شود.

 در این بخش مایه اصلی سوسیس و کالباس که حاوی آرد، ادویه و فلفل دلمه‌ای،ذرت و... است با گوشت‌های آماده مخلوط و ترکیب اصلی تولید سوسیس و کالباس آماده می‌شود.

پس از هر مرحله دیگ‌های آماده‌سازی با محتویات داخل آن توسط این دستگاه ضدعفونی می‌شود.

پس از آماده‌سازی ترکیب اصلی سوسیس و کالباس متناسب با نوع هر محصول در دستگاه‌های مختلف بسته می‌شوند.در این مرحله سوسیس و کالباس‌ها هنوز خام هستند.

در این مرحله سوسیس‌های ریسه بندی شده و کالباس‌ها در فرهای بزرگ به‌صورت نیم‌پز پخته می‌شوند.

پس از پخت به‌سرعت وارد سردخانه می‌شوند و در دمای بسیار پایین نگه می‌شوند.

 در این مرحله کالباس‌های برش خورده وزن‌کشی و وکیوم می‌شوند.

 

 در تصاویر زیر نیز خطوط تولید ناگت را نیز مشاهده می‌کنید که پس از قالب‌گیری و پخت به‌سرعت توسط منجمد می‌شوند تا ارزش غذایی آن‌ها از بین نرود.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.