بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/02/17
شماره 2462 - تاریخ 1403/02/17
آخرین اخبار
رنگ آمیزی المان های بوستانی انجام می شود
۴۲ هزار متر مربع روکش مکانیزه و دستی آسفالت در منطقه ۱۶
تقدیر شهردار ناحیه۵ از معلمان مرکز جامع سنجش آموزش توانبخشی و مداخله بهنگام رشدی تربیتی
فضای سبز حاشیه بزرگراه آزادگان در منطقه 19 سبزتر می شود
5 هزار متر از جداول و المان های شهری منطقه 19 در طرح «الگوی خدمت» رنگ آمیزی شد
اجرای عملیات خط‌کشی بلوک عابر پیاده و سرعتکاه در 80 نقطه از معابر منطقه 19
بهره مندی شهروندان منطقه ۱۹ از ۲۳ تور «سلامت گشت» در هفته سلامت
تبدیل پله پل عابر پیاده به رمپ در بزرگراه شهید نجفی رستگار منطقه ۱۵
تشکیل گروه های جدید دوام دانش آموزی و محلات در منطقه ۱۵
برگزاری ۲۵ ویژه برنامه نکوداشت مناسبت های ملی، مذهبی و هنری در منطقه ۲۱
شست و شوی بیش از ۲۰۰ دور مخازن زباله با خودروی مکانیزه و سیستم مجهز به فشار آب در منطقه ۲۱
اجرای طرح نگهداشت شهر با نگاه ۳۶۰ درجه در منطقه۵
جمع آوری تابلوهای غیرمجاز از سطح منطقه۵
طرح ضربتی مبارزه با جانوران موذی در شمال شرق تهران اجرا می شود
طرح ویژه بازپیرایی بوستانها و فضاهای سبز شهری در معابر منطقه ۳
تردد در معابر منتهی به میدان کتاب کانالیزه شد
اعزام هزار و 300 نفر از خانواده های شهدا و ایثارگران دارالشهدا به شهر مقدس قم
اعزام هزار و 300 نفر از خانواده های شهدا و ایثارگران دارالشهدا به شهر مقدس قم
اعزام هزار و 300 نفر از خانواده های شهدا و ایثارگران دارالشهدا به شهر مقدس قم
تکمیل فاز دوم بوستان ساوار در منطقه ۲۲
اجرای طرح آموزشی «۱۰ در ۱۰۰» در منطقه ۲۲
جمع‌آوری پرچم‌های سامورایی از محدوده بازارمرکزی و مولوی
تکمیل و پیشرفت پروژه های شاخص عمرانی، اولویت منطقه ۱۲ در سال ۱۴۰۳
تسهیلات جدید ترابانک پاسارگاد؛ ارائه طرح "پیش ‌درآمد" با هدف توانمندی‌سازی مالی
تسهیلات جدید ترابانک پاسارگاد؛ ارائه طرح "پیش ‌درآمد" با هدف توانمندی‌سازی مالی
تقدیر مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری فارس از مدیرعامل پست بانک ایران و مدیریت شعب استان فارس
تقدیر مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری فارس از مدیرعامل پست بانک ایران و مدیریت شعب استان فارس
تحقق 98درصدی تکالیف مقرر در قانون بودجه در پرداخت تسهیلات قرض الحسنه بانک پارسیان در جهت محرومیت‌زدایی و توسعه عدالت اجتماعی
تحقق 98درصدی تکالیف مقرر در قانون بودجه در پرداخت تسهیلات قرض الحسنه بانک پارسیان در جهت محرومیت‌زدایی و توسعه عدالت اجتماعی
داده‌های «مرکز ارتباط با مشتریان» بانک سینا در ارتقای کیفیت تجربه مشتری و اصلاح فرآیندها اثرگذار است
داده‌های «مرکز ارتباط با مشتریان» بانک سینا در ارتقای کیفیت تجربه مشتری و اصلاح فرآیندها اثرگذار است
سود حداقل 28 درصد سالیانه تضمینی با خرید واحدهای سرمایه گذاری صندوق املاک و مستغلات «امین شهر»
سود حداقل 28 درصد سالیانه تضمینی با خرید واحدهای سرمایه گذاری صندوق املاک و مستغلات «امین شهر»
اعلام جزئیات محصولات جدید بانک شهر در حوزه فناوری اطلاعات
اعلام جزئیات محصولات جدید بانک شهر در حوزه فناوری اطلاعات
راه اندازی سامانه نوبت دهی هوشمند غیرحضوری در بانک شهر
راه اندازی سامانه نوبت دهی هوشمند غیرحضوری در بانک شهر
سقف تراکنش‌ خرید از کارت‌ها و انتقال‌وجه حساب‌های بانک سرمایه افزایش یافت
سقف تراکنش‌ خرید از کارت‌ها و انتقال‌وجه حساب‌های بانک سرمایه افزایش یافت
اداره کل بهزیستی استان گیلان، یار جدید بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در طرح مهریار
اداره کل بهزیستی استان گیلان، یار جدید بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در طرح مهریار
قدردانی استاندار همدان از عملکرد بانک مسکن در تامین مالی ساخت پروژه های نهضت ملی مسکن
قدردانی استاندار همدان از عملکرد بانک مسکن در تامین مالی ساخت پروژه های نهضت ملی مسکن
بازدید سرپرست معاونت توسعه سرمایه انسانی و پشتیبانی بانک توسعه صادرات ایران از شعبه تبریز
بازدید سرپرست معاونت توسعه سرمایه انسانی و پشتیبانی بانک توسعه صادرات ایران از شعبه تبریز
افزایش سهم بازار هدف غایی صنعت بانکداری است
افزایش سهم بازار هدف غایی صنعت بانکداری است
عملکرد بانک مسکن در طرح «نهضت ملی مسکن » قابل تحسین است
عملکرد بانک مسکن در طرح «نهضت ملی مسکن » قابل تحسین است
خط دوم انتقال آب خلیج فارس؛ تحقق هدف ملی تامین آب پایدار
سید احمدرضا صدر سرپرست روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) شد
فولاد مباركه بزرگترین صادركننده غیرنفتی و اولین صادركننده در زنجیره صنایع معدنی در سال 1402
فولاد مباركه بزرگترین صادركننده غیرنفتی و اولین صادركننده در زنجیره صنایع معدنی در سال 1402
شناسایی و پلمپ۲ خانه پلاک قرمز در ناحیه۱ منطقه۶
اجرای طرح ضربتی پاکسازی و جمع‌آوری بساط گستران محور هفت تیر
زمین پاک ، شهروند مسئول
اجرای طرح کوچه به کوچه در معابر ناحیه۷
مناسب سازی و بهسازی ۹۶ نقطه از معابر جهت معلولین و سالمندان در منطقه ۲۱
بررسی فعالیت های سال ۱۴۰۲ شهرداری منطقه ۲۱ در حوزه زنان
تداوم برگزاری جلسات پیگیری وضعیت نگهداشت بوستانها در منطقه ۴
تقدیر و قدردانی از همکاری اعضای دوام محلات ۲۰ گانه منطقه ۴ در هفته سلامت
درخواست تسهیلات طرح پذیرنده ملی هم آنلاین شد
درخواست تسهیلات طرح پذیرنده ملی هم آنلاین شد
مدیرعامل بانک ملی ایران با پیامی «روز معلم» را تبریک گفت
مدیرعامل بانک ملی ایران با پیامی «روز معلم» را تبریک گفت
برگزاری جلسه بررسی ۳۱ پروژه شاخص شهرداری منطقه ۴ در طرح ویژه کوک چهارم
کد خبر: 252040 | تاریخ : ۱۳۹۹/۶/۲۶ - 21:38
چطور از فریزر در خانه بهتر استفاده کنیم؟

چطور از فریزر در خانه بهتر استفاده کنیم؟

فریزر یکی از وسایل مهم در آشپزخانه است. به کمک آن می‌توانید از هدر رفتن مواد غذایی جلوگیری کنید و کمتر دچار وسوسهٔ خریدن غذا‌های آمادهٔ شوید و به این ترتیب کمتر پول خرج کنید.

نوآوران آنلاین- از طرفی هم شاید به خاطر بیاورید که بسته‌هایی را از فریزر در سطل آشغال انداخته‌اید، چون نمی‌دانستید چه هستند و چه زمانی آنها را در فریزر گذاشته‌اید. با کمی نظم و ترتیب و برچسب‌گذاری می‌توانید خوب بخورید و مواد‌غذایی خوب مصرف کنید.

آیا مواد غذایی را برای زمان نامحدود می‌توان در فریزر نگه داشت؟
انجماد مواد‌غذایی جلوی رشد باکتری‌ها را می‌گیرد. به طور نظری مواد غذایی می‌تواند برای زمان نامحدودی منجمد بماند بدون آنکه "خراب" شوند. اما مواد غذایی که در فریزر با هوا تماس دارند در معرض "سوختگی ناشی از انجماد" قرار می‌گیرند و چربی‌ها هم ترش و فاسد می‌شوند. در طول زمان، کیفیت، طعم و بافت مواد غذایی بر اثر انجماد تغییر می‌کند. گوشت‌هایی که سطح تماس بیشتری دارند مانند بیکن، گوشت چرخ‌کرده یا سوسیس به خوبی قطعات بزرگ گوشت در حالت انجماد نمی‌مانند.
جدول‌‌ زیر راهنمای مدت زمانی است که مواد غذایی می‌توانند در حالت انجماد بمانند و کیفیت و طعم خود را از دست ندهند. این زمان، نظری است و عوامل دیگری هم بر آن اثر دارند. هر چه مادهٔ غذایی را سریع‌تر منجمد کنیم کمتر احتمال دارد که بر اثر انجماد آسیب ببیند و شل و وارفته شود. بهتر است مقادیر کمی را منجمد کنید و یک‌باره مقدار زیادی مواد غذایی را در فریزر وارد نکنید.


بسته‌بندی باریک و مسطح در کیسه‌های پلاستیکی به انجماد سریع‌تر مواد‌ غذایی کمک می‌کند. یادتان باشد که بعضی از روش‌های انجماد صنعتی مدت نگهداری مواد غذایی را در فریزر افزایش می‌دهند؛ اما مواد غذایی که در خانه بسته‌بندی و منجمد می‌شود مدت زمان محدودی کیفیت و طعم خود را حفظ می‌کنند.

چطور می‌توانیم دوام مواد غذایی منجمد را بیشتر کنیم؟
اگر مواد غذایی را خوب بسته‌بندی کنیم و نگذاریم که با هوا تماس داشته باشند، طعم و بافت آن ها بهتر حفظ می‌شود. خیلی آسان‌تر است که با همان بسته‌بندی فروشگاهی مواد‌غذایی را در فریزر قرار دهیم؛ اما اگر دوباره آن را بسته‌بندی کنیم تا کمتر در معرض هوا قرار گیرد، نتیجهٔ بهتری می‌گیریم. اگر مواد‌غذایی را در کیسه‌هایی که درِ آن ها بسته می‌شود نگهداری می‌کنید، زیپ یا درِ کیسه را خوب ببندید و سپس از یک نی استفاده کنید تا هوای اضافی آن را بیرون بکشید (البته این کار را با گوشت خام نکنید!).
با استفاده از کیسه‌های فریزر، می‌توانید اطمینان پیدا کنید که هوای موجود در کیسه خارج شده است و این کیسه‌ها جای کمی هم اشغال می‌کنند. می‌توانید کیسه‌ها را بشویید و دوباره استفاده کنید. اگر ترجیح می‌دهید از جعبه‌های پلاستیکی استفاده کنید، نوعی را انتخاب کنید که به طور کامل پر شود.

وقتی روی جعبه یا کیسه‌ای برچسب می‌زنید، از جدول بالا استفاده کنید و تاریخ مصرف مادهٔ غذایی را روی برچسب بنویسید. این کار به شما کمک می‌کند که با یک نگاه بدانید کدام مادهٔ غذایی را زودتر باید استفاده کنید و کدام را می‌توانید برای وقتی دیگر بگذارید.
سعی کنید مواد‌غذایی را در بسته‌بندی‌های کوچک منجمد کنید. باز شدن یا گرم کردن آن ها آسان‌تر خواهد بود. اگر لازم است پیش از پختن یخ آن باز شود آن را در یخچال بگذارید و همیشه اطمینان پیدا کنید پیش از آنکه مواد‌غذایی را در فریزر قرار دهید، خوب خنک شده باشند (بهتر است ابتداء در یخچال قرار داده شوند).

چطور سبزیجات را منجمد کنیم
توصیه می‌شود پیش از انجماد، سبزیجات را آب‌پز کنید. آب‌پز کردن یعنی مادهٔ غذایی را در آب‌ بجوشانید و سپس بگذارید آبش برود و با آب یخ آن را خنک کنید. این کار باعث می‌شود سبزیجات رنگ و بافت خود را حفظ کنند و میکروب‌های آن ها از بین برود. مدت زمان جوشاندن سبزیجات بستگی به اندازهٔ آن ها دارد؛ اما برای بیشتر قطعات به اندازهٔ ۲ تا ۳ دقیقه جوشیدن کافی است. فلفل‌ها استثناء هستند، آن ها را می‌توان پخته و نپخته منجمد کرد، چون به هر حال پس از انجماد نرم می‌شوند.
جوشاندن سبزیجات با برگ‌ سبز پیش از انجماد باعث می‌شود جای کمتری اشغال کنند. می‌توانید آن ها را در قالب‌های سیلیکونی مافین یا در قالب‌های یخ بریزید تا برای هر وعده و به هر مقدار که بخواهید به آسانی قابل استفاده باشند.
در فریزر کیسه‌هایی برای ساقه‌های جعفری، برگ‌های کرفس، لایه‌های بیرونی رازیانه، انتهای تره‌فرنگی و حتی ساقه‌های قارچ‌‌ها داشته باشید. با همهٔ این ها اگر وقت کنید می‌توانید سوپی بی‌نظیر درست کنید.
سیب‌زمینی‌های پخته به صورت سیب‌زمینی‌های سرخ‌شدهٔ نیم‌پز یا پورهٔ سیب‌زمینی به خوبی قابل انجماد است؛ اما سیب‌زمینی خام را نمی‌شود منجمد کرد.

چگونه میوه‌ها را منجمد کنیم
توت‌ها، برش‌های هلو، گیلاس، برش‌های طالبی و مانند آن را روی یک سینی فر پهن کنید و بگذارید خوب منجمد شود سپس در کیسه بریزید و در آن را خوب محکم کنید. بعضی میوه‌ها مثل زرد‌آلو، هلو و شفتالو نیاز به پاشیدن کمی ترکیب آبلیمو و شکر دارند تا رنگ خود را به خوبی حفظ کنند.
لیمو و پرتقال درسته را هم می‌توان منجمد کرد و می‌توانید پیش از آن که کاملاً یخ‌شان باز شود از آن ها استفاده کنید. می‌توانید کمی از گوشت و پوست آن ها را در ظرفی و آب آن را در قالب‌های یخ منجمد کنید. اگر فرصت نکرده باشید در فصل کوتاه پرتقال مربای پرتقال درست کنید، با پرتقال‌های اسپانیایی منجمد هم می‌توان مربای پرتقال خوبی درست کرد. ‌
موز در فریزر نرم و تیره می‌شود اما همین هم خاصیتی دارد. این موزها را می‌توانید در بستنی و اسموتی و نان موز استفاده کنید فقط یادتان باشد که پیش از انجماد آن ها را حلقه‌حلقه در کیسه‌های قرار دهید تا استفاده از آن ها آسان باشند.
سیب و گلابی را بهتر است پیش از انجماد بپزید. آن ها را آب‌پز یا بریان کنید و روی شان کمی آب‌لیمو و شکر بریزید، بگذارید خوب خنک شوند و سپس در ظرف‌هایی قرار دهید و منجمد کنید.

سبزی‌ها را چگونه منجمد کنیم؟
اگر بیش از نیازتان سبزی داشتید بهترین راه برای حفظ مزه و بافت آن ها این است که خردشان کنید و با کمی روغن خوراکی بدون مزه منجمد کنید. این روغن جلوی آسیب دیدن برگ‌های ظریف بر اثر انجماد را می‌گیرد و باعث می‌شود هوا به آن ها نفوذ نکند و طعم شان عوض نشود. اگر این خمیر روغنی را در کیسهٔ پلاستیکی منجمد کنید، هر بار می‌توانید همان اندازه که لازم دارید از آن ببرید. از قالب‌های یخ هم می‌توانید استفاده کنید.
درست کردن پِستو یکی از بهترین راه‌های نگه داشتن سبزی‌هاست و با ترکیب‌های مختلفی از سبزی‌ها می‌توان آن را تهیه کرد. کره و سبزی هم یکی دیگر از چیزهایی است که می‌توانید با سبزی درست کنید.

مواد غذایی که نباید منجمد کرد
پنیر‌های نرم مانند کاممبر، بری و خامه‌ای برای انجماد مناسب نیستند. پنیر پارمسان را می‌توان منجمد کرد اما ممکن است طعم خود را از دست بدهد و چون می‌توان مدت طولانی آن را در یخچال نگه‌ داشت، نیازی به انجماد آن نیست. نظرهای مختلفی در مورد انجماد پنیر وجود دارد، اتفاق نظر این است که پنیر منجمد‌شده در پخت غذا استفاده شود. ساختار و بافت پنیر بر اثر انجماد دگرگون می‌شود و نمی‌شود به راحتی آن را برید.

زردهٔ تخم‌مرغ را برای استفاده در کیک‌پزی یا جلای روی شیرینی‌ها می‌توان منجمد کرد؛ اما برای همه دستورات غذایی کاربرد ندارد. سس مایونز را اگر منجمد کنید اجزای آن از هم جدا می‌شود و تخم‌مرغ آب‌پز سفت را هم اگر منجمد کنید سفیده‌ٔ آن مثل لاستیک می‌شود. تخم‌مرغ خام را منجمد نکنید.
شیر را می‌توان منجمد کرد؛ اما (معمولاً) تغییرات مختصری در بافت آن ایجاد می‌شود، چربی آن از مایع جدا می‌شود و بافت دانه‌دانه‌ای پیدا می‌کند که اگر خوب هم زده شود درست می‌شود. اگر می‌خواهید خامه را منجمد کنید، ابتداء آن را کمی هم بزنید.
سبزیجات خام آبدار مثل گوجه‌فرنگی، خیار، قارچ، کدوی سبز و کاهو وقتی منجمد شوند چیز خوبی در نمی‌آیند. خیلی از میوه‌ها هم همینطورند، از جمله مرکبات، هندوانه و انگور؛ اما وقتی به صورت منجمد مصرف شوند، طعم خوشایند نشاط ‌آوری دارند.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.