بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/02/08
شماره 2456 - تاریخ 1403/02/08
آخرین اخبار
ایران به هاب ترانزیت داده نزدیک می‌شود؟
روایتی از تشابه ماجرای بابک خرمدین با فیلمی که نامش تغییر کرد
آفریقا؛ قاره فرصت‌ها/ موانع همکاری‌های تجاری ایران و آفریقا چیست؟
واکنش به کشتار در غزه؛ حقیقت جنبش‌های دانشجویی در آمریکا
کنعانی: توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند
رفتار غیرانسانی آمریکا نسبت به دانشجویان معترض شرم‌آور است/ دانشگاهیان جهان باید خون گریه کنند
رئیسی: جمهوری اسلامی تحریم‌ناپذیر است
تلاش برای ارتقاء همکاری های حداکثری شرکای اجتماعی حوزه سلامت
طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در منطقه ۶ تهران با قوت ادامه دارد
تلاش برای بهبود وضعیت ترافیک در پهنه مرکزی تهران
رونمایی از تمثال جدید سردار شهید احمد کاظمی در منطقه ۱۹
زیرگذر بزرگراه خلیج فارس به روستای پلایین با اقدامات ترافیکی ایمن سازی شد
ورودی بناهای تجاری غیر مجاز در منطقه 19 با استقرار نیوجرسی مسدود شد
دریاچه بوستان شقایق منطقه 19مجهز به محل تفریحی و فراغتی می شود
به صدا در آمدن زنگ هفته سلامت در مدارس منطقه ۱۶
شمارش معکوس پایان رفع معارضین مسیر آزاد راه شهید شوشتری در منطقه ۱۵
مرمت و تعویض ۴۵ گاردریل‌ در بزرگراه امام رضا (ع)
کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاههای زنجیره‌ای شهروند
احیا آسفالت مدرسه شهید ناظم در ناحیه۶
هم اندیشی و اجرایی نمودن تصمیمات لازم به منظور بهبود وضعیت جمع آوری زباله در ناحیه۷
اجرای ۸۰ هزار متر خط کشی محوری در سال ۱۴۰۳ در منطقه ۲۱
زباله گردی در شهر؛ باید از خودمان شروع کنیم...
زباله گردی در شهر؛ باید از خودمان شروع کنیم...
نشست تخصصی مباحث ترافیکی در شمال شرق شهر
تور گردشگری افراد دارای معلولیت
پاکسازی چهره منطقه ۴ از حضور زباله گردها
جمع‌آوری ۵۰۰ کیلو زباله از محوطه ایستگاه‌ها
پروژه بوستان محله جوادیه از مرز پیشرفت ۹۰٪ عبور کرد
تحقق دو برابری اخذ سند برای املاک فاقد سند در بافت فرسوده نسبت به برنامه چهارم توسعه
توجه ویژه مدیریت شهری به حمل و نقل عمومی
پلمب ٤ مرکز غیرمجاز تفکیک و جمع‌آوری پسماند خشک درمنطقه٢ تهران
محلات طرشت و شریف صاحب خانه محیط زیست شدند
برپایی ایستگاه های حال خوب سلامت در معابر منطقه2
آغاز عملیات نرده‌گذاری رفیوژ میانی شهید محلاتی
برگزاری آیین تجلیل از متولیان ورزش زورخانه ای و پهلوانی در منطقه ۱۲
پایانه‌های حمل و نقل عمومی منطقه ۲۲ تجهیز می شوند
جلب مشارکت حداکثری شهروندان در اجرای برنامه های دوستدار محیط زیست در منطقه22
برتری قاطع برابر قرقیزستان/ فوتسال ایران مسافر جام جهانی شد
سازه جدید در عمارت منسوب به «فخرالدوله» برچیده شد
موشک «فالکون ۹» یک رکورد جدید را ثبت کرد
حق پخش تلویزیونی سرخابی‌ها را به سرانجام می‌رسانیم/ دریافت ۱۱۰ همت مالیات از ابربدهکاران
توقعات آمریکایی‌ها تمامی ندارد/خوب شدن حال کارگر یعنی خوب شدن حال کشور
بررسی نقش مشارکت قانونی در جرایم گروفروشی
بررسی نقش مشارکت قانونی در جرایم گروفروشی
دغدغه و درخواست شهروندان با ۵۶۴ مصوبه بازدید میدانی محلات پیگیری شد
اجرای عملیات طعمه‌گذاری و لانه‌کوبی درنواحی شش‌گانه منطقه٦ تهران
ارتقاء سطح دانش و اشاعه فرهنگ گیاه‌ پروری بین اقشار مختلف
تجهیز و آغاز فعالیت دبیرخانه کانون های اجتماع محور در منطقه ۲۱
برگزاری ششمین جلسه هم اندیشی دبیرخانه تکریم با مسئولین تکریم ارباب رجوع مناطق ۲۲ گانه در منطقه ۲۱
حال خوش شهروندان منطقه ۴ در هفته سلامت
طرح ارزشمند "کوک چهارم"
ترویج فرهنگ آپارتمان نشینی در محلات منطقه 13
کد خبر: 250040 | تاریخ : ۱۳۹۹/۴/۹ - 13:49
مصرف گوشت قرمز در بانوان سرطانزاست!

مصرف گوشت قرمز در بانوان سرطانزاست!

منبع: مدیکال اکسپرس/ ترجمه: روزنامه نوآوران

نوآوران آنلاین- مواد خوراکی موجود در غذاهای اسیدی مانند گوشت و برخی پنیرها می توانند خطر ابتلا به افراد مبتلا به سرطان را افزایش دهند؛ به ویژه اگر آن‌ها سیگار نیز استعمال کنند.

گوشت تازه و فرآوری شده، پنیر، تخم مرغ، مواد غذایی حاوی قند، نوشابه و غلات از جمله غذاهای حاوی اسید هستند.

یک مطالعه جدید نشان می دهد، بدن بازماندگان سرطان از ظرفیت کمتری برای پردازش چنین غذاهایی که اسیدهای سولفوریک، فسفر یا اسیدهای آلی تولید می کنند، برخوردار است و مصرف آن ها می تواند 3 برابر خطر مرگ و میر افراد را افزایش دهد.

محققان بهداشت عمومی در دانشگاه ایالتی "سن دیگو" الگوهای رژیم غذایی نزدیک به 3000 زن را که در گذشته سیگاری بوده اند یا هرگز سیگار نکشیده اند آنالیز کرده اند، و دریافته اند که مصرف موادی هم چون گوشت قرمز فرآوری شده، پنیر، تخم مرغ، مواد غذایی حاوی قند، نوشابه و غلات منجر به بازگشت سرطان پستان در آن ها شده است.

"تیانینگ وو" استادیار اپیدمیولوژی گفت: غذاهای حاوی اسید بالاتر می تواند منجر به افزایش احتمال مرگ و میر می شود. برخی از مبتلایان به سرطان پستان رژیم های غذایی بسیار اسیدی داشتند. استعمال سیگار نیز خطر مرگ و میر ناشی از سرطان، از جمله سرطان پستان را در زنان افزایش می دهد. علاوه بر این، زنانی که قبلاً سیگار کشیده بودند و به خوردن غذاهای اسیدی ادامه می دادند نیز شیوع بیشتری در عود سرطان پستان داشتند.

"تیانینگ وو" افزود: گوشت های فرآوری شده و پنیر می توانند عامل اصلی بروز سرطان به ویژه در زنان باشند، زیرا پروتئین زیادی دارند.

"تیانینگ وو" اظهار داشت: بازماندگان سرطانی که در گذشته سیگاری نیز بوده اند، ظرفیت پردازش کم تری برای غذاهای اسیدی و دفع اسید اضافی را دارند؛ زیرا استعمال سیگار موجب اختلال در عملکرد کلیه و ریه برای دفع اسیدها می شود.

وی توضیح داد: دستورالعمل های رژیم غذایی فعلی، تأثیر رژیم های غذایی اسیدی را بر افزایش خطر مرگ و میر سرطان پستان در نظر نمی گیرد. سیگاری های گذشته 35-40 درصد از بازماندگان سرطان پستان را تشکیل می دهند؛ از این رو داشتن دستورالعمل های مشخص برای افراد سیگاری مهم است.

"تیانینگ وو" گفت: البته برخی مواد غذایی گیاهی نیز می توانند اسید تولید کنند، اما غذاهای گیاهی دارای مواد معدنی بیشتری هستند که می توانند اسیدها را متعادل کنند. گر چه مصرف پروتئین برای سلامتی انسان مهم و ضروری است، اما باید در مصرف مواد پروتئینی هم چون گوشت های فرآوری شده دقت کنیم. این نکته به ویژه در خانم ها که امکان ابتلای شان به سرطان پستان بالاست از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

 

دوشنبه ۲۹ ژوئن ۲۰۲۰

(برابر با ۹ تیر ۱۳۹۹)

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.