بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/02/10
شماره 2458 - تاریخ 1403/02/10
آخرین اخبار
پوستر نوزدهمین دوره اعطای مدرک به حافظان قرآن کریم رونمایی شد
بازپیرایی فضای سبز و کاشت بیش از 500 اصله درخت در 5 محور منطقه 19
محور شریانی بزرگراه آزادگان در محدوده منطقه 19جان تازه ای گرفت
اجرای طرح «کوچه به کوچه خدمت» در محلات منطقه ۱۹
نظارت های ستادی نواحی منطقه ۱۹ در سال جدید با بازدید از محور ویژه در ناحیه ۲ آغاز شد
اجرای طرح آراستگی"خونه به خونه" درمحدوده نواحی شش‌گانه منطقه ٦ تهران
پاتک شهرداری منطقه٦ تهران برای جلوگیری از حمله سفیدبالک‌ها
پروژه بوستان محله جوادیه از مرز پیشرفت ۹۰٪ عبور کرد
بهره‌گیری از ظرفیت شوراهای در تحقق شعار سال
هوای پاک،مسئول پاسخگو، شهروند مسئول
پاکسازی ۷۰ هزار متر مربع زمین های بایر در منطقه ۲۱
اجرای ۶ هزار و ۲۵۰ مترطول عملیات آبرسانی در منطقه ۲۱
برگزاری همایش پیاده‌روی خانوادگی و رویداد مثبت ۱۰۰ در بوستان بزرگ ولایت
واردات ۱.۸ میلیارد دلاری طلا برای رفع تعهدات ارزی
سیدصالحی: نکونام کار بزرگی کرد/ تیمی موفق می‌شود که میانه زمین را تصاحب کند
ارائه حوزه های چهارگانه همکاری های معدنی ایران و آفریقا
رشد 16.3 درصدی تولید فولاد خام ایران
حیات در فلات مرکزی با اجرای خط یک پروژه انتقال آب خلیج فارس
امکان مشارکت سودآور مردم در بخش معدن فراهم می شود
افتتاح خانه بهداشت کارگری در محل طرح فولاد سازی قروه
رعایت الزامات حوزه HSE همگام با روند توسعه، در اولویت ایمیدرو قرار گیرد
پوستر نوزدهمین دوره اعطای مدرک به حافظان قرآن کریم رونمایی شد
هوش مصنوعی آرتروز زانو را ۸ سال زودتر پیش‌بینی می‌کند
هوش مصنوعی آرتروز زانو را ۸ سال زودتر پیش‌بینی می‌کند
اظهارات ضد و نقیض درباره یک مهمان‌ ویژه
آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان
کدام کشورها بیشترین حاجی را دارند؟
قالیباف: مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی فقط یک درصد از افراد جامعه را شامل می‌شود
عملکرد سه ماهه ۱۲ صندوق بخشی فعال در بازار سرمایه با صدرنشینی "سمان"
عملکرد سه ماهه ۱۲ صندوق بخشی فعال در بازار سرمایه با صدرنشینی "سمان"
پذیره نویسی ۲۰۰ میلیارد تومانی اوراق مرابحه "سیرنگ" با نرخ سود ۲۳ درصدی
پذیره نویسی ۲۰۰ میلیارد تومانی اوراق مرابحه "سیرنگ" با نرخ سود ۲۳ درصدی
بزرگداشت شهدای مدافع سلامت در قطعه 50 گلزار شهدای بهشت زهرا (س)
جلب مشارکت مردمی در پشتیبانی و مراقبت از طرح ساماندهی آسیب های اجتماعی
سیمای شبانه 7 بوستان منطقه 19 با اصلاح و تعمیر ۱۷۷ شعله از ابتدای سال روشن تر شد
نصب سازه پرتابل فرهنگی درجوار اماکن مذهبی وکانون تجمعات مردمی
ارزیابی امکانات، تجهیزات و ملزومات نگهداشت فضای سبز منطقه ٦ تهران
جمع آوری تابلوهای غیرمجاز از سطح منطقه۵
از ساماندهی کیوسک‌های مطبوعاتی تا اصناف و مشاغل مزاحم
اهمیت فرهنگ‌سازی در ارتقای مسئولیت اجتماعی حفظ محیط زیست
برگزاری همایش "پیاده روی خانوادگی " در بوستان جنگلی سرخه حصار
افتتاح اولین دبیرخانه کانون نوجوانان منطقه 13
تحکیم بستر آسفالت بزرگراه آزادگان و تعریض و ایمن‌سازی کندروی شرقی این بزرگراه در تقاطع با بزرگراه شهید لشگری
ایمن سازی و زیباسازی ۵۲ دستگاه پل عابر پیاده در منطقه ۲۱
بازرسی کارشناسان اداره HSE از سطح نواحی
اجرای عملیات رنگ آمیزی المان های بوستانی - عمرانی و ترافیکی در بوستان جنگلی یاس فاطمی
بازدید وزیر کشور از پروژه های سازمان نوسازی شهر تهران
با همکاری شهرداری تهران بسته‌های ویژه نوسازی بافت فرسوده تدوین می شود
برگزاری آیین افتتاحیه زورخانه ده ونک با حضور مسئولان شهری پایتخت و پیشکسوتان ورزش باستانی
از احداث بیمارستان جدید در منطقه تا منتقل شدن خط راه آهن تهران-اهواز
اجرای طرح همیاران آرامش در منطقه۲۲
آغاز بکار نخستین خانه خلاقیت و نوآوری در منطقه ۲۲ تهران
کد خبر: 175147 | تاریخ : ۱۳۹۷/۷/۲۷ - 13:15
هدف گروه صنعتی عظام ، دستیابی به خودکفایی در تولید و کسب دانش فنی است
«عباس حاتمی» معاون فروش :

هدف گروه صنعتی عظام ، دستیابی به خودکفایی در تولید و کسب دانش فنی است

گروه صنعتی عظام آماده است تا حتی با تشدید تحریم ها به تولید قطعات خودرو بپردازد.سرمایه گذاری کلانی در گذشته در زمینه خرید ماشین آلات، تجهیزات و خطوط تولیدی به منظور افزایش مقاومت تولیدی در شرایط تحریم در گروه صنعتی عظام انجام شده است.

نوآوران آنلاین-گروه قطعات خودرو عظام به عنوان بزرگترين توليد كننده قطعات اصلي خودرو در كشور، با برخورداري از كارخانجات توليدي مجهز به تجهيزات مدرن توليد و سرمايه هاي انساني متخصص و همچنين زنجيره تامين قدرتمند و شبكه توزيع و خدمات پس از فروش گسترده در سطح كشور سهم مهمي در افزايش كيفيت و عمق ساخت داخل قطعات خودرو در ایران را دارد.عباس حاتمی معاون فروش شرکت گروه قطعات خودرو عظام در بازدید خبرنگاران از چند شرکت زیرمجموعه و خطوط تولید این شرکت گفت: گروه قطعات خودرو عظام ازسال 76 فعالیت خود را در بخش تولید قطعات خودرو آغاز نموده و در حال حاضر نیز با 12 شرکت بزرگ تولیدي در حال فعالیت است. شرکتهای عضو گروه در تهران و استان‌های مختلف دیگر از جمله آذربایجان شرقی، گیلان، البرز و اصفهان در حال فعالیت می‌باشند.

«عباس حاتمی» معاون فروش یک شرکت بزرگ قطعه سازی در جریان بازدید خبرنگاران از برخی شرکت های زیرمجموعه و خطوط تولید گروه قطعات خودروی «عظام» افزود: اکنون خط تولید کوئل در یکی از زیرمجموعه های این گروه صنعتی در حال راه اندازی است و مراحل پایانی و تولید آزمایشی را می گذراند.

این فعال صنعتی در ادامه گفت: ارز دولتی 4200 تومانی تا پایان مردادماه به این گروه صنعتی تعلق گرفت و خریدهای مورد نیاز بر مبنای این ارز انجام شد، اما اکنون ارز نیمایی جایگزین آن شده است؛ هرچند هنوز موفق به دریافت آن نشده ایم.
وی افزود: به دلیل نوسان های نرخ ارز در ماه های گذشته، همچنین افزایش قیمت مواد اولیه داخلی مثل فولاد، مس، آلومینیوم و مواد پلیمری، قیمت قطعات خودرویی نیز باید با افزایش همراه شود.
حاتمی ادامه داد: در این زمینه منتظر تصمیم شورای رقابت، سازمان حمایت مصرف کننده و تولیدکننده در قیمتگذاری جدید خودروها هستیم تا بر اساس آن افزایش قیمت های پیشنهادی خود را ارائه دهیم؛ هرچند به دلایل یاد شده اکنون ارزبری محصولات تولیدی در این گروه صنعتی رو به کاهش است که خود منجر به افزایش قیمت های کمتری می شود و همچنین باید کشش بازار را در برابر افزایش قیمت ها سنجید.
وی یادآور شد: با وجود همه مشکلات و سختی ها در ماه های گذشته، اما با استفاده از نقدینگی و سرمایه در گردش شرکت، تولید متوقف نشد.
این فعال تولیدی ابراز امیدواری کرد که اگر مطالبات شرکت بر مبنای ارز نیمایی از شهریورماه تاکنون به روز شود، بتوان پول دریافتی را به چرخه تامین گروه تزریق و با قدرت به فعالیت ها ادامه داد.
اکنون 500 نوع محصول در 10 گروه کالایی در گروه عظام تولید می شود و محصولات این شرکت به 11 کشور جهان صادر یا به خودروسازان بزرگ داخلی فروخته می شود.
وی بیان داشت: از آنجایی که مطابق بررسی ها درصد بالایی از قطعات مورد نیاز تولید کوئل مشمول تحریم ها بود، در ماه های گذشته پنج میلیون یورو سرمایه گذاری در این زمینه و خرید مواد اولیه به میزان سه میلیون یورو به انجام رسید که تا 6 ماه پاسخگوی خط تولید خواهد بود.
حاتمی تاکید کرد: اکنون تولید کوئل در گروه صنعتی عظام داخلی سازی شده که در حقیقت آخرین فناوری روز جهان در این زمینه است و حتی شرکت «ولئو» فرانسه خواستار استفاده از آن در تولید خودروهای فرانسوی است.
«یعنی گروه صنعتی عظام در زمره یکی از تامین کنندگان قطعات خودروسازان فرانسوی قرار گرفت.»
وی خاطرنشان کرد: این مهم پس از عقد تفاهم نامه همکاری بین قطعه سازان ایرانی و فرانسوی در ماه های پس از اجرایی شدن برجام به ثمر رسید و پس از آن یک تیم 100 نفره ایرانی برای فراگیری آموزش ها به فرانسه اعزام شدند. پس از آن دستگاه ها و تجهیزات از این کشور وارد ایران شد و همه مراحل مونتاژ و دمونتاژ (مهندسی معکوس) آن نیز فراگرفته شد.
به گفته این فعال تولیدی، اکنون گروه صنعتی عظام آماده است تا حتی با تشدید تحریم ها به تولید این قطعه کلیدی خودرو بپردازد.
وی ادامه داد: سرمایه گذاری کلانی در ماه های گذشته در زمینه خرید ماشین آلات، تجهیزات و خطوط تولیدی به منظور افزایش مقاومت تولیدی بین 6 تا هشت ماه در شرایط تحریم در گروه صنعتی عظام انجام شده است.
«هدفگذاری این گروه صنعتی، دستیابی به خودکفایی در تولید، قیمت تمام شده رقابتی و کسب دانش فنی است.»
حاتمی گفت: به این منظور علاوه بر استفاده از سرمایه های داخلی گروه، از خودروسازان بزرگ کشور نیز در تامین و تجهیز ماشین آلات کمک گرفته شده است.
وی افزود: این گروه صنعتی موفق شد تا با استفاده از فرصت موجود، پیش از اجرایی شدن مرحله نخست تحریم های آمریکایی، ماشین آلات و تجهیزات خریداری شده را فعال کند و با انتقال فناوری، تامین مواد اولیه و دستیابی به دانش فنی، ارزبری قطعات تولیدی را به حداقل برساند.
عضو هیات مدیره شرکت «سازه پویش» (یکی از 12 شرکت زیرمجموعه گروه عظام) یادآور شد: 80 نفر دکتر و متخصص به عنوان نیروهای بخش «توسعه و تحقیق» (R&D) شرکت مشغول فعالیتند که بستر مناسبی برای ساختارهای صنعتی این گروه ایجاد کرده است.
وی خاطرنشان کرد: یکی از اهداف اصلی این گروه صنعتی، تولید محصولاتی با فناوری روز از نظر کیفی و ایمنی با همکاری شرکای صاحب برند خارجی است و انتظار می رود با کمک هایی که خودروسازان بزرگ داخلی در این مسیر داشته اند، از سال آینده آثار مثبت آن را در صنعت قطعه سازی کشور شاهد باشیم.
 کامپیوتر خودرو یا همان ECU (Electronic Control Unit) که معنای آن واحد کنترل الکترونیک است، وظیفه کنترل خودرو های انژکتوری را داشته و فقط در این دسته از خودروها موجود است.
یی. سی. یو شامل سنسورهایی است که به موتور متصلند، وضعیت و عملکرد خودرو را هر لحظه مورد بررسی قرار می دهد و با توجه به شرایط، خروجی ها و دستوراتی را برای انژکتور، شمع و غیره اعمال می کند.
یی. سی. یو قطعه ای «های تک» (High Tech) در خودرو است که فناوری تولید آن در اختیار چند شرکت بزرگ در جهان است.
عضو هیات مدیره شرکت سازه پویش اظهار داشت: گروه قطعات خودروی عظام در ماه های گذشته به منظور خودکفایی در تولید این قطعه، با شرکت «بوش» آلمان وارد همکاری و مذاکره شد تا بتواند با در اختیار گرفتن دانش فنی، آموزش نیروی انسانی و مهندسی معکوس به آن دست یابد؛ اما در نهایت اجرایی شدن تحریم ها مانع از انجام آن شد.
وی گفت: مرحله نخست از این طرح، با تولید پدال گاز الکترونیک تحت لیسانس بوش آلمان در یکی از زیرمجموعه های گروه صنعتی عظام کلید خورد و از 6 ماه پیش تاکنون این پدال گاز که در 2 مدل موتور ای. اف7 (EF7) در سمند و خانواده سمند و تی. یو5 (TU5) در رانا و خانواده رانا در کشور تولید می شود.
«تولید یی. سی. یو در کشور صرفه اقتصادی دارد و در درازمدت به کسب درآمد منجر می شود.»
حاتمی بیان داشت: آنچه پیشتر «محسن قاسم جهرودی» مدیرعامل سابق سایپا درخصوص تولید یی. سی. یو در گروه سایپا مدعی شده بود در حقیقت تولید آزمایشی آن بود و هنوز به تولید انبوه نرسیده است.
این فعال صنعتی ادامه داد: همچنین پروژه سیستم پایداری خودرو (ESC) در این گروه تعریف شده بود که سیستمی است که مانع از لغزندگی خودرو در پیچ ها و در نتیجه واژگون نشدن خودرو می شود؛ این سیستم جزو استانداردهای 85 گانه ای بود که مقرر بود از دی ماه امسال اجرایی شود اما به دلیل خروج شرکت همکار کره ای و اروپایی از ایران به دلیل تحریم ها، مسکوت مانده است.
وی گفت: این وضعیت همچنین درخصوص فناوری «کیلس» (استارت بدون سوئیچ) به وجود آمد و با خروج شرکت های همکار اروپایی از کشور، ادامه آن امکانپذیر نیست.
حاتمی درخصوص عدم تمایل به شرکت های کوچک و متوسط اروپایی برای در اختیار گرفتن برخی فناوری ها، یادآور شد: هرچند شاید این شرکت ها مشمول تحریم های آمریکایی نشوند، اما با دور شدن از شرکت های بزرگ و صاحب برند، به دانش فنی مد نظر که می تواند در آینده درآمدزایی و اعتبار بیشتری برای مجموعه به دنبال داشته باشد از دست می رود.
عضو هیات مدیره شرکت سازه پویش بیان داشت: مشکل ترخیص قطعات از گمرک وجود داشته و دارد و در ماه های گذشته ترخیص نشدن به موقع مواد اولیه مورد نیاز، منجر به کاهش شیفت های کاری در شرکت و در نتیجه تولید نشدن به موقع قطعات برای استفاده در خطوط تولید خودرو شد.
وی تصریح کرد: وابستگی نزدیک به 20 درصدی در این گروه صنعتی به خارج از کشور وجود دارد که حتی می تواند 80 درصد دیگر را نیز تحت تاثیر قرار دهد. بویژه در حوزه قطعات الکترونیکی وابسته به خارج هستیم و باید ارز مورد نیاز پرداخت شود تا بتوان سفارش گذاری کرد.


کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.