بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/02/19
شماره 2464 - تاریخ 1403/02/19
آخرین اخبار
قوانین سختگیرانه هنگام خروج حاجی‌ها + ویدئو
ماموریت ۱۰ پارک فناوری برای رسوخ فناوری به صنایع سنتی/ورود پارک‌ها به ایجاد زنجیره ارزش
اجرای 36 برنامه سلامت محور در طرح سه‌شنبه‌هاي مساجد منطقه 19
برپایی جشنواره سرآشپزهای کوچولو در بوستان بانوان منطقه 19
تحلیل رئیس‌جمهور از علت روبرو نشدن قهرمانان ایرانی با ورزشکاران رژیم صهیونیستی
فرصت ثبت‌نام نمایندگان نامزدها در سامانه «داوطلب» چهارشنبه به پایان می‌رسد
آبگیری دو مخزن آب استراتژیک هلدینگ پترو پالایش اصفهان تا پایان خردادماه
آبگیری دو مخزن آب استراتژیک هلدینگ پترو پالایش اصفهان تا پایان خردادماه
۱۳۰ نفر از مدرسان هلدینگ پتروپالایش اصفهان در چهارمین همایش سالانه مدرسان تجلیل شدند/انتخاب ۳۵مربي با شاخص ۱۰۰ ساعت تدریس به عنوان مدرس برتر
۱۳۰ نفر از مدرسان هلدینگ پتروپالایش اصفهان در چهارمین همایش سالانه مدرسان تجلیل شدند/انتخاب ۳۵مربي با شاخص ۱۰۰ ساعت تدریس به عنوان مدرس برتر
در سال گذشته بیش از ۴میلیارد تومان از پایان نامه های دانشجویی مرتبط با پترو پالایش اصفهان حمایت شد
در سال گذشته بیش از ۴میلیارد تومان از پایان نامه های دانشجویی مرتبط با پترو پالایش اصفهان حمایت شد
استقبال 32 هزار دانش آموزان مدارس مناطق 22 گانه از خدمات بوستان بانوان منطقه 19
بوستان بزرگ ولایت مزین به سه سبد گل می شود
آزادسازی ۵۰ هزار متر مربع از اراضی در حریم منطقه 19
شهرداری منطقه۶ تهران روزانه ۶ بار بر مدار ۳۶۰ درجه می‌چرخد
برگزاری کارگاه تغذیه ورزشی در دبیرستان آیین تربیت
نشست هم اندیشی رابطین تکریم ارباب رجوع و آراستگی محیط کار منطقه ۵ برگزار شد
۶۳ مصوبه حاصل بازدید میدانی محلات ناحیه ۴، منطقه ۱۵
زیباسازی و امحای آلودگی بصری منظر شهری در طرح تحول خدمت
توسعه فضای سبز در پهناورترین منطقه پایتخت
زنده گیری ۵۰ قلاده سگ بلاصاحب در منطقه ۲۱
توسعه و تحول در5 محور منتخب منطقه دو پایتخت با اجرای طرح الگوی خدمت
قطع درختان و ساخت و ساز در سرخه حصار صحت ندارد
اجرای شبکه توزیع آب مکانیزه درفضا‌های سبز منطقه١٢
همراهی مدیریت شهری منطقه ۱۲ با احیاگران خانه های تاریخی محله امامزاده یحیی(ع)
اجرای روکش آسفالت در بیش از 5 هزار متر مربع از معابر منطقه ۱۷
اتمام عملیات احداث دیوارحائل در خیابان یازدهم سروآزاد
مرمت جداول معابر ناحیه یک منطقه۲۲
بررسی مویرگی طرح تحولی بیست‌گانه درپهنه مرکزی پایتخت
اعلام برنده های دومین مرحله از قرعه کشی جوایز جشنواره پذیرنده ملی
اعلام برنده های دومین مرحله از قرعه کشی جوایز جشنواره پذیرنده ملی
تضمین تعهدات بیش از 204 هزار پرونده «کشاورزی قراردادی» با عاملیت بانک کشاورزی
تضمین تعهدات بیش از 204 هزار پرونده «کشاورزی قراردادی» با عاملیت بانک کشاورزی
طرح نهضت ملی مسکن از اولویت های بانک مسکن در سیاست های اعتباری سال جاری است
طرح نهضت ملی مسکن از اولویت های بانک مسکن در سیاست های اعتباری سال جاری است
پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی
پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی
حضور فعال بانک شهر در بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی
حضور فعال بانک شهر در بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی
امضای تفاهم‌نامه همکاری بین بانک قرض‌الحسنه مهر ایران و دانشگاه علوم پزشکی اراک
امضای تفاهم‌نامه همکاری بین بانک قرض‌الحسنه مهر ایران و دانشگاه علوم پزشکی اراک
"لامرد" مستعد ایجاد پارک های شیمی معدنی است
نقش آفرینی روابط عمومی ها در ارتقای جایگاه معدن در میان عموم جامعه
ایمیدرو زیرساخت های توسعه صادرات را فراهم کرده است
هماهنگی برای اجرای طرح توسعه مبتنی بر حمل و نقل همگانی در منطقه 13
اجرای طرح شهردار مدرسه تا برگزاری جشن های روز کارگر و معلم در محلات
مسئولیت شهرداران مدارس تا شعاع ۵۰۰ متری مدرسه
مانور های آموزشی ایمنی مدارس در مقابل زلزله در منطقه ۱۵، آغاز شد
اجرای طرح نوماند در مدارس منطقه ۱۵
برگزاری کلاس آموزشی ۱۳۷ پلاس برای شهروندان در سرای محله سازمان برنامه شمالی
نصب و تعمیر بیش از پنج هزار و ۸۰۰ عدد تجهیزات و المان های ترافیکی در منطقه ۲۱
برگزاری هفتادمین جلسه ملاقات مردمی شهردار منطقه ۴ با شهروندان
۱۰ هزار متر از انهار قدیمی منطقه ۴ جمع آوری و بهسازی شد
نظارت ستادی سازمان بازسی شهرداری تهران از منطقه ۳
اجرای 18 هزار متر خط کشی محوری در معابر منطقه 17
اجرای طرح واکاری فضای سبز دیواره بزرگراه یادگار امام (ره)
رسیدگی شهردار منطقه به مشکلات و درخواست های شهروندان
رنک آمیزی ۱۸ هزار متر طول علائم افقی ترافیکی
کد خبر: 167425 | تاریخ : ۱۳۹۷/۱/۱۹ - 20:45
افزایش وعده‌های غذایی همراه با کنترل کالری

افزایش وعده‌های غذایی همراه با کنترل کالری

بسیاری از افراد در سطح جهانی تصور می‌کنند که خوردن وعده‌های غذایی بیشتر در حجم کم باعث افزایش متابولیسم بدن می‌شود. تحقیقات انجام‌شده سال ۲۰۰۸ میلادی نشان می‌دهد تصور اینکه با مصرف تعداد وعده‌های بیشتر غذایی روزانه می‌توان لاغر شد، اشتباه است.

نوآوران آنلاین-

 درک دانشمندان و محققان نسبت به تغذیه بشر به‌طور مداوم در حال تحول است و هر نکته جدیدی نیاز به بازبینی داشته و ممکن است شواهدی در راستای امر تغذیه به دست آید. دانش متخصصان علم تغذیه به‌طور دائمی در حال تکمیل و بوده و پژوهش‌های جدید هرروزبه نتایجی قابل‌توجه دست پیدا می‌کند.

دیوید زینچنکو پژوهشگر و متخصص تغذیه در مطالعاتی که نتیجه آن در ژورنال تخصصی «Abs Diet» منتشر شده است، اظهار داشت که خوردن شش وعده غذایی در طول روز، به شما کمک می‌کند به اندام دلخواه و متناسب رسیده و حتی عضلات شکمی شش تکه داشته باشید.

وی دراین‌باره گفت: «اگر قصد دارید وزن بیشتری کم کنید، باید وعده‌های غذایی بیشتری بخورید. شواهد علمی متعددی برای اثبات این نظریه وجود دارد و آزمایش‌های انجام‌شده در دو مطالعه علمی مجزا نشان می‌دهد افزایش تعداد وعده‌های غذایی در صورت کنترل و عدم افزایش کالری می‌تواند به سوختن بیشتر چربی‌ها کمک کند.»

دلیل مفید بودن شش وعده غذایی در روز چیست؟

پژوهشگران در یکی از مطالعات انجام‌شده در این رابطه طی سال ۲۰۰۰ میلادی، به بررسی گروهی از ورزشکاران ازجمله یک قهرمان ژیمناستیک ۱۵ ساله و یک خانم دونده ۲۶ ساله پرداختند.

در این مطالعه به نحوه خوردن این افراد توجهی نشده و در عوض به نوع کالری سوزی و دریافت کالری در طول ساعات شبانه‌روزی این افراد پرداخته شد.

در این بررسی‌ها مشخص شد ورزشکارانی که به‌سرعت پس از صرف انرژی و از دست دادن کالری، اقدام به‌جایگزینی آن و خوردن غذا می‌کنند به نسبت گروه دیگری که مدت‌زمانی وقفه بین ورزش و غذا خوردن دارند، چربی انباشته کمتری داشته و میزان چربی در بافت‌های آن‌ها کمتر است.

در این رابطه باید در نظر داشت که این افراد ورزشکاران حرفه‌ای بوده و درصد چربی موجود در بدن آن‌ها نسبت به افراد عادی کمتر است و تغییرات میزان چربی در ساختار فیزیکی آن‌ها بین میزان کم و بسیار کم در نوسان است.

این مطالعات مشخص کرد وقتی شما در حال انجام ورزش در سطح حرفه‌ای هستید باید پس از انجام تمرینات به خوردن غذا اقدام کرده و آن را به تأخیر نیندازید.

شرایط برای افراد عادی چگونه است؟

به گفته دیوید زینچنکو این تنها موردپژوهش انجام‌شده درزمینهٔ ارتباط بین تعدد وعده‌های غذایی و کاهش وزن نبوده و برخی از مطالعات انجام‌شده در این رابطه می‌تواند رژیم غذایی مطلوب و قابل اجرایی را برای افراد عادی ارائه دهد.

در سال ۲۰۱۷ پژوهشگران به بررسی و آنالیز اطلاعات کسب‌شده از پنجاه هزار فرد عادی و بالغ پرداخته و بیشتر این افراد دارای سطح بهداشت و سلامت متناسب و استانداردی بودند.

در این مطالعات نوع تغذیه افراد شرکت‌کننده به‌دلخواه خود آن‌ها بوده و هیچ توصیه علمی از سوی پژوهشگران به آن‌ها برای چگونگی مصرف غذا ارائه نشده بود.

این افراد در منازل خود زندگی کرده و کار روزانه و عادی خود را انجام می‌دادند. نتایج به‌دست‌آمده از این مطالعات نشان می‌دهد افرادی که بیش از سه وعده غذایی در طول شبانه‌روز مصرف می‌کنند نسبت به سایرین که وعده‌های کمتری را می‌خورند، وزن بیشتری داشته و چاق‌تر هستند.

پژوهش‌ها همچنین نشان می‌دهد که افزایش وعده‌های غذایی نباید همراه با افزایش میزان کالری دریافتی باشد و اگر قصد دارید با افزایش تعداد وعده‌های غذایی لاغر شوید باید میزان کالری مصرفی خود را کنترل کرده و آن را افزایش ندهید.

متأسفانه بیشتر مردم این بخش از معادله را نادیده گرفته و به همین دلیل تلاش آن‌ها برای لاغر شدن از طریق افزایش تعداد وعده‌های غذایی ناموفق محسوب می‌شود.

از سوی دیگر پژوهش‌های مرتبط با این حوزه نشان می‌دهد که باید در نحوه تعامل و برخورد با چاقی و بیماری‌های ناشی از آن بازنگری اساسی صورت گیرد.

بر این اساس، توصیه می‌شود پژوهشگران برای اتخاذ روش درمانی مناسب و پیشگیری از بیماری‌های مرتبط با این موضوع، به‌جای توجه به میزان و نوع چاقی افراد، نوع تغذیه و مواد غذائی مصرفی فرد را مورد ارزیابی قرار دهند.

در همین زمینه پروفسور بروس آمس دانشمند ارشد و پژوهشگر دانشگاه کالیفرنیا در این رابطه اعلام کرد: «این موضوع کاملاً واضح است که عادت‌های تغذیه‌ای و مواد غذایی مورد مصرف افراد، تأثیر زیادی در میزان سلامت آن‌ها دارد. مصرف مواد غذایی نامناسب خطر ابتلا به بیماری‌های گوناگون را افزایش می‌دهد. اگرچه این موضوع به‌خوبی مشخص‌شده است ولی دلایل کافی جهت بهبود شرایط تغذیه در افراد مختلف اعلام‌نشده است.»

وی در ادامه توضیحات خود افزود: «به‌هرحال مداخله و تغییر در مواردی مانند نوع تغذیه کار آسانی است و این مطالعات نشان می‌دهد که ایجاد تغییر در روش الگوی تغذیه می‌تواند بر کیفیت زندگی روزمره انسان تأثیر گذاشته و انگیزه‌های قدرتمندی را برای تغییر به وجود آورد.»

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.