بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/02/31
شماره 2472 - تاریخ 1403/02/31
آخرین اخبار
جوابیه روابط عمومی شرکت شهروند به خبر کذب در خصوص کیفیت گوشت تنظیم بازاری در یکی از شعب
یک هکتار اراضی کشاورزی در منطقه 19 آزاد سازی شد
عملیات احداث آمفی‌تئاتر روباز بوستان شهید کاظمی منطقه 19 از نیمه راه عبور کرد
ساماندهی پارکینگ های حرم مطهر برای خودروهای زائران امام راحل در منطقه 19
بررسی طرح های اجرای تقاطع غیر همسطح بر روی خیابان بسیج در منطقه ۱۵
برگزاری دومین نشست صمیمانه شهردار منطقه۴ با شهرداران مدارس
اتصال رینگ اول فاضلاب منطقه ۲۱ به شبکه فاضلاب تا خرداد
اجرای عملیات همسطح سازی، لکه گیری، تراش و روکش آسفالت بیش از ۶۹ هزار ۸۰۰ مترمربع بزرگراه لشگری و بزرگراه متوسلیان و معابر در منطقه ۲۱
تمهیدات ترافیکی و بازسازی مسیر خط ویژه اتوبوس های تندرو BRT در بلوار شهدای حصارک
ترمیم و رفع چاله‌های خطرساز بزرگراهی ناحیه۶ با استفاده از آسفالت گرم
افتتاح دو مجموعه ورزشی ویژه بانوان در سال جاری در منطقه ۱۷
حفظ ۱۱ هزار متر مربع فضای سبز در احداث ایستگاه تبادلی خط ۹ و ۱۱ مترو
امکان ثبت‌نام خودروهای برقی وارداتی با حساب وکالتی بانک کارآفرین
امکان ثبت‌نام خودروهای برقی وارداتی با حساب وکالتی بانک کارآفرین
جابه‌جایی بیش از ۱۷۹ هزار نفر از شرکت کنندگان در اجتماع بزرگ امام رضایی ها با متروی تهران
گام بلند مدیریت شهری در توسعه سرانه های ورزشی منطقه ۱۲
آیین تجلیل از قهرمانان ورزشی دختر محلات قلب طهران
برگزاری پنجمین نشست جمیعت شاعران آزاد ایران و ششمین اجلاس جهانی هم سرا
احداث نخستین مخزن ذخیره آب فضای سبز در بزرگراه شهید خرازی
بهسازی ۸ میدان میوه و تره بار در منطقه۲
چراغ‌ راهنمایی 295 تقاطع منطقه دو بهسازی و رفع نقص شد
استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان در شهرک‌های صنعتی تسهیل می‌شود
احتمال وقوع «سیل مشهد» پیش‌بینی شده بود/ میزان بارش‌ها در سطح «هشدار قرمز» نبود
دستاوردهای دولت در حوزه اشتغال و معیشت
برنامه‌های گرامیداشت سوم و چهارم خرداد اعلام شد
معاون نظارت، حقوقی و وصول مطالبات بانك صنعت و معدن: در سال گذشته مبلغ 465 میلیون یورو از مطالبات ارزی و 618 هزار میلیارد ریال از مطالبات ریالی این بانك وصول و به چرخه تسهیلات دهی بازگشت/ وصول مطالبات یك فرآیند مستمر و ضروری برای تداوم فعالیت های مؤثر شبكه بانكی است
معاون نظارت، حقوقی و وصول مطالبات بانك صنعت و معدن: در سال گذشته مبلغ 465 میلیون یورو از مطالبات ارزی و 618 هزار میلیارد ریال از مطالبات ریالی این بانك وصول و به چرخه تسهیلات دهی بازگشت/ وصول مطالبات یك فرآیند مستمر و ضروری برای تداوم فعالیت های مؤثر شبكه بانكی است
کسب رتبه اول توسط بانک کشاورزی در حوزه مدیریت تهدیدات امنیت اطلاعات بانکی
کسب رتبه اول توسط بانک کشاورزی در حوزه مدیریت تهدیدات امنیت اطلاعات بانکی
قدردانی از بانک کشاورزی به عنوان سازمان پیشرو در مدیریت مصرف برق
قدردانی از بانک کشاورزی به عنوان سازمان پیشرو در مدیریت مصرف برق
فرصتها و چالشهای ابزار مشتقه اسلامی
فرصتها و چالشهای ابزار مشتقه اسلامی
سرپرست معاونت فناوری اطلاعات و برنامه‌ریزی بانک توسعه صادرات ایران منصوب شد
سرپرست معاونت فناوری اطلاعات و برنامه‌ریزی بانک توسعه صادرات ایران منصوب شد
تجلیل از واحدهای برتر ستادی، استانی و شعب بانک توسعه تعاون
تجلیل از واحدهای برتر ستادی، استانی و شعب بانک توسعه تعاون
مخبر: ظرف دو هفته آینده تمامی مردم آسیب دیده ناشی از سیل اخیر اسکان داده می شوند
افتتاح رسمی دو طرح سد قیز قلعه‌سی و تکمیل و توسعه سد خداآفرین
نجارزاده: ارتباط منسجم بانک ملی ایران با جامعه بزرگ مشتریان با اقدامات روابط عمومی محقق می‌شود
نجارزاده: ارتباط منسجم بانک ملی ایران با جامعه بزرگ مشتریان با اقدامات روابط عمومی محقق می‌شود
رضایت کامل اهالی حوزه کتاب و کتابخوانی از عملکرد بانک ملی ایران در سی و پنجمین نمایشگاه کتاب
رضایت کامل اهالی حوزه کتاب و کتابخوانی از عملکرد بانک ملی ایران در سی و پنجمین نمایشگاه کتاب
تیم ملی تکواندوی ایران قهرمان آسیا شد
ورود دلار به کانال ۵۷ هزار تومان/ ادامه روند کاهشی نرخ ارز
آرامگاه خشایارشا در تهدید است؟
مجمع تشخیص مصلحت لایحه حمایت از خانواده را تعیین تکلیف کرد
اقدامات قرارگاه جوانی جمعیت پست بانک ایران در سال گذشته تشریح شد؛ پرداخت 28 هزار و 408 فقره به مبلغی معادل39.113 میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج، فرزندآوری و مسکن فرزند سوم به متقاضیان
اقدامات قرارگاه جوانی جمعیت پست بانک ایران در سال گذشته تشریح شد؛ پرداخت 28 هزار و 408 فقره به مبلغی معادل39.113 میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج، فرزندآوری و مسکن فرزند سوم به متقاضیان
کارشناسان روابط عمومی بانک در سراسر کشور با بهزاد شیری مدیرعامل دیدار کردند
کارشناسان روابط عمومی بانک در سراسر کشور با بهزاد شیری مدیرعامل دیدار کردند
همایش مدیران ارشد بانک سپه برگزار شد
همایش مدیران ارشد بانک سپه برگزار شد
امکان وکالتی نمودن حسابهای بانک سپه برای ثبت نام خودروهای برقی وارداتی فراهم است
امکان وکالتی نمودن حسابهای بانک سپه برای ثبت نام خودروهای برقی وارداتی فراهم است
اجرای طرح سراسری ساماندهی آسیب‌های اجتماعی درناحیه٢ منطقه٦
شهردار منطقه۶ میهمان منزل شهدا شد
توافق دوشان‌تپه تصویب شد
برگزاری پویش یکشنبه با ورزش بانوان
پاکسازی ۱۱۰ متر مربع جداره ها در منطقه ۲۱
۶۰ مصوبه، رهاورد سومین بازدید میدانی شهردار منطقه ۱۵، از ناحیه یک بود
نصب ۱۴۴ تابلو قدم شمار در منطقه ٢١
-از کادر آموزشی مدارس استثنایی منطقه۴ تقدیر شد
کد خبر: 167425 | تاریخ : ۱۳۹۷/۱/۱۹ - 20:45
افزایش وعده‌های غذایی همراه با کنترل کالری

افزایش وعده‌های غذایی همراه با کنترل کالری

بسیاری از افراد در سطح جهانی تصور می‌کنند که خوردن وعده‌های غذایی بیشتر در حجم کم باعث افزایش متابولیسم بدن می‌شود. تحقیقات انجام‌شده سال ۲۰۰۸ میلادی نشان می‌دهد تصور اینکه با مصرف تعداد وعده‌های بیشتر غذایی روزانه می‌توان لاغر شد، اشتباه است.

نوآوران آنلاین-

 درک دانشمندان و محققان نسبت به تغذیه بشر به‌طور مداوم در حال تحول است و هر نکته جدیدی نیاز به بازبینی داشته و ممکن است شواهدی در راستای امر تغذیه به دست آید. دانش متخصصان علم تغذیه به‌طور دائمی در حال تکمیل و بوده و پژوهش‌های جدید هرروزبه نتایجی قابل‌توجه دست پیدا می‌کند.

دیوید زینچنکو پژوهشگر و متخصص تغذیه در مطالعاتی که نتیجه آن در ژورنال تخصصی «Abs Diet» منتشر شده است، اظهار داشت که خوردن شش وعده غذایی در طول روز، به شما کمک می‌کند به اندام دلخواه و متناسب رسیده و حتی عضلات شکمی شش تکه داشته باشید.

وی دراین‌باره گفت: «اگر قصد دارید وزن بیشتری کم کنید، باید وعده‌های غذایی بیشتری بخورید. شواهد علمی متعددی برای اثبات این نظریه وجود دارد و آزمایش‌های انجام‌شده در دو مطالعه علمی مجزا نشان می‌دهد افزایش تعداد وعده‌های غذایی در صورت کنترل و عدم افزایش کالری می‌تواند به سوختن بیشتر چربی‌ها کمک کند.»

دلیل مفید بودن شش وعده غذایی در روز چیست؟

پژوهشگران در یکی از مطالعات انجام‌شده در این رابطه طی سال ۲۰۰۰ میلادی، به بررسی گروهی از ورزشکاران ازجمله یک قهرمان ژیمناستیک ۱۵ ساله و یک خانم دونده ۲۶ ساله پرداختند.

در این مطالعه به نحوه خوردن این افراد توجهی نشده و در عوض به نوع کالری سوزی و دریافت کالری در طول ساعات شبانه‌روزی این افراد پرداخته شد.

در این بررسی‌ها مشخص شد ورزشکارانی که به‌سرعت پس از صرف انرژی و از دست دادن کالری، اقدام به‌جایگزینی آن و خوردن غذا می‌کنند به نسبت گروه دیگری که مدت‌زمانی وقفه بین ورزش و غذا خوردن دارند، چربی انباشته کمتری داشته و میزان چربی در بافت‌های آن‌ها کمتر است.

در این رابطه باید در نظر داشت که این افراد ورزشکاران حرفه‌ای بوده و درصد چربی موجود در بدن آن‌ها نسبت به افراد عادی کمتر است و تغییرات میزان چربی در ساختار فیزیکی آن‌ها بین میزان کم و بسیار کم در نوسان است.

این مطالعات مشخص کرد وقتی شما در حال انجام ورزش در سطح حرفه‌ای هستید باید پس از انجام تمرینات به خوردن غذا اقدام کرده و آن را به تأخیر نیندازید.

شرایط برای افراد عادی چگونه است؟

به گفته دیوید زینچنکو این تنها موردپژوهش انجام‌شده درزمینهٔ ارتباط بین تعدد وعده‌های غذایی و کاهش وزن نبوده و برخی از مطالعات انجام‌شده در این رابطه می‌تواند رژیم غذایی مطلوب و قابل اجرایی را برای افراد عادی ارائه دهد.

در سال ۲۰۱۷ پژوهشگران به بررسی و آنالیز اطلاعات کسب‌شده از پنجاه هزار فرد عادی و بالغ پرداخته و بیشتر این افراد دارای سطح بهداشت و سلامت متناسب و استانداردی بودند.

در این مطالعات نوع تغذیه افراد شرکت‌کننده به‌دلخواه خود آن‌ها بوده و هیچ توصیه علمی از سوی پژوهشگران به آن‌ها برای چگونگی مصرف غذا ارائه نشده بود.

این افراد در منازل خود زندگی کرده و کار روزانه و عادی خود را انجام می‌دادند. نتایج به‌دست‌آمده از این مطالعات نشان می‌دهد افرادی که بیش از سه وعده غذایی در طول شبانه‌روز مصرف می‌کنند نسبت به سایرین که وعده‌های کمتری را می‌خورند، وزن بیشتری داشته و چاق‌تر هستند.

پژوهش‌ها همچنین نشان می‌دهد که افزایش وعده‌های غذایی نباید همراه با افزایش میزان کالری دریافتی باشد و اگر قصد دارید با افزایش تعداد وعده‌های غذایی لاغر شوید باید میزان کالری مصرفی خود را کنترل کرده و آن را افزایش ندهید.

متأسفانه بیشتر مردم این بخش از معادله را نادیده گرفته و به همین دلیل تلاش آن‌ها برای لاغر شدن از طریق افزایش تعداد وعده‌های غذایی ناموفق محسوب می‌شود.

از سوی دیگر پژوهش‌های مرتبط با این حوزه نشان می‌دهد که باید در نحوه تعامل و برخورد با چاقی و بیماری‌های ناشی از آن بازنگری اساسی صورت گیرد.

بر این اساس، توصیه می‌شود پژوهشگران برای اتخاذ روش درمانی مناسب و پیشگیری از بیماری‌های مرتبط با این موضوع، به‌جای توجه به میزان و نوع چاقی افراد، نوع تغذیه و مواد غذائی مصرفی فرد را مورد ارزیابی قرار دهند.

در همین زمینه پروفسور بروس آمس دانشمند ارشد و پژوهشگر دانشگاه کالیفرنیا در این رابطه اعلام کرد: «این موضوع کاملاً واضح است که عادت‌های تغذیه‌ای و مواد غذایی مورد مصرف افراد، تأثیر زیادی در میزان سلامت آن‌ها دارد. مصرف مواد غذایی نامناسب خطر ابتلا به بیماری‌های گوناگون را افزایش می‌دهد. اگرچه این موضوع به‌خوبی مشخص‌شده است ولی دلایل کافی جهت بهبود شرایط تغذیه در افراد مختلف اعلام‌نشده است.»

وی در ادامه توضیحات خود افزود: «به‌هرحال مداخله و تغییر در مواردی مانند نوع تغذیه کار آسانی است و این مطالعات نشان می‌دهد که ایجاد تغییر در روش الگوی تغذیه می‌تواند بر کیفیت زندگی روزمره انسان تأثیر گذاشته و انگیزه‌های قدرتمندی را برای تغییر به وجود آورد.»

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.