بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/02/26
شماره 2469 - تاریخ 1403/02/26
آخرین اخبار
اجرای طرح سراسری ساماندهی آسیب‌های اجتماعی درناحیه٢ منطقه٦
شهردار منطقه۶ میهمان منزل شهدا شد
توافق دوشان‌تپه تصویب شد
برگزاری پویش یکشنبه با ورزش بانوان
پاکسازی ۱۱۰ متر مربع جداره ها در منطقه ۲۱
۶۰ مصوبه، رهاورد سومین بازدید میدانی شهردار منطقه ۱۵، از ناحیه یک بود
نصب ۱۴۴ تابلو قدم شمار در منطقه ٢١
-از کادر آموزشی مدارس استثنایی منطقه۴ تقدیر شد
اهتزاز پرچم رضوی در محوطه برج میلاد
منطقه ١٢ تهران درآستانه میلاد امام رضا (ع) غرق نور و سرور شد
توسعه پارکینگ های منطقه راهکار کاهش مشکلات ترافیکی است
قطعی برق روشنایی داخلی ایستگاه میرزای شیرازی برطرف شد
لایروبی بیش از 10 هزار متر از انهار معابر سطح منطقه 17
اجرای لوله گذاری ۴ کیلومتری فضای سبز بزرگراه شهید خرازی
اجرای طرح مبارزه با حیوانات موذی در منطقه۲۲
یادداشت مدیر روابط عمومی شهرداری منطقه ۳ به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی
چه فرقی می‌کند پنجشنبه تعطیل باشیم یا شنبه؟
تولید بیش از 56 هزار تن شمش آلومینیوم طی ماه نخست 1403
خشایار راد: سوژه‌های روزمره دمده شده!
دادگاه فرزندان معاون اول سابق قوه‌قضاییه غیرعلنی نیست/ با ناشران اسناد مالی مردم برخورد می‌کنیم
چرا مالیات مشاغل و اصناف ناچیز است؟
خشایار راد: سوژه‌های روزمره دمده شده!
بومی‌سازی جوهرهای نانو آنتی‌باکتریال خودکار در کشور
جبهه مقاومت نیازمند روایت صحیح و هنرمندانه است
بهسازی محورهای مواصلاتی در حریم منطقه ۲۲
رفع آخرین معارض پروژه آزادراه شهید شوشتری در منطقه ۱۵
پایش آسفالت معابر منطقه ٦ تهران زیر ذره بین سازمان بازرسی شهرداری تهران
اتمام عملیات آسفالت و تبدیل انهار به کانیو در معابر خیابان لقمان منطقه 19
عملیات اجرایی آسفالت ریزی بلوار شقایق در منطقه 19آغاز شد
بهسازی مسیر خاکی2 هزار متر مربعی ضلع غربی بلوار یادگار با تخلیه 50 کامیون تراشه آسفالت
122 نقطه از معابر شهری منطقه 19 با پخش 75 تن آسفالت بهسازی شد
اصلاح هندسی نقاط حادثه خیز محور آزادگان در منطقه 19 با تعویض گاردریل و اجرای تک جدول
انهار معابر شهیدان لطیفی و ورامینی در منطقه 19 به کانیو تبدیل شد
افزایش روشنایی پایه چراغ های ۹ متری بلوار میلاد در قالب پروژه های «من شهردارم دو»
۲ هزار دانش آموز دختر منطقه۱۳ تکریم شدند
رصد مدیران شهری از پروژه های ترافیکی شمال شرق شهر
سیر تکامل روابط عمومی و ارتباطات در گذر زمان به تصویر کشیده می شود
پل تندرستی بزرگراه شهید همت درآینده نزدیک آماده بهره برداری می شود
ایستگاه های سیار «آینده شبیه توست» میزبان دختران منطقه2
نصب ابرپرچم‌های امام رضا (ع) در ۲ نقطه از منطقه ۱۶
روشنایی معابر در طرح تحول خدمت تأمین می شود
نمایشگاه و کارگاه هنری ارتباطات و روابط عمومی در منطقه ۴ تهران
آغاز مرحله جدیدی از پروژه ساماندهی حاملان بار با چرخ دستی در بازار تهران
صرف بیش از ١٠٠ هزار متر‌مربع پوشاننده برای پاکسازی و زیباسازی جداره‌ها و نما‌های فرسوده هر ماه
رئیس شعبه مرکزی بانک ایران زمین معرفی شد
رئیس شعبه مرکزی بانک ایران زمین معرفی شد
جمع آوری 12 هزار کیلو پسماند غیرمجاز در منطقه 17
حضور بانک آینده؛ در شصت و سومین نمایشگاه و کنگره دندانپزشکی ایران- اکسیدا
حضور بانک آینده؛ در شصت و سومین نمایشگاه و کنگره دندانپزشکی ایران- اکسیدا
نامگذاری پل محله شهید باقری به نام شهید اکبر ملک‌شاهی
اجرای طرح‌های هوشمندسازی، مکانیزاسیون و مصرف بهینه آب در بوستان جنگلی چیتگر
حوزه حمل و نقل عمومی پایتخت متحول می شود
کد خبر: 103198 | تاریخ : ۱۳۹۶/۸/۷ - 16:14
اينفوگرافیک/ خوراكى هايى كه براى معده رفلاكسى سم هستند

اينفوگرافیک/ خوراكى هايى كه براى معده رفلاكسى سم هستند

رفلاكس يا سوزش سر دل بيمارى شايعى است اما اين عارضه با مصرف برخى موادغذايى تشديد مى شود و افراد مبتلا بايد از خوردن آنها اجتناب كنند.

نوآوران آنلاین-سوزش سر دل نشانه‌ای ناراحت‌کننده ناشی از عملکرد نامناسب اسفنکتر مری است. گاهی اوقات علائم سوزش سردل آن‌قدر قوی است که اکثر افراد آن را با حمله قلبی اشتباه می‌گیرند.سوزش سردل می‌تواند ناشی از مشکلات گوارشی باشد که مقصران افزایش تولید اسید هستند. با این حال یکی دیگر از علل اصلی ابتلا به این عارضه، انتخاب‌های غذایی شماست. برخی از غذاها باعث به‌هم خوردن تعادل pH بدن و افزایش سطح اسیدیته می‌شوند.

 
مرکباتی مانند پرتقال، لیمو، و گریپ‌فروت می‌‌توانند علائم رفلاکس و سوزش معده یا سردل را تشدید کنند. بنابراین، از مصرف این میوه‌‌ها چه به‌صورت کامل و چه به‌صورت آب ‌میوه خودداری کنید. مرکبات اسید فراوانی دارند و برای مجرای گوارشی آزاردهنده هستند. اسیدیته‌ بالای مرکبات سبب شل شدن اسفنکتر مری و تشدید علائم می‌شود، به‌ویژه وقتی که با معده‌ خالی مصرف شوند.
 
اگر عاشق شکلات هستید و اغلب از سوزش سردل رنج می‌‌برید، وقت آن رسیده است که به یکی از لذت‌‌های شیرین و موردعلاقه‌‌تان نه بگوید. شکلات به سه دلیل برای افرادی که از رفلاکس اسید رنج می‌‌برند مضر است. اول آن که شکلات حاوی کافئین و محرک‌‌های دیگری مانند تئوبرومین است که باعث رفلاکس یا سوزش معده می‌‌شوند. تئوبرومین نوعی متیل‌ گزانتین است که مانع تنگ شدن ماهیچه‌ اسفنکتر تحتانی می‌شود و به این ترتیب به شکل مستقیم احتمال رفلاکس شدید اسید را افزایش می‌دهد. دوم آن ‌که شکلات چربی بالایی دارد، یعنی هضم آن طولانی‌تر است و می‌تواند محرک رفلاکس یا سوزش معده باشد. و سوم آن ‌که کاکائو می‌تواند باعث شود سلول‌های روده‌ای، اسفنکتر مری را شل کنند و اجازه دهد اسید معده زیاد شود.
 
اگر از بیماری بازگشت اسید به مری رنج می‌برید، بهتر است از گوجه‌فرنگی و محصولات آن پرهیز کنید. گوجه‌ها سرشار از اسیدسیتریک، مالیک اسید، و آسکوربیک اسید هستند که می‌‌توانند معده و مری را بیازارند. به‌محض مصرف این اسیدها، معده شروع به تولید اسید خیلی زیاد می‌‌کند. این اسید می‌‌تواند به داخل مری خزیده و سبب احساس سوزش ناخوشایندی در سینه شود. از گوجه و محصولات آن، مانند سس کچاپ، پیتزا با سس گوجه‌‌فرنگی، سس پاستا و سس چیلی پرهیز کنید.با اینکه این نوع ادویه‌جات خاصیت ضد لتهابی و آنتی‌اکسیدانی دارند، اما می‌توانند مهاجمان سیستم‌ایمنی بدن نیز محسوب شوند؛ به‌ویژه زمانی که به موادغذایی تحریک‌کننده آنها را اضافه می‌کنید.در آن زمان این ادویه‌ها مقصران اصلی سوزش سردل هستند. ادویه‌کاری و فلفل تند از این نوع ادویه‌جات هستند.
 
برای کسانی که برای بازیابی قدرت و انرژی روزانه، چیزی جز نوشیدن قهوه را انتخاب نمی‌کنند، یک مشکل اساسی وجود دارد. قهوه اگرچه خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد، ولی یکی از منابع اصلی کافئین است و کسانی که از سوزش سردل رنج می‌برند، باید از آن اجتناب کنند. کافئین باعث افزایش اسیدیته‌ معده و رفلاکس اسید می‌شود. همچنین قهوه فشار را در اسفنکتر تحتانی معده کاهش می‌‌دهد، که می‌‌تواند در افراد مستعد باعث سوزش سردل یا وخامت اوضاع شود. قهوه فرایند تخلیه‌ معده را نیز سرعت می‌بخشد که ممکن است باعث شود محتوای به شدت اسیدی آن خیلی سریع‌تر از حالت عادی وارد روده‌ کوچک شود. این امر سبب جراحت بافت روده‌ای می‌شود.
 
اينفوگرافىک/ خوراكى هايى كه براى معده رفلاكسى سم هستند
کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.