بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/02/29
شماره 2470 - تاریخ 1403/02/29
آخرین اخبار
اجرای طرح سراسری ساماندهی آسیب‌های اجتماعی درناحیه٢ منطقه٦
شهردار منطقه۶ میهمان منزل شهدا شد
توافق دوشان‌تپه تصویب شد
برگزاری پویش یکشنبه با ورزش بانوان
پاکسازی ۱۱۰ متر مربع جداره ها در منطقه ۲۱
۶۰ مصوبه، رهاورد سومین بازدید میدانی شهردار منطقه ۱۵، از ناحیه یک بود
نصب ۱۴۴ تابلو قدم شمار در منطقه ٢١
-از کادر آموزشی مدارس استثنایی منطقه۴ تقدیر شد
اهتزاز پرچم رضوی در محوطه برج میلاد
منطقه ١٢ تهران درآستانه میلاد امام رضا (ع) غرق نور و سرور شد
توسعه پارکینگ های منطقه راهکار کاهش مشکلات ترافیکی است
قطعی برق روشنایی داخلی ایستگاه میرزای شیرازی برطرف شد
لایروبی بیش از 10 هزار متر از انهار معابر سطح منطقه 17
اجرای لوله گذاری ۴ کیلومتری فضای سبز بزرگراه شهید خرازی
اجرای طرح مبارزه با حیوانات موذی در منطقه۲۲
یادداشت مدیر روابط عمومی شهرداری منطقه ۳ به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی
چه فرقی می‌کند پنجشنبه تعطیل باشیم یا شنبه؟
تولید بیش از 56 هزار تن شمش آلومینیوم طی ماه نخست 1403
خشایار راد: سوژه‌های روزمره دمده شده!
دادگاه فرزندان معاون اول سابق قوه‌قضاییه غیرعلنی نیست/ با ناشران اسناد مالی مردم برخورد می‌کنیم
چرا مالیات مشاغل و اصناف ناچیز است؟
خشایار راد: سوژه‌های روزمره دمده شده!
بومی‌سازی جوهرهای نانو آنتی‌باکتریال خودکار در کشور
جبهه مقاومت نیازمند روایت صحیح و هنرمندانه است
بهسازی محورهای مواصلاتی در حریم منطقه ۲۲
رفع آخرین معارض پروژه آزادراه شهید شوشتری در منطقه ۱۵
پایش آسفالت معابر منطقه ٦ تهران زیر ذره بین سازمان بازرسی شهرداری تهران
اتمام عملیات آسفالت و تبدیل انهار به کانیو در معابر خیابان لقمان منطقه 19
عملیات اجرایی آسفالت ریزی بلوار شقایق در منطقه 19آغاز شد
بهسازی مسیر خاکی2 هزار متر مربعی ضلع غربی بلوار یادگار با تخلیه 50 کامیون تراشه آسفالت
122 نقطه از معابر شهری منطقه 19 با پخش 75 تن آسفالت بهسازی شد
اصلاح هندسی نقاط حادثه خیز محور آزادگان در منطقه 19 با تعویض گاردریل و اجرای تک جدول
انهار معابر شهیدان لطیفی و ورامینی در منطقه 19 به کانیو تبدیل شد
افزایش روشنایی پایه چراغ های ۹ متری بلوار میلاد در قالب پروژه های «من شهردارم دو»
۲ هزار دانش آموز دختر منطقه۱۳ تکریم شدند
رصد مدیران شهری از پروژه های ترافیکی شمال شرق شهر
سیر تکامل روابط عمومی و ارتباطات در گذر زمان به تصویر کشیده می شود
پل تندرستی بزرگراه شهید همت درآینده نزدیک آماده بهره برداری می شود
ایستگاه های سیار «آینده شبیه توست» میزبان دختران منطقه2
نصب ابرپرچم‌های امام رضا (ع) در ۲ نقطه از منطقه ۱۶
روشنایی معابر در طرح تحول خدمت تأمین می شود
نمایشگاه و کارگاه هنری ارتباطات و روابط عمومی در منطقه ۴ تهران
آغاز مرحله جدیدی از پروژه ساماندهی حاملان بار با چرخ دستی در بازار تهران
صرف بیش از ١٠٠ هزار متر‌مربع پوشاننده برای پاکسازی و زیباسازی جداره‌ها و نما‌های فرسوده هر ماه
رئیس شعبه مرکزی بانک ایران زمین معرفی شد
رئیس شعبه مرکزی بانک ایران زمین معرفی شد
جمع آوری 12 هزار کیلو پسماند غیرمجاز در منطقه 17
حضور بانک آینده؛ در شصت و سومین نمایشگاه و کنگره دندانپزشکی ایران- اکسیدا
حضور بانک آینده؛ در شصت و سومین نمایشگاه و کنگره دندانپزشکی ایران- اکسیدا
نامگذاری پل محله شهید باقری به نام شهید اکبر ملک‌شاهی
اجرای طرح‌های هوشمندسازی، مکانیزاسیون و مصرف بهینه آب در بوستان جنگلی چیتگر
حوزه حمل و نقل عمومی پایتخت متحول می شود
کد خبر: 102786 | تاریخ : ۱۳۹۶/۸/۵ - 08:42
بهترین روش پخت قارچ کدام است؟

بهترین روش پخت قارچ کدام است؟

قارچ یکی از محبوب ترین گیاهانی است که در بیشتر غذاهای امروزی نقش مهم و کلیدی ایفا می کند؛ از انواع ساندویچ ها گرفته تا پیتزا و ترشی، سس و سالاد از قارچ به روش های گوناگون استفاده می شود.

نوآوران آنلاین-قارچ یکی از محبوب ترین گیاهانی است که در بیشتر غذاهای امروزی نقش مهم و کلیدی ایفا می کند؛ از انواع ساندویچ ها گرفته تا پیتزا و ترشی، سس و سالاد از قارچ به روش های گوناگون استفاده می شود.

 
قارچ یک گیاه هاگ دار محسوب می شود که بدین وسیله گرده افشانی و تولید مثل می کند. این گیاه در گونه های متنوعی در سراسر جهان وجود داد و علاوه بر غذا برای اهداف و مصارف پزشکی نیز مورد استفاده قرار می‌ گیرد.
 
به گفته متخصصان، قارچ‌ منبع غنی از ماده معدنی پتاسیم است که به کاهش فشار خون بالا کمک کرده و موجب کاهش خطر سکته مغزی می شود. بد نیست بدانید که قارچ‌ ها برای تقویت استخوان‌ ها مفید هستند، موجب رفع خستگی شده و کمبود ویتامین D را جبران می‌ کنند.
 
 
گفتنی است که نمونه های سمی قارچ غیرقابل مصرف هستند و برخی از آن ها حتی خطر مرگ را به دنبال خواهند داشت. تقریبا بیش از ۳۸ هزار گونه قارچ در دنیا وجود دارد که فقط بعضی از آنها خوراکی هستند. رنگ قارچ‌ های خوراکی به‌طور معمول سفید یا قهوه‌ ای است اما قارچ های سمی رنگ های تندی دارند که نشان می‌ دهد نباید به آنها نزدیک شوید.
 
مواد مغذی قارچ
 
تقریبا تمامی گونه های خوراکی قارچ‌ ها منبع سرشاری از ریبوفلاوین، نیاسین، پروتئین و فیبر هستند. همچنین ویتامین های خانواده B و آنتی اکسیدانی موسوم به «سلنیوم» نیز در خود دارند که به بهبود هر چه بیشتر و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کنند. بعلاوه، از آسیب دیدگی سلول ها و بافت های بدن نیز پیشگیری می نمایند.
 
گفتنی است که سلنیوم با همکاری ویتامین E سلول‌ ها را از تاثیرات آسیب‌رسان و مخرب رادیکال‌ های آزاد محافظت می کند همچنین مصرف این آنتی اکسیدان در مردان مسن خطر بروز سرطان پروستات را تا ۶۵ درصد کاهش می‌دهد.
 
جالب است بدانید که قارچ های سفید دکمه ای تنها منبع غیرحیوانی ویتامین D به شمار می روند. این گونه از قارچ در تمامی مراحل رشد خود، چه در فضای باز چه بسته، به نور UV نیاز دارد و به دلیل قرار داشتن زیر این نور، منبع خوبی برای ویتامین D محسوب می شود.
 
انواع گوناگون قارچ ها، خواص مغذی و داروئی متفاوتی نیز دارند. به طوری که در برخی تحقیقات ثابت شده برخی از قارچ ها حاوی نوعی پروتئین ضد سرطان هستند که از آسیب DNA در سلول های بدن محافظت و پیشگیری می کند. در عین حال، در جلوگیری کردن از شکل گیری تومور نیز نقش مهمی دارد.
 
همچنین، مشخص شده که قارچ به کاهش میزان کلسترول خون، به ویژه بزرگسالانی که دچار چاقی مفرط هستند کمک شایانی می نماید. علاوه بر آن، از چسبندگی سلول ها به دیواره رگ های خونی و تجمع پلاکت ها نیز پیشگیری می کند. بدین طریق، کمک می کند تا جریان و فشار خون در وضعیت نرمال و طبیعی خود قرار داشته باشند.
 
قارچ ها، کالری و نمک بسیار کمی دارند و تقریبا هیچ گونه چربی یا کلسترولی در آن ها وجود ندارد. همچنین باید گفت که بتاگلوکان ترکیبی است که در بیشتر گونه‌ های قارچ خوراکی به چشم می خورد. این عنصر موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود، در نتیجه مقاومت بدن در مقابل بیماری‌ ها و عوامل ایجادکننده حساسیت بالا می‌ رود. بتاگلوکان در قارچ‌هایی که کلاهک پهنی دارند بیشتر دیده می‌ شود.
 
بهترین روش پخت قارچ چیست؟
 
با اینکه قارچ را می توان به صورت خام هم مصرف کرد که حتی برای سیستم گوارش بدن نیز مفید است، اما بد نیست بدانید که روش های گوناگون پخت آن روی خواص این گیاه تاثیر مستقیم دارد.
 
در نتیجه ی جدیدترین تحقیقات صورت گرفته در مورد بهترین روش پخت قارچ های دکمه ای، مشخص شده که کوتاه بودن زمان پخت قارچ باعث می شود تا بیشتر ویتامین ها و مواد مغذی آن حفظ شود.
 
همچنین گفتنی است، کباب یا مایکروفر کردن قارچ در مقایسه با روش سرخ کردن یا آب‌پز نمودن، موجب افزایش خاصیت آنتی اکسیدانی این گیاه می شود.
 
شاید بتوان گفت که بهترین روش پخت قارچ سرخ کردن آن به مدت ۲ تا ۳ دقیقه با حرارت زیاد است.
 
بهترین روش برای نگهداری قارچ چیست؟
 
از آنجا که قارچ بسیار سریع خراب می شود، بهتر است آن را در همان بسته بندی خودش در یخچال نگه دارید. اگر به صورت باز، قارچ را خریداری کرده اید، آن را در پاکت های کاغذی قرار دهید یا در ظرفی که در ندارد، با یک روکش پلاستیکی بگذارید و چند سوراخ روی پلاستیک ایجاد کنید که به رفت و آمد هوا کمک کند.
 
اگر در نظر دارید تا ویتامین D موجود در قارچ را افزایش دهید، می توانید آن را ۱ تا ۲ ساعت در کنار پنجره در معرض آفتاب بگذارید. البته توجه داشته باشید که آن ها را سر و ته بگذارید تا بخش زیرین چتر قارچ نور خورشید را جذب کند زیرا این بخش حساسیت بیشتری به نور آفتاب دارد.
کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.