کد خبر : 155549 تاریخ : ۱۳۹۶ سه شنبه ۸ اسفند - 15:20
آموزش تهیه شیرینی زعفرانی با مارمالاد

نوآوران آنلاین-آموزش تهیه شیرینی زعفرانی با مارمالاد

شیرینی های خانگی با همه عطر و طعم و لذت خوبی که دارند گاهی دردسر درست کردنشان زیاد است ولی این شیرینی زعفرانی خیلی ساده و آسان تهیه می شود و عطر و طعم فوق العاده ای دارد که در این مطلب به آموزش شیرینی زعفرانی می پردازیم.

saffron2 cookies2 fruit2 marmalade1 آموزش تهیه شیرینی زعفرانی با مارمالاد

طرز تهیه شیرینی زعفرانی با مارمالاد میوه

مواد لازم برای تهیه شیرینی زعفرانی با مارمالاد میوه :

 کره نصف پیمانه (۸۰ گرم)
 پودر قند سه چهارم پیمانه (۱۰۰گرم)
 وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
 تخم مرغ یک عدد
زعفران (ساییده و حل شده در آب) نصف قاشق سوپخوری
آرد ۲ پیمانه (۲۰۰ گرم)
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
مارمالاد به مقدار لازم

 

طرز تهیه شیرینی زعفرانی با مارمالاد میوه :

کره را با پودر قند و وانیل در ظرفی ریخته با همزن برقی هم زده تا لطیف شود.

تخم مرغ را اضافه کرده و مجددا هم می زنیم تا کاملا با مواد مخلوط شود.

 

حالا زعفران حل شده در آب را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم.

آرد و بکینگ پودر را ابتدا در ظرفی جداگانه الک کرده و با هم مخلوط می کنیم سپس به مواد اضافه کرده و با قاشق یا لیسک هم می زنیم تا زمانی که مواد کاملا یکدست و لطیفی داشته باشیم که به دستمان نچسبد.

 

از خمیر به اندازه یک گردو کوچک برداشته و به صورت گرد فرم بدهید. بالای آن را با انگشت کمی گود کنید و با فاصله مناسب داخل سینی فر بچینید.

شیرینی ها در حین پخت پف می کنند پس آن ها را خیلی نزدیک بهم نگذارید.

 

سینی فر را به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد در طبقه وسط فری که از قبل گرم شده قرار بدهید. پس از پخت آن ها را خارج کرده چند دقیقه بگذارید به همان حالت بماند بعد آن ها را روی توری فلزی بچینید تا کاملا خنک شود.

 

پس از خنک شدن می توانید آن ها را با مارمالادهای مختلف تزیین کنید.