کد خبر : 266414 تاریخ : ۱۳۹۹ شنبه ۱۶ اسفند - 19:38
عبدالله ناصری در گفت‌و‌گو با نوآوران انتقاد کرد: خطر تعمیق شکاف میان مردم و مسؤولان سطح ارتباط مردم با مسؤولان در حال حاضر به حداقل رسیده و این اتفاق تلخ مشکلات بسیاری ایجاد کرده است. از یک سو بحران های اقتصادی و از دیگر سو نیز افزایش فاصله میان مردم و مسؤولان موجب شده تا مردم، مسؤولان را مقصر بروز مشکلات اقتصادی کنونی بدانند.

نوآوران آنلاین- به واقع نیز چنین است که مسؤولان نتوانستند به نحوی موفقیت آمیز مشکلات را رفع کنند که مردم رفاه را تجربه کنند.

افرادی که برای انتخابات 1400 با یک دیگر رقابت خواهند کرد باید این نکته بسیار مهم را مورد توجه قرار دهند که توان کافی برای تامین انتظارات مردم داشته باشند و بتوانند ارتباط خوبی با مردم برقرار کنند.

فردی که احساس می کند در تحقق وعده ها و شعارهایش موفق نخواهد بود، اگر پا به عرصه رقابت ها نگذارد قطعا شرایط بهتر خواهد بود.

در همین خصوص به گفت و گو با عبدالله ناصری، مشاور رئیس دولت اصلاحات و عضو سابق شورای عالی اصلاح طلبان پرداختیم.

ناصری طی گفت و گویی با خبرنگار نوآوران اظهار داشت: در تمام انتخابات هایی که در کشورمان برگزار شده است مردم نقش مهم و اساسی داشته اند. مشارکت مردم همواره بالا بوده است و این نشان از اعتماد مردم به نظام دارد، اما در شرایط کنونی اوضاع کمی متفاوت از قبل است. برخی عوامل که معمولاً نیز اقتصادی بوده اند موجب شده اند که دلسردی در جامعه ایجاد شود. بی اعتمادی و دلسردی مردم نسبت به مسؤولان باید هر چه سریع تر رفع شود و در این خصوص باید چاره اندیشی صورت گیرد و اجازه ندهیم که مشکلات عمیق تر شوند.

وی ادامه داد: وعده ها و شعارهای دولت ها در بسیاری از دوره ها محقق نشده است، اما هیچ گاه تا این سطح ناامیدی در کشورمان گسترش نیافته بود. در شرایط کنونی مردم به این نتیجه رسیده اند که مسؤولان نسبت به مشکلات بی تفاوت هستند و اراده ای برای رفع آن ها وجود ندارد. در واقع باید گفت وضعیت اقتصادی کنونی گویای این است که اقتصاد به حال خود رها شده است؛ این در حالی است که مهم ترین حوزه در حال حاضر در کشور ما همین زمینه اقتصادی است که زندگی و معیشت مردم را تحت تاثیر قرار داده است.

مشاور رئیس دولت اصلاحات وضعیت رفاهی کنونی را بغرنج توصیف کرد و گفت: افزایش مشکلات اقتصادی و کاهش سطح رفاه موجب شده تا مردم دیدگاه شان نسبت به قبل نسبت به برخی از مسائل تغییر کند. در آستانه انتخابات ریاست جمهوری 1400 هستیم و در حال حاضر بیش از هر زمان دیگری نیاز به تقوت همبستگی ملی احساس می شود، اما متاسفانه عملکرد مسؤولان امکان دفاع از کارنامه شان را باقی نمی گذارد و به این ترتیب اتحاد و انسجام ملی در مخاطره قرار می گیرد.

ناصری افزود: انتظار می رود دولت کنونی تا زمانی که بر سر کار است تلاش در زمینه رفع مشکلات اقتصادی و ایجاد شرایط مطلوب اقتصادی در جامعه را پیگیری کند و از شدت فشارهای تحمیلی بر مردم بکاهد. نباید مشکلات اقتصادی موجب ایجاد شکاف و تعمیق آن در میان مردم و مسؤولان شود. در حال حاضر ارتباط مردم و مسؤولان به حداقل رسیده است و این امر خود زمینه ساز بروز مشکلات جدی تر در آینده است. یکی از پیش شرط های موفقیت دولت ها در دوره های مختلف این است که بتوانند ارتباط خوبی با مردم برقرار کنند و آن را حفظ نمایند.

وی با ابراز تأسف از بروز برخی ناملایمات در زندگی مردم عنوان کرد: در حال حاضر شرایط اقتصادی به قدری بر وجوه مختلف زندگی مردم تاثیرگذار بوده است که شاهد رشد بیماری های روحی و روانی در جامعه به ویژه افسردگی هستیم. مردم ما در حال حاضر از اوضاع روحی مناسبی برخوردار نیستند و همه این مسائل ریشه در عملکرد نامناسب مسؤولان دارد.

ناصری تأکید کرد: در بسیاری از بخش های کشور نیاز به اصلاح زیرساخت ها داریم که باید مسؤولان این نکته را مورد نظر داشته باشند و در این زمینه اقدامات اساسی صورت دهند نه این که دست روی دست بگذارند. اگر شرایط به همین روال کنونی پیش رود باید منتظر بروز مشکلات حادتر باشیم و به این ترتیب روز به روز وحدت ملی بیش از قبل خدشه دارتر می شود.

مشاور رئیس دولت اصلاحات گفت: اکنون زمان زیادی برای ترمیم اعتماد عمومی از دست رفته وجود ندارد و باید گفت دیگر زمان آزمون و خطا نداریم. اصلاح طلبان و اصولگرایان نیز در صورت تایید صلاحیت باید این نکته مهم را مورد توجه قرار دهند که رقابت آن ها با یک دیگر به منزله تخریب نیست و تلاش کنند تا ضمن تقویت اتحاد ملی، انتخاباتی پرشور رقم بخورد و در این شرایط نباید هیچ یک از جریان های سیاسی، عدم حضور را بر حضور ترجیح دهد.