کد خبر : 253698 تاریخ : ۱۳۹۹ پنج شنبه ۶ آذر - 03:09
آزمایش سرولوژی برای تشخیص کرونا غیرقابل اعتماد است منبع: ساینس الرت / ترجمه: روزنامه نوآوران

نوآوران آنلاین- یک مطالعه در ایالات متحده امریکا نشان داده است بررسی های شیوع کرونا که سطح آنتی بادی ها را تشخیص می دهد تا تعیین کند افراد در گذشته آلوده شده اند، غیرقابل اعتماد است.

این که آیا کاهش آنتی بادی ها خطر عفونت مجدد را افزایش می دهد هنوز نامشخص است.

تصور می شود که در صورت قرار گرفتن مجدد در معرض ویروس، سیستم ایمنی بدن اکثر افراد آنتی بادی های جدید و همچنین سلول های ایمنی سلول های آلوده را هدف قرار داده و از بین می برد، اما مطالعه جدید محدودیت مهمی در مطالعات شیوع را نشان می دهد که در سراسر جهان در تلاش برای درک بهتر تعداد واقعی افرادی است که توسط ویروسی آلوده شده اند که اغلب هیچ علامتی ندارد.

مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده نمونه های سرم خون را از پرسنل مراقبت های بهداشتی در 13 بیمارستان جمع آوری کردند.

به طور کلی، 194 نفر از 3،248 شرکت کننده (6 درصد) برای اولین بار که آزمایش شدند، آنتی بادی قابل تشخیص برای کرونا داشتند.

در بین شرکت کنندگان با آزمایش مثبت، 156 نفر قبول کردند که بین 50-91 روز بعد دوباره آزمایش دهند.

در این گروه، 94 درصد کاهش سطح آنتی بادی خود را مشاهده کردند، با 28 درصد آنتی بادی کووید 19 کافی برای دستیابی به آستانه مشخصی که نشان دهنده عفونت قبلی است، تولید نکردند.

محققان نوشتند: این نتایج نشان می دهد که آزمایش سرولوژی در یک زمان مشخص تعداد افراد مبتلا به عفونت قبلی کرونا را دست کم می گیرد و نتیجه منفی آزمایش سرولوژیک نمی تواند به طور قابل اعتماد عفونت را تشخیص دهد.

شرکت کنندگانی که علائم بیماری را گزارش کرده بودند، در ابتدا سطح بالاتری از آنتی بادی نسبت به افراد بدون علامت داشتند و کمتر ممکن است زیر آستانه مثبت قرار گیرند.

در بیشتر افراد آلوده به ویروس طی چند هفته آینده آنتی بادی ایجاد می شود، اما در افرادی که عفونت خفیف یا بدون علامت دارند آنتی بادی کمتری ایجاد می شود.

جدا از كمك به كمك در تعیین تعداد آلودگی ها ممكن است بررسی شیوع سرولوژی، استفاده از نتایج آزمایش سرولوژیك در سطح فردی برای تعیین عفونت قبلی کرونا را به چالش بكشد.

 

پنج شنبه ۲۶ نوامبر ۲۰۲۰

(برابر با ۶ آذر ۱۳۹۹)