کد خبر : 252151 تاریخ : ۱۳۹۹ يکشنبه ۳۰ شهريور - 20:35
بقای بیماران مبتلا به سرطان پیشرفته مثانه با ایمونوتراپی منبع: یورو نیوز / ترجمه: روزنامه نوآوران

نوآوران آنلاین- طبق نتایج حاصل از یک آزمایش بالینی به رهبری دانشگاه "کوئین مری" لندن و مرکز سرطان "بارتز" انگلستان، یک داروی ایمونوتراپی به نام "avelumab" به طور قابل توجهی باعث بهبود بقا در بیماران مبتلا به رایج ترین نوع سرطان مثانه شده است.

این اولین بار است که یک سیستم ایمنی درمانی منجر به مزیت زنده ماندن در این شرایط در سرطان مثانه می شود و به طور بالقوه سالانه به سود هزاران بیمار خواهد بود.

نتایج در مجله پزشکی نیوانگلند منتشر شد و نشان داد که avelumab  منجر به کاهش 31 درصدی خطر مرگ سرطان مثانه و بیش از هفت ماه بقای متوسط ​​در سرطان پیشرفته مثانه را افزایش می دهد.

تقریباً سالانه 550 هزار مورد جدید سرطان مثانه تشخیص داده می شود (10200 مورد از آن ها در انگلیس است) و این دهمین سرطان شایع در سراسر جهان است.

این آزمایش بر روی گروهی از این بیماران متمرکز شده است که سرطان آن ها به بیش از مثانه گسترش یافته است (بیماری پیشرفته یا مرحله 4) که درمان آن دشوار است و سالانه بیش از 200 هزار مرگ در سراسر جهان منجر می شود.

شیمی درمانی استاندارد اولیه مراقبت فعلی در درمان این سرطان های پیشرفته است. پس از پایان شیمی درمانی، بیماران به طور منظم بررسی می شوند زیرا سرطان تمایل به بازگشت سریع دارد. هنگام بازگشت، درمان آن دشوار است و نتایج آن ضعیف است.

این آزمایش جهانی JAVELIN Bladder 100 نام دارد و محققان با تأمین بودجه توسط آلمان، اثر داروی ایمونوتراپی "avelumab" را در بیماران مبتلا به کارسینومای ادراری محلی یا پیشرفته متاستاتیک ارزیابی کردند که بیماری آن ها پس از شیمی درمانی پیشرفت نکرده است.

پس از اتمام شیمی درمانی، در مجموع 700 بیمار از بیش از 200 سایت در سراسر جهان به دو گروه درمانی تقسیم شدند؛ یک گروه به طور خودکار چک منظم (مراقبت استاندارد) و گروه دیگر علاوه بر مراقبت های استاندارد، آلووماب را نیز دریافت می کنند.

درمان با avelumab منجر به کاهش 31 درصدی خطر مرگ و متوسط ​​بقای 21.4 ماه در مقایسه با 14.3 ماه در بیمارانی شد که دارو دریافت نکردند. عوارض جانبی با درمان ایمنی مطابق با انتظارات بود و 11 درصد بیماران به دلیل مشکلات درمانی، آلووماب را قطع کردند.

"توماس پائولز" پروفسور آنکولوژی ادراری تناسلی در دانشگاه کوئین مری لندن و مدیر مرکز سرطان بارتز گفت: این اولین بار است که یک در درمان سرطان شاهد کاهش معنادار خطر مرگ بودیم.

 

دوشنبه ۲۱ سپتامبر ۲۰۲۰

(برابر با ۳۱ شهریور ۱۳۹۹)