کد خبر : 252059 تاریخ : ۱۳۹۹ جمعه ۲۸ شهريور - 19:04
مشاور رئیس دولت اصلاحات در گفت و گو با نوآوران عنوان کرد: برگزاری انتخاباتی پرشور با افزایش امید در جامعه در بحرانی ترین شرایط هم چون سال های جنگ تحمیلی مردم ایران پای صندوق های رأی حضور یافتند و گزینه موردنظرشان را انتخاب کردند. مردم ایران در عمل نشان داده اند که پای حکومت جمهوری اسلامی ایران ایستاده اند و در این مسیر هیچ عاملی نمی تواند آن ها را دلسرد کند. حال نوبت مسؤولان است که در عمل ثابت کنند متعهد به برنامه هایی که در رقابت های انتخاباتی مطرح می کنند هستند و دغدغه معیشت مردم را دارند.

نوآوران آنلاین- متأسفانه طی سال های اخیر بسیاری از انتظارات و نیازهای مردم ایران نادیده گرفته شد و تلاشی در جهت ساماندهی اقتصادی کشور صورت نگرفت و همین امر مردم را نسبت به مسؤولان دلسرد و روحیه ناامیدی را در جامعه تقویت کرد.

این در حالی است که یکی از لازمه های اصلی مشارکت مردم در انتخابات، امید به آینده است؛ از این رو ضروری است تا در فرصت باقیمانده مشکلات موجود رفع شوند و زمینه حضور پرشور هم چون دوره های قبل فراهم شود.

در همین خصوص به گفت و گو با عبدالله ناصری، مشاور رئیس دولت اصلاحات پرداختیم.

عبدالله ناصری طی گفت و گویی با خبرنگار نوآوران اظهار داشت: یکی از بهترین زمینه هایی که مردم از طریق آن در سیاستگذاری ها نقش مستقیم ایفا می کنند، انتخابات است که از طریق آن، افراد می توانند فردی را مطابق با سلیقه های سیاسی خود انتخاب کنند. به این ترتیب می توان گفت افراد جامعه به طور غیر مستقیم در تصمیم گیری ها و سیاستگذاری ها نقش دارند.

وی افزود: در کشور ما همواره رقابت های انتخاباتی میان دو جناح راست و چپ موسوم به اصولگرا و اصلاح طلب بوده است و این دو جریان سیاسی همزمان با آغاز رقابت های انتخاباتی، نامزدهای مورد نظرشان را راهی عرصه انتخابات می کنند. همواره رقابت های داغی میان این جریان هایی سیاسی وجود داشته و همین امر بر شور و نشاط انتخاباتی افزوده است و مردم با انگیزه بیشتری پای صندوق های رأی حاضر شدند، اما شور و نشاط انتخاباتی با ایجاد فضای تخریب علیه یک دیگر بسیار متفاوت است.

ناصری با بیان این که مردم خواهان جامعه ای آرام و باثبات هستند، تأکید کرد: اگر رقابت های انتخاباتی به تشویش و سیاه نمایی مختوم شود نمی توان انتظار داشت که انتخابات پرشور برگزار شود؛ چرا که دوقطبی شدن فضا به بروز مشکلات جامعه منجر می شود و در شرایط کنونی که هر اتفاقی در هر حوزه ای تأثیرات سوئی بر اقتصاد کشور می گذارد، باید همه مراقب باشند که نتیجه عملکردشان در معیشت مردم نمایان نشود. اقتصاد ایران در شرایط واقعا بحرانی قرار دارد و باید همه اقدامات در این راستا باشد که باری از دوش مردم برداشته شود نه این که با تنش های سیاسی، وضع زندگی اقشار جامعه را به شرایطی برسانیم که  وضع شان بدتر شود.

وی با اشاره به انتخابات 1400 که در خرداد سال آینده برگزار می شود، گفت: در شرایط کنونی به شدت نیاز به مشارکت و حضور حداکثری مردم داریم و باید شرایط را به گونه ای فراهم کنیم که با شوق و اشتیاق اقدام به انتخاب نامزد موردنظرشان کنند. این امر مستلزم ایجاد آرامش در جامعه و هم چنین تقویت امید به آینده در میان مردم است. بدترین آفت برای کشور ما به ویژه در وضعیت کنونی، ناامیدی مردم است. متأسفانه طی سال های اخیر به دلیل بروز مشکلات اقتصادی تا حد زیادی ناامیدی در سطح جامعه سایه افکند. در شرایط کنونی ضروری است که این مشکل رفع شود و امید به جامعه بازگردد.

مشاور رئیس دولت اصلاحات با بیان این که بازگشت امید، مستلزم بازگشت شرایط مطلوب اقتصادی است، تأکید کرد: در حال حاضر بهترین اقدامی که مسؤولان می توانند در جهت اعتمادزایی انجام دهند، رفع تنش های موجود، برقراری ثبات و آرامش اقتصادی و در نهایت ایجاد شرایط رفاهی مناسب برای زندگی اقشار مختلف است. بسیاری از وجوه زندگی مردم تحت تأثیر مسائل اقتصادی زندگی شان است و اگر مسؤولان بتوانند شرایط پایدار و مناسبی را حداقل در یک سال باقی مانده ایجاد کنند می توان امید به آینده ای روشن داشت.

ناصری با بیان این که جامعه ایران اکنون نیاز به فردی دارد که بتواند امید را در دل های مردم زنده کند، گفت: در این امر شکی نیست که پیروز واقعی و نهایی انتخابات، مردم هستند اما جریانی می تواند بیشترین رأی مردم را کسب کند که بتواند امید را در جامعه تقویت کند و توانایی رفع مشکلات اقتصادی موجود را داشته باشد. در این زمینه تنها سر دادن شعارهای زیبا تأثیری نخواهد داشت؛ چرا که مردم از شنیدن شعار خسته شده اند و به نامزدی رأی می دهند که یقین به مسؤولیت پذیری و اجرای عملی برنامه هایش داشته باشند.