کد خبر : 252046 تاریخ : ۱۳۹۹ پنج شنبه ۲۷ شهريور - 22:49
خطر سکته مغزی در افراد مبتلا به اختلال قلبی منبع: یورو نیوز / ترجمه: روزنامه نوآوران

نوآوران آنلاین- براساس مطالعه ای که اخیراً توسط محققان صورت گرفته است، افرادی که دارای شایع ترین اختلالات قلبی هستند بیش از دیگران در معرض خطر سکته مغزی قرار دارند.

این مطالعه بزرگترین مطالعه در نوع خود است که شامل داده های مربوط به آلودگی مربوط به محله است و بیشتر بر اهمیت هشدارهای آلودگی هوا در توصیه فعالیت های افراد با برخی بیماری های قلبی تأکید می کند.

"جارد دبلیو مگنانی" متخصص قلب و عروق گفت: ما با استفاده از کدگذاری جغرافیایی میزان قرارگیری افراد در معرض آلودگی را اندازه گیری کردیم و سپس میزان مواجهه سالانه آن ها با ذرات معلق را تعیین کردیم. ما می توانیم از این اطلاعات برای راهنمایی بیماران خود در جهت محدود كردن قرار گرفتن در معرض آلودگی استفاده كنیم. به عنوان مثال می توانیم به افراد مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی اطلاع دهیم تا در روزهایی كه كیفیت هوا نامناسب است، بیرون نیایند تا خطر سكته مغزی در آن ها کاهش یابد.

"مگنانی" و همکارانش بیش از 31 هزار نفر مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی را که از سال 2007 میلادی (برابر با 1386 هجری شمسی) در شهرستان Allegheny زندگی می کنند مورد بررسی قرار دادند.

با استفاده از مانیتورهای آلودگی هوا که روی تیرهای تلفن نصب شده است، تیم تحقیقاتی قادر به اندازه گیری دقیق میزان آلودگی ریزگردها و دوده که شرکت کنندگان به صورت روزانه تنفس می کنند بود.

منطقه "پیتزبورگ" توسط انجمن ریه آمریکا به عنوان یکی از 10 آلوده ترین منطقه در ایالات متحده قرار گرفته است.

محققان دریافتند که خطر سکته مغزی با قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا به طور پیوسته افزایش می یابد.

"مگنانی" خاطرنشان کرد: افراد مبتلا به AFib در حال حاضر پنج برابر در معرض خطر سکته هستند.

وی گفت: نتایج ما درک چگونگی تأثیر آلودگی هوا بر سلامت عمومی را افزایش می دهد و استدلال برای حمایت مداوم برای جلوگیری از آلودگی را تقویت می کند.

"مگنانی" افزود: آلودگی ریزگردها بسیار كوچك است. این ماده می تواند از طریق ریه ها به بدن ما وارد شده و در جریان خون ما جریان یابد كه می تواند وقایع قلبی را تحریک كند.

این تیم در ادامه به بررسی تأثیر آلودگی بر روی گروه های مختلف جمعیت شناختی و اقتصادی - اقتصادی پرداخت. آن ها دریافتند كه قرار گرفتن در معرض ذرات ریز در سیاه پوستان در مقایسه با سفیدپوشان 1.5 برابر و در افرادی كه در زیر فقر نسبت به بالا زندگی می كنند 1.3 برابر است.

مطالعه محققان اهمیت تغییر آلودگی را به عنوان یک عامل خطر برای پیامدهای نامطلوب سلامت نشان می دهد.

"مگنانی" گفت: تحقیقات آینده چگونگی تعامل عوامل فردی مانند فعالیت بدنی، رژیم غذایی، دسترسی به مراقبت های بهداشتی و دارو را با سطوح آلودگی برای اصلاح خطر سكته مغزی برای افراد مبتلا به AFib  بررسی خواهد كرد.

 

جمعه ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۰

(برابر با ۲۸ شهریور ۱۳۹۹)