کد خبر : 249089 تاریخ : ۱۳۹۹ شنبه ۱۰ خرداد - 18:45
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران: تهران هنوز به شرایط مطلوب نرسیده است فرمانده ستاد مقابله با کرونا ویروس در کلانشهرتهران در آستانه تغییر الگوی کاری ادارات به کارمندان توصیه کرد که فاصله گذاری اجتماعی و رعایت ملاحظات بهداشتی را بصورت جدی‌تر مورد توجه قرار دهند.

نوآوران آنلاین- دکتر علیرضا زالی اظهار کرد: در استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته‌ ۱۸۳ مورد جدید کرونا مثبت در بخش‌های عادی و ۶۱ مورد جدید نیز در بخش ویژه بستری شده و ۲۹۲ بیمار نیز از بیمارستان‌های تهران ترخیص شدند.

وی با اشاره به کاهش ۱۳,۵ درصدی آمار کلی مراجعان به بخش‌های بهداشتی و درمانی در تهران یادآور شد که این کاهش معمولا  در اواخر هفته به دلیل کاهش مراجعات به مراکز بهداشتی و مراقبان سلامت مشاهده می‌شود و در طول هفته ممکن است با تغییرات آماری روبرو شویم.

زالی در آستانه تغییر الگوی کاری ادارات تاکید کرد: با توجه به این که هنوز شرایط در تهران به نقطه مطلوب قطعی نرسیده است، هر گونه تغییر در الگوی اداری، شهری و مدنی باید همراه با رعایت استانداردهای قبلی و اجرای شیوه‌نامه‌های بهداشتی و حفاظتی صورت گیرد و کماکان ملاحظات بهداشتی جدی‌تر مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به بازدیدها و نظارت‌های کارشناسان بهداشت محیط و حرفه‌ای سه دانشگاه پایتخت از بخش‌های اداری، به کارمندان توصیه کرد از حضور در مراکز پر تجمع نظیر نمازخانه، رستوران و... اجتناب کنند تا احتمال ابتلا به بیماری به حداقل برسد.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا ویروس در کلانشهر تهران به کارمندانی که طی ۲ هفته اخیر با تشخیص پزشک مبتلا به کرونا تشخیص داده شدند و یا در تماس نزدیک با بیمار کرونا مثبت بودند، تاکید کرد تا زمانی که برگه سلامت قطعی آنان از سوی پزشک صادر نشده است از حضور در اداره پرهیز کنند.

زالی افزود: افرادی که دچار علایمی نظیر تب، سرفه، تنگی نفس، درد عضلانی، دردهای منتشره در ستون فقرات، سردردهای شدید بی سابقه، آبریزش بینی، تغییر در الگوی تنفسی ، علایم گوارشی به ویژه اسهال آبکی و احساس خستگی و ضعف هستند قبل از حضور در اداره باید با پزشک معتمد سازمان و یا پزشک معالج خود تماس گرفته و درصورت دریافت گواهی سلامت قطعی مبنی بر عدم ابتلا یا عدم مشکوک بودن به بیماری کرونا در ادارات حضور یابند.

وی مسئولان ادارات را موظف به جلوگیری از حضور افراد علامت‌دار دانست و ممانعت از فعالیت آبدارخانه‌ها و عدم پذیرایی در ضمن کار و جلسات را برای پیشگیری از ابتلا به بیماری الزامی دانست.