نوآوران آنلاین-
درشانزدهم اکتبر سال جاری میلادی برابر با 24 مهرسال 97 سازمان فائو آخرین ارزیابی در مورد توسعه آینده خوراک،تغذیه وکشاورزی دنیا راشامل غلات ،دامپروری،جنگل هاا وشیلات ارائه می کند وبر این نکته تاکید داردکه چگونه درآینده انسان ها غذای خود رادر جهان تامین می کنند که البته ایجاد صنایع غذایی بیشتر براساس پیش بین فائو برای سال های 2030-2015مورد بررسی قرار می گیرد.
به یاد داشته باشیم طبق برآوردهای سازمان فائو در سال2030 جمعیت جهان از حدود7/5میلیارد نفر کنونی به 8/3میلیارد نفر خواهد رسید وسالانه 79 میلیون نفر به جمعیت جهان اضافه می شود.
برمبنای تخمین سازمان خواربار وکشاورزی ملل متحد از تعداد105 میلیون نفر گرسنه درسال 2009 بیش از1/02میلیارد نفر مبتلا به سوء تغذیه در جوامع انسانی سراسر جهان به ویژه در مناطق فقیروکمتر توسعه یافته وجود دارد که در واقع بیانگر این نکته است که تقریبا1/6جمعیت جهان از گرسنگی رنج می برند.
اینک باید دید چگونه با کشاورزی در سراسر جهان می توان به نتایج قابل قبولی در سطح جهان در راستای دنیای عاری از گرسنگی رسید که از جمله می توان به این مباحث اشاره نمود:
توسعه کشاورزی ومحصولات پر مصرف شامل غلات،فرآورده های دامی ودانه های روغنی
خط مشی تجارت وجهانی شدن
عوامل رشید تولید محصولات کشاورزی مانند آبیاری،مصرف کودوسم،نیروی کار انسانی،حمل و نقل وشیوه های کشت الگوهای برداشت محصول
تحقیقات کشاورزی وآینده بیوتکنولوژی
توسعه جنگلداری وشیلات
جنبه های زیست محیطی استفاده از منابع طبیعی و...
شعار صفر نفر گرسنه تا سال 2030 شعار روز جهانی خوراک که از سوی سازمان خواربار وکشاورزی ملل متحد در مقدمه ای چنین مورد کنکاش قرار گرفته است:
سیاست های به کارگیری شده در عرصه بین المللی در سراسر جهان که منتج به دستیابی به« شعار هیچ گرسنه ای نباشد» و به عبارت دیگر دنیا عاری از گرسنه توسط کشورهای مورد بررسی یعنی کشورهای ثروتمند باید شرایطی را در رابطه با همکاری های علمی،منطقه ای،سرزمینی وفعالیت های اجرایی فی مابین به منظور دستیابی به شعار«صفر نفر گرسنه»تا سال 2030 فراهم نماید که با تولید مواد غذایی جدید وبرنامه ریزی غذایی مناسب در جهان شعار دنیای بدون گرسنه تحقق یابد.
با اتکا به سیاست های اجرایی سازمان فائو و حمایت های آن از کشاورزی و زیر بخش های آن در کشورهای عضو، متوسط مصرف خوراک(غذا) انسانی از 3هزار کالری در زمان کنونی به بیش از سه هزار کالری در سال 2030 خواهد رسید که البته به ویژه غلات تولید حدود2/3میلیارد تن در حال حاضرآن باید به3/3میلیارد تن در سال 2030 برسد