بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/02/29
شماره 2470 - تاریخ 1403/02/29
آخرین اخبار
تیم ملی تکواندوی ایران قهرمان آسیا شد
ورود دلار به کانال ۵۷ هزار تومان/ ادامه روند کاهشی نرخ ارز
آرامگاه خشایارشا در تهدید است؟
مجمع تشخیص مصلحت لایحه حمایت از خانواده را تعیین تکلیف کرد
اجرای طرح سراسری ساماندهی آسیب‌های اجتماعی درناحیه٢ منطقه٦
شهردار منطقه۶ میهمان منزل شهدا شد
توافق دوشان‌تپه تصویب شد
برگزاری پویش یکشنبه با ورزش بانوان
پاکسازی ۱۱۰ متر مربع جداره ها در منطقه ۲۱
۶۰ مصوبه، رهاورد سومین بازدید میدانی شهردار منطقه ۱۵، از ناحیه یک بود
نصب ۱۴۴ تابلو قدم شمار در منطقه ٢١
-از کادر آموزشی مدارس استثنایی منطقه۴ تقدیر شد
اهتزاز پرچم رضوی در محوطه برج میلاد
منطقه ١٢ تهران درآستانه میلاد امام رضا (ع) غرق نور و سرور شد
توسعه پارکینگ های منطقه راهکار کاهش مشکلات ترافیکی است
قطعی برق روشنایی داخلی ایستگاه میرزای شیرازی برطرف شد
لایروبی بیش از 10 هزار متر از انهار معابر سطح منطقه 17
اجرای لوله گذاری ۴ کیلومتری فضای سبز بزرگراه شهید خرازی
اجرای طرح مبارزه با حیوانات موذی در منطقه۲۲
یادداشت مدیر روابط عمومی شهرداری منطقه ۳ به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی
چه فرقی می‌کند پنجشنبه تعطیل باشیم یا شنبه؟
تولید بیش از 56 هزار تن شمش آلومینیوم طی ماه نخست 1403
خشایار راد: سوژه‌های روزمره دمده شده!
دادگاه فرزندان معاون اول سابق قوه‌قضاییه غیرعلنی نیست/ با ناشران اسناد مالی مردم برخورد می‌کنیم
چرا مالیات مشاغل و اصناف ناچیز است؟
خشایار راد: سوژه‌های روزمره دمده شده!
بومی‌سازی جوهرهای نانو آنتی‌باکتریال خودکار در کشور
جبهه مقاومت نیازمند روایت صحیح و هنرمندانه است
بهسازی محورهای مواصلاتی در حریم منطقه ۲۲
رفع آخرین معارض پروژه آزادراه شهید شوشتری در منطقه ۱۵
پایش آسفالت معابر منطقه ٦ تهران زیر ذره بین سازمان بازرسی شهرداری تهران
اتمام عملیات آسفالت و تبدیل انهار به کانیو در معابر خیابان لقمان منطقه 19
عملیات اجرایی آسفالت ریزی بلوار شقایق در منطقه 19آغاز شد
بهسازی مسیر خاکی2 هزار متر مربعی ضلع غربی بلوار یادگار با تخلیه 50 کامیون تراشه آسفالت
122 نقطه از معابر شهری منطقه 19 با پخش 75 تن آسفالت بهسازی شد
اصلاح هندسی نقاط حادثه خیز محور آزادگان در منطقه 19 با تعویض گاردریل و اجرای تک جدول
انهار معابر شهیدان لطیفی و ورامینی در منطقه 19 به کانیو تبدیل شد
افزایش روشنایی پایه چراغ های ۹ متری بلوار میلاد در قالب پروژه های «من شهردارم دو»
۲ هزار دانش آموز دختر منطقه۱۳ تکریم شدند
رصد مدیران شهری از پروژه های ترافیکی شمال شرق شهر
سیر تکامل روابط عمومی و ارتباطات در گذر زمان به تصویر کشیده می شود
پل تندرستی بزرگراه شهید همت درآینده نزدیک آماده بهره برداری می شود
ایستگاه های سیار «آینده شبیه توست» میزبان دختران منطقه2
نصب ابرپرچم‌های امام رضا (ع) در ۲ نقطه از منطقه ۱۶
روشنایی معابر در طرح تحول خدمت تأمین می شود
نمایشگاه و کارگاه هنری ارتباطات و روابط عمومی در منطقه ۴ تهران
آغاز مرحله جدیدی از پروژه ساماندهی حاملان بار با چرخ دستی در بازار تهران
صرف بیش از ١٠٠ هزار متر‌مربع پوشاننده برای پاکسازی و زیباسازی جداره‌ها و نما‌های فرسوده هر ماه
رئیس شعبه مرکزی بانک ایران زمین معرفی شد
رئیس شعبه مرکزی بانک ایران زمین معرفی شد
جمع آوری 12 هزار کیلو پسماند غیرمجاز در منطقه 17
کد خبر: 81148 | تاریخ : ۱۳۹۶/۷/۲۶ - 20:32
به کودکانتان امنیت را آموزش دهید

به کودکانتان امنیت را آموزش دهید

لپ‌تاپ‌ها و تبلت‌ها در امور مختلف همراه و همیار کاربران شده‌اند و با بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها نیز این امور تا حدی جنبه آموزشی به خود می‌گیرند.

نوآوران آنلاین-  مطمئنا در عصر تکنولوژی استفاده از ابزاری همچون لپ‌تاپ و تبلت می‌تواند در آموزش کاملا موثر و چاره‌گشای بسیاری از نیازهای دانش‌آموزان و دانشجویان باشد، اما نکته‌ای که باید در استفاده از این وسایل در جمع دیگر کاربران و افراد به آن توجه شود امنیت اطلاعات است. تا به‌ حال به امنیت اطلاعات ذخیره شده در لپ‌تاپ یا تبلت خود هنگامی که آن را به دانشگاه می‌برید، فکر کرده‌اید؟

آیا می‌دانید باتوجه به خطرات احتمالی حمل لپ‌تاپ و تبلت، ترک کردن این دستگاه‌های هوشمند در میان دیگر کاربران، آلوده بودن دیگر رایانه‌ها به بدافزارها یا حتی ایمن نبودن شبکه‌های وای‌فای، چه نکاتی را باید هنگام استفاده از این دستگاه‌ها در محیط‌های آموزشی مورد توجه قرار دهید؟ در کلیک این هفته شما را با مهم‌ترین این نکات آشنا خواهیم کرد.

پشتیبان‌های نجات‌بخش

لپ‌تاپ، تلفن همراه و تبلت هیچ تفاوتی ندارد، هر دستگاهی که به هر شکلی اطلاعات شما را در خود ذخیره کرده باشد نیازمند نگهداری است و اتفاقاتی همچون ریختن چای روی دستگاه، آلودگی به بدافزارها، رمزنگاری شدن اطلاعات توسط باج‌گیرهای دیجیتالی، صدمه دیدن هارددیسک و... ازجمله مواردی است که هر لحظه اطلاعات شما را تهدید می‌کنند.

ساده‌ترین و بهترین روش برای مقابله با این تهدیدها، تهیه نسخه‌های پشتیبان از اطلاعات مهم در بازه‌های زمانی مختلف همچون دو هفته یکبار یا حتی ماهی یکبار است. ابزارهای مختلفی همچون EaseUS Todo Backup، Google Backup and Sync، Paragon Backup & Recovery برخی از گزینه‌های پیشنهادی برای تهیه نسخه پشتیبان از دستگاه شما به‌شمار می‌روند.

رمزهای فراموش‌شدنی!

شاید باورتان نشود، اما بهترین رمزهای عبور همواره رمزهایی است که نمی‌توانید آنها را به‌خاطر بسپارید! پس رمزهایی را انتخاب کنید که به‌سرعت فراموش می‌شوند و برای انجام این کار نیز از سرویس‌های مدیریت رمزعبور همچون Lastpass کمک بگیرید. این ابزار قادر است برای همه حساب‌های کاربری شما یک رمزعبور پیچیده را انتخاب کند و بدون آن‌که نیاز داشته باشید تا رمز انتخابی را به‌خاطر بسپارید، می‌توانید هنگام مراجعه به هریک از حساب‌های کاربری خود با کمک Lastpass رمز عبور اختصاص یافته را مورد استفاده قرار دهید.

شماره شناسنامه، کد ملی، شماره همراه، شماره تلفن ثابت، ترکیبی از نام و شماره شناسنامه و همه موارد مشابه از جمله بزرگ‌ترین اشتباهات کاربران هنگام انتخاب رمزعبور است. پس همه رمزهایی که به‌راحتی می‌توانید آنها را به‌خاطر بیاورید را کنار گذاشته و رمزی را انتخاب کنید که ده دقیقه بعد هم نتوانید آن را به‌خاطر بیاورید.

علاوه بر انتخاب رمز عبور قوی، برای جلوگیری از سرقت اطلاعات در صورت افشای رمزعبور شما به‌دلیل باگ‌های امنیتی موجود در نرم‌افزارها یا آلوده شدن دستگاه به بدافزارها، پیشنهاد می‌کنیم چنانچه در سرویس مورد استفاده شما از قابلیت تائید هویت دو مرحله‌ای (Two-Factor Authentication) پشتیبانی می‌شود، حتما این قابلیت را مورد استفاده قرار دهید تا چنانچه رمزعبورتان به هر روشی در اختیار دیگر افراد قرار گرفت نتوانند از سد حفاظتی مرحله دوم که در اغلب موارد با ارسال یک کد منحصربه‌فرد به تلفن همراه انجام می‌شود، عبور کنند.

حساب‌های اشتراکی ممنوع

باور کنید ما هم می‌دانیم بسیاری از دوستان شما کاملا وفادار، صادق و مورد اعتماد هستند و این اعتماد به حدی است که شما می‌توانید رمز عبور ایمیل خود را نیز در اختیار آنها قرار دهید. به‌هیچ وجه نمی‌خواهیم شما را نسبت به دوستانتان بدبین کنیم، اما توجه داشته باشید دوستان شما ممکن است با افراد دیگری نیز در ارتباط باشند که آنها کاملا مورد اعتماد نباشند یا حتی ممکن است دوستان شما از اطلاعات کافی در مورد محافظت از رایانه یا دستگاه هوشمند خود برخوردار نباشند و به اشتراک‌گذاری رمز حساب‌های کاربری اینستاگرام، ایمیل، اطلاعات دانشجویی و... با آنها به‌طور غیرمستقیم امنیت اطلاعات شما را با خطر مواجه کند. پس اگر اطلاعاتی همچون اطلاعات دانشجویی خود را در اختیار مورد اعتمادترین دوست‌تان نیز قرار داده و هنگام انتخاب واحد متوجه شدید کسی به غیر از شما به‌عنوان یک شوخی واحدهایی را به‌جای شما انتخاب کرده صرفا به دوستتان شک نکنید، چراکه ممکن است ناآگاهانه موجب افشای اطلاعات شخصی شما شده باشد و شما وظیفه داشتید مانع از این افشای ناآگاهانه بشوید.

محافظان شخصی

بسیاری از آدم‌های معروف و مهم هنگام حضور در مجامع عمومی از محافظان شخصی برای حفظ جان خود کمک می‌گیرند. اطلاعات ارزشمند شما در رایانه، تلفن همراه و تبلت نیز برای هکرها و افراد خرابکار مانند یک آدم معروف و مهم به‌شمار می‌رود و هر لحظه می‌خواهند به آن دسترسی داشته باشند. پس برای حفاظت از اطلاعات ارزشمندتان نیازمند محافظانی خواهید بود که آنتی‌ویروس نام دارند. آنتی‌ویروس‌ها با تجهیز به ابزارهای امنیتی مکمل همچون دیواره آتش (فایروال) و ابزارهای مدیریت رمزهای عبور یا گاوصندوق‌های دیجیتالی قادر هستند لایه‌های امنیتی متعددی را روی دستگاه شما فعال کنند و مانع از دسترسی افراد غیرمجاز به اطلاعات شما شوند.

در چنین شرایطی می‌توانید با احتیاط به شبکه‌های وای‌فای رایگانی که توسط مجتمع آموزشی در اختیارتان قرار می‌گیرد متصل شوید یا در قرارهای دوستانه خود با دیگر دانش‌آموزان و دانشجویان از شبکه وای‌فای یک رستوران یا کتابخانه استفاده کنید. (بسیاری از شبکه‌های وای‌فای عمومی ممکن است بدون اطلاع صاحبان شبکه نیز مورد نفوذ هکرها قرار گرفته و اطلاعات تبادل شده میان کاربران در این شبکه‌ها توسط افراد خرابکار شنود شود که در این شرایط یک نرم‌افزار امنیتی به‌روز مجهز به دیواره‌آتش می‌تواند تاحد زیادی امنیت اطلاعات مبادله شده در شبکه را کنترل کند)

ویروس‌های واگیردار

دانلود نمونه سوال، پاسخ آزمون‌های تشریحی و حتی دریافت جزوات و مقالات از دیگر دانش‌آموزان یا دانشجویان یکی از شایع‌ترین دلایل آلودگی رایانه و دستگاه هوشمند کاربران به انواع بدافزارها به‌شمار می‌رود. جالب است بدانید بدافزارهای مقیم روی حافظه‌های فلش از دانشجویی به دانشجوی دیگر و از رایانه‌ای به رایانه دیگر منتقل شده و همچون یک ویروس واگیردار می‌توانند یک کلاس و حتی دانشکده را در کمتر از یک روز آلوده کنند! برای در امان ماندن از این بدافزارها نیز وجود یک نرم‌افزار امنیتی قدرتمند در کنار رفتار هوشمندانه شما ضروریست، چرا‌که ممکن است گاهی بدافزارهای موجود توسط نرم‌افزارهای امنیتی نیز شناسایی نشوند و این شما هستید که باید از باز کردن ایمیل‌های مشکوک خودداری کنید، فایل‌های موردنیاز را از هر سایتی دانلود نکنید و به بهانه نمونه سوال یا جزوه، فایل‌های ارسال شده توسط دیگر کاربران بخصوص افراد غریبه را دریافت نکنید.

قفل نرم‌افزاری و سخت‌افزاری

 

شاید فکر کنید کمی بدبین هستیم، اما باور کنید در محیط‌های آموزشی هم ممکن است با کمی سهل‌انگاری اتفاقات ناخوشایندی را تجربه کنید. اگر عادت دارید میز خود را ترک کنید و حواستان به لپ‌تاپی که روی میز گذاشته‌اید نیست یا همراه با استاد از کلاس خارج می‌شوید و لپ‌تاپ را روی میز رها می‌کنید، حتما پیشنهاد می‌کنیم از یک قفل لپ‌تاپ کمک بگیرید تا از این به بعد این کار را با خیال راحت انجام دهید.

همچنین علاوه بر قفل سخت‌افزاری، فعالسازی ورود با استفاده از رمزعبور یا هریک از لایه‌های امنیتی دیگر برای عدم دسترسی کاربران غیرمجاز به اطلاعات ذخیره شده در لپ‌تاپ، تلفن همراه و تبلت ازجمله مهم‌ترین نکاتی است که در محیط‌هایی با وجود کاربران زیاد باید به آن توجه کنید. دقت داشته باشید اگر کاربری بخواهد از اطلاعات شما سوءاستفاده کند، با یک دقیقه در اختیار داشتن دستگاه هوشمند شما هنگامی که برای تهیه چای به بوفه مدرسه یا دانشگاه رفته‌اید نیز می‌تواند به هدف خود برسد. پس بهتر است به‌جای اعتمادهای دوستانه، گاهی نیز بی‌اعتمادی را بهانه‌ای کنید برای حفاظت بیشتر از اطلاعات‌تان.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.