بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/02/05
شماره 2455 - تاریخ 1403/02/05
آخرین اخبار
تلاش برای ارتقاء همکاری های حداکثری شرکای اجتماعی حوزه سلامت
طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در منطقه ۶ تهران با قوت ادامه دارد
تلاش برای بهبود وضعیت ترافیک در پهنه مرکزی تهران
رونمایی از تمثال جدید سردار شهید احمد کاظمی در منطقه ۱۹
زیرگذر بزرگراه خلیج فارس به روستای پلایین با اقدامات ترافیکی ایمن سازی شد
ورودی بناهای تجاری غیر مجاز در منطقه 19 با استقرار نیوجرسی مسدود شد
دریاچه بوستان شقایق منطقه 19مجهز به محل تفریحی و فراغتی می شود
به صدا در آمدن زنگ هفته سلامت در مدارس منطقه ۱۶
شمارش معکوس پایان رفع معارضین مسیر آزاد راه شهید شوشتری در منطقه ۱۵
مرمت و تعویض ۴۵ گاردریل‌ در بزرگراه امام رضا (ع)
کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاههای زنجیره‌ای شهروند
احیا آسفالت مدرسه شهید ناظم در ناحیه۶
هم اندیشی و اجرایی نمودن تصمیمات لازم به منظور بهبود وضعیت جمع آوری زباله در ناحیه۷
اجرای ۸۰ هزار متر خط کشی محوری در سال ۱۴۰۳ در منطقه ۲۱
زباله گردی در شهر؛ باید از خودمان شروع کنیم...
زباله گردی در شهر؛ باید از خودمان شروع کنیم...
نشست تخصصی مباحث ترافیکی در شمال شرق شهر
تور گردشگری افراد دارای معلولیت
پاکسازی چهره منطقه ۴ از حضور زباله گردها
جمع‌آوری ۵۰۰ کیلو زباله از محوطه ایستگاه‌ها
پروژه بوستان محله جوادیه از مرز پیشرفت ۹۰٪ عبور کرد
تحقق دو برابری اخذ سند برای املاک فاقد سند در بافت فرسوده نسبت به برنامه چهارم توسعه
توجه ویژه مدیریت شهری به حمل و نقل عمومی
پلمب ٤ مرکز غیرمجاز تفکیک و جمع‌آوری پسماند خشک درمنطقه٢ تهران
محلات طرشت و شریف صاحب خانه محیط زیست شدند
برپایی ایستگاه های حال خوب سلامت در معابر منطقه2
آغاز عملیات نرده‌گذاری رفیوژ میانی شهید محلاتی
برگزاری آیین تجلیل از متولیان ورزش زورخانه ای و پهلوانی در منطقه ۱۲
پایانه‌های حمل و نقل عمومی منطقه ۲۲ تجهیز می شوند
جلب مشارکت حداکثری شهروندان در اجرای برنامه های دوستدار محیط زیست در منطقه22
سازه جدید در عمارت منسوب به «فخرالدوله» برچیده شد
موشک «فالکون ۹» یک رکورد جدید را ثبت کرد
حق پخش تلویزیونی سرخابی‌ها را به سرانجام می‌رسانیم/ دریافت ۱۱۰ همت مالیات از ابربدهکاران
توقعات آمریکایی‌ها تمامی ندارد/خوب شدن حال کارگر یعنی خوب شدن حال کشور
بررسی نقش مشارکت قانونی در جرایم گروفروشی
بررسی نقش مشارکت قانونی در جرایم گروفروشی
دغدغه و درخواست شهروندان با ۵۶۴ مصوبه بازدید میدانی محلات پیگیری شد
اجرای عملیات طعمه‌گذاری و لانه‌کوبی درنواحی شش‌گانه منطقه٦ تهران
ارتقاء سطح دانش و اشاعه فرهنگ گیاه‌ پروری بین اقشار مختلف
تجهیز و آغاز فعالیت دبیرخانه کانون های اجتماع محور در منطقه ۲۱
برگزاری ششمین جلسه هم اندیشی دبیرخانه تکریم با مسئولین تکریم ارباب رجوع مناطق ۲۲ گانه در منطقه ۲۱
حال خوش شهروندان منطقه ۴ در هفته سلامت
طرح ارزشمند "کوک چهارم"
ترویج فرهنگ آپارتمان نشینی در محلات منطقه 13
معرفی پروژه مرمت و بهسازی ساختمان شهرداری منطقه۱۳ در دومین نشست احیا گران بافت تاریخی تهران
اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از وقوع آتش سوزی در اراضی جنگلی سرخه حصار و خجیر
پاکسازی مستمر زمین های بایر و قطعات خالی سطح ناحیه۳
آماده باش عوامل خدمات شهری در منطقه ۵
در روز جهانی زمین پاک رود دره کن از زباله‌ها پاکسازی شد
افزایش ناوگان حمل و نقل اتوبوسرانی در منطقه ۲۲
کاشت یک صد درختچه در بوستان های منطقه 17
هفته سلامت در منطقه ۱۷
کد خبر: 215796 | تاریخ : ۱۳۹۸/۱۰/۲۹ - 16:12
شهریار دوباره سکاندار تیم ملی می‌شود؟

شهریار دوباره سکاندار تیم ملی می‌شود؟

«در حال حاضر با توجه به فرصت کمی که تا فروردین و بازی‌های حساس مقابل عراق و بحرین باقی مانده، بهترین چاره این است که از مربی داخلی استفاده شود که شناخت درستی از بازیکنان و فضای فوتبال ایران داشته باشد. ضمن این که بسیار مهم است گزینه‌ای انتخاب شود که بین بازیکنان از مقبولیت و محبوبیت برخوردار باشد و بتواند از نظر روانی بازیکنان را آماده شرایط خاصی که تیم در آن گرفتار شده بکند.»

نوآوران آنلاین- به گزارش ایسنا، روزنامه اعتماد نوشت: «فوتبال ایران در شرایطی قرار دارد که آخرین بار سال ۲۰۰۴ و در مرحله اول مقدماتی جام جهانی ۲۰۰۶ چنین وضعیت اسفناکی را تجربه کرده بود. تیم ملی باید با نهایت قدرت به مصاف عراق و بحرین برود و اولین لغزش، ما را در معرض سقوط قرار خواهد داد. شکست مقابل بحرین و عراق با ویلموتس، تیم ملی فوتبال ایران را در شرایطی قرار داده که ۱۶ سال است از آن دور بودیم و گمان نمی‌کردیم دیگر درگیر صعود از دور اول مقدماتی جام جهانی بشویم. آخرین بار که کار صعود تیم ملی به جام جهانی به اما و اگر کشیده شد، مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل بود که ملی‌پوشان‌مان تحت هدایت کی‌روش باید سه دیدار پایانی مرحله آخر مقدماتی را با پیروزی پشت سر می‌گذاشتند و به شکلی معجزه‌وار همین اتفاق افتاد و با گل دیدنی قوچان‌نژاد مقابل کره جنوبی، حکم صعودمان به جام جهانی امضا شد. در جریان مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۸ تیم ملی ایران در هیچ مرحله‌ای دچار مشکل نشد و با کارلوس کی‌روش به راحتی آب خوردن به روسیه صعود کردیم و با ۴ امتیاز در گروه مرگ سوم شدیم. در جام ملت‌ها هم مقتدرانه به نیمه‌نهایی صعود کردیم و ژاپن قدرتمند موفق شد ایران را پای فینال شکست بدهد. حالا باید پرسید بعد از یک‌سال دقیقا چه اتفاقی در فوتبال ایران رخ داده که از مدعی قهرمانی جام ملت‌ها، تبدیل به تیمی شده‌ایم که برای رسیدن به ۱۲ تیم برتر قاره و مرحله نهایی مقدماتی جام جهانی هم مشکل داریم. فدراسیون پنج ستاره مهدی تاج و دوستانش، تا چه اندازه متکی به فردی مثل کارلوس کی‌روش بود که رفتن او ما را در شرایطی قرار داده که طرفداران فوتبال هر شب و هر روز با استرس نرسیدن به جام جهانی ۲۰۲۲ آن هم در شرایطی که در کشور همسایه‌مان برگزار می‌شود دست و پنجه نرم می‌کنند؟

به نظر می‌رسد بعد از دوره هشت ساله کی‌روش، در حال بازگشت به همان دوران پیشاکی‌روش هستیم. تیم ملی با مارک ویلموتس روزهای بدی را پشت سر گذاشت و با هزینه‌ای سرسام‌آور با این مرد بلژیکی قطع همکاری کرد. هزینه قطع همکاری با مارک ویلموتس به حدی سنگین بود که فدراسیون فوتبال نمی‌تواند برای ادامه مسیر مقدماتی جام جهانی یک مربی درجه یک خارجی استخدام کند و به دلیل شرایط ارزی کشور، مجبور به همکاری با یک مربی داخلی است. از بین گزینه‌های داخلی یحیی گل‌محمدی خیلی زود به دلیل قبول هدایت تیم پرسپولیس حذف شد و دو گزینه باقی ماندند؛ علی دایی و امیر قلعه‌نویی. دو گزینه‌ای که هر دو سابقه هدایت تیم ملی را بر عهده داشته‌اند.

امیر قلعه‌نویی در حال حاضر هدایت سپاهان اصفهان را بر عهده دارد و تیمش با سه اختلاف امتیاز با صدر جدول در رده دوم است. قلعه‌نویی پرافتخارترین مربی تاریخ لیگ برتر ایران است و کارنامه‌ای بسیار پربار دارد. او چهار بار در لیگ برتر قهرمان شده و آخرین بار که این عنوان را کسب کرده به سال ۹۲ با استقلال تهران برمی‌گردد. قلعه‌نویی یک مرتبه هدایت تیم ملی ایران را عهده‌دار بوده و در جام ملت‌های آسیا در مرحله یک‌چهارم نهایی با شکست مقابل کره جنوبی در ضربات پنالتی از دور مسابقات کنار رفت و جایگاهش را در تیم ملی از دست داد. قلعه‌نویی در آن دوران تصمیم‌های عجیب زیادی برای تیم ملی گرفت و این اتهام به او وارد بود که در حال رنگی کردن تیم ملی است. استفاده از پیراهن آبی برای تمرینات که سابقه نداشت و همچنین بازی دادن به بازیکنانی که جایگاهی در تیم ملی نداشتند، از او وجهه خوبی به جا نگذاشت. قلعه‌نویی در آن دوران تیم بزرگی از کارشناسان و مربی‌ها را کنار خود می‌دید و سعی داشت با یک خرد جمعی تیم ملی را اداره کند. او طی دوران مربیگری‌اش در تیم ملی، در ۱۷ بازی ۱۰ برد، ۶ مساوی و یک باخت داشت و میانگین ۲٫۱ امتیاز در هر بازی را ثبت کرد.

به نظر می‌رسد شانس علی دایی در حال حاضر از قلعه‌نویی بیشتر باشد. او با هیچ تیمی قرارداد ندارد و فدراسیون برای این که او را به عنوان سرمربی معرفی کند، تنها باید رضایت شخصی‌اش را جلب کند. اما نکته اینجاست که علی دایی کارنامه چندان درخشانی ندارد و پیش‌تر هم در تیم ملی ناکام بوده. دایی ۱۳ سال است که مربیگری می‌کند و آخرین افتخارش به عنوان مربی در لیگ، به همان سال اول فعالیتش با سایپا بازمی‌گردد. او فصل بعد با همان سایپا که قهرمان شده بود به رتبه یازدهم رسید. دایی با یکی از پرمهره‌ترین پرسپولیس‌های دهه نود قهرمانی را در هفته‌های پایانی بر اثر سوءمدیریت در تیم از دست داد. علی دایی یک مرتبه به شکلی جنجالی و نه چندان فوتبالی، در حالی که بین چهار گزینه نهایی فدراسیون نبود، به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب شد. انتخاب دایی به عنوان سرمربی تیم ملی؛ در حالی از سوی علی‌آبادی رییس وقت سازمان تربیت‌بدنی و معاون رییس‌جمهور (محمود احمدی‌نژاد) انجام شد که دایی پیش از این اعلام کرده بود: «هر کس لابی قوی‌تری داشته باشد به عنوان سرمربی تیم ملی منصوب می‌شود.» پیش از این، فدراسیون فوتبال ایران از افشین قطبی، امیر قلعه‌نویی، محمد مایلی‌کهن، بیژن ذوالفقارنسب و مجید جلالی؛ به عنوان گزینه‌های خود برای سرمربیگری تیم ملی نام برده بود. دایی در مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۰ در ۵ بازی هدایت تیم ملی را بر عهده داشت و در مجموع تنها موفق به کسب ۶ امتیاز شد. تیم ملی با هدایت دایی در ۸ فروردین ۱۳۸۸ و در حضور ۱۰۰ هزار تماشاگر، مقابل عربستان با نتیجه ۲ بر یک شکست خورد و در رتبه چهارم گروه، بین پنج تیم قرار گرفت و شانس صعود را تقریبا از دست داد.

تیم ملی ایران در چهار دیداری که از مرحله اول مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۲ باقی مانده باید چهار برد به دست بیاورد و امیدوار به لغزش عراق باشد تا جایگاه صدر جدول را به دست بیاورد و بی‌دغدغه صعود کند. از بین تیم‌های دوم، بهترین‌های‌شان صعود می‌کنند که با توجه به دو باختی که داشته‌ایم، قرار گرفتن بین بهترین تیم‌های دوم سخت به نظر می‌رسد. در حال حاضر با توجه به فرصت کمی که تا فروردین و بازی‌های حساس مقابل عراق و بحرین باقی مانده، بهترین چاره این است که از مربی داخلی استفاده شود که شناخت درستی از بازیکنان و فضای فوتبال ایران داشته باشد. ضمن این که بسیار مهم است گزینه‌ای انتخاب شود که بین بازیکنان از مقبولیت و محبوبیت برخوردار باشد و بتواند از نظر روانی بازیکنان را آماده شرایط خاصی که تیم در آن گرفتار شده بکند. امیر قلعه‌نویی با وجود این که از نظر فنی و کارنامه‌ای، قابل قیاس با علی دایی نیست، اما مرد محبوب فوتبال ایران نیست و در استادیوم‌ها بارها شاهد شعار علیه او بوده‌ایم و این یک نکته منفی بسیار بزرگ در کارنامه قلعه‌نویی است. هر چند علی دایی هم محبوبیت گذشته را ندارد و با تصمیماتی که در سال‌های اخیر گرفته به‌خصوص بین پرسپولیسی‌ها محبوبیتش را از دست داده، اما در قیاس با قلعه‌نویی همچنان دست بالا را دارد و حداقل در اغلب ورزشگاه‌ها علیه او شعار نمی‌دهند. در این میان نباید فراموش کرد که گروه مدیرانی که پیش‌تر در سپاهان با قلعه‌نویی همکاری کرده بودند، در حال حاضر تصمیم‌گیران فدراسیون فوتبال هستند و این موضوع کمی شانس قلعه‌نویی را افزایش می‌دهد. در مجموع و با توجه به جمیع شرایط، باید این موضوع را پذیرفت که علی دایی به احتمال بسیار زیاد سرمربی آینده تیم ملی است و سرنوشت صعود به مرحله بعد مقدماتی جام جهانی، در دستان شهریار است.»

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.