بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/02/12
شماره 2460 - تاریخ 1403/02/12
آخرین اخبار
شناسایی و پلمپ۲ خانه پلاک قرمز در ناحیه۱ منطقه۶
اجرای طرح ضربتی پاکسازی و جمع‌آوری بساط گستران محور هفت تیر
زمین پاک ، شهروند مسئول
اجرای طرح کوچه به کوچه در معابر ناحیه۷
مناسب سازی و بهسازی ۹۶ نقطه از معابر جهت معلولین و سالمندان در منطقه ۲۱
بررسی فعالیت های سال ۱۴۰۲ شهرداری منطقه ۲۱ در حوزه زنان
تداوم برگزاری جلسات پیگیری وضعیت نگهداشت بوستانها در منطقه ۴
تقدیر و قدردانی از همکاری اعضای دوام محلات ۲۰ گانه منطقه ۴ در هفته سلامت
درخواست تسهیلات طرح پذیرنده ملی هم آنلاین شد
درخواست تسهیلات طرح پذیرنده ملی هم آنلاین شد
مدیرعامل بانک ملی ایران با پیامی «روز معلم» را تبریک گفت
مدیرعامل بانک ملی ایران با پیامی «روز معلم» را تبریک گفت
برگزاری جلسه بررسی ۳۱ پروژه شاخص شهرداری منطقه ۴ در طرح ویژه کوک چهارم
امضای بیش از ۵۷ درصد از کل تعهدات پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن در بانک مسکن
امضای بیش از ۵۷ درصد از کل تعهدات پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن در بانک مسکن
مدیرعامل بانک در سومین نشست صمیمی با معاونان ادارات ستادی: بین منافع پست بانک ایران و کارکنان بانک مرزی وجود ندارد
مدیرعامل بانک در سومین نشست صمیمی با معاونان ادارات ستادی: بین منافع پست بانک ایران و کارکنان بانک مرزی وجود ندارد
سرویس‌دهی در خط ۵ مترو به حالت عادی بازگشت
دیدار دکتر بهزاد شیری مدیر عامل پست بانک ایران با کارکنان شرکتی مستقر در ستاد بانک
دیدار دکتر بهزاد شیری مدیر عامل پست بانک ایران با کارکنان شرکتی مستقر در ستاد بانک
توجه به حوزه‌های نوآورانه در صنعت بانکداری در صدر برنامه‌های بانک سینا قرار دارد
توجه به حوزه‌های نوآورانه در صنعت بانکداری در صدر برنامه‌های بانک سینا قرار دارد
بازدید شهردار منطقه ۱۶ از ساختمان مرکز جامعه پذیری
چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید
چک‌های ۱ میلیارد ریالی به دست برندگان وین‌کارت رسید
بانک شهر استفاده از ریال دیجیتال برای پرداخت های خرد شهری را عملیاتی می کند
بانک شهر استفاده از ریال دیجیتال برای پرداخت های خرد شهری را عملیاتی می کند
برگزاری مراسم تکریم از پاکبانان مناطق ۳ و ۶ پایتخت به مناسبت روز کارگر
عملیات بهسازی و ایمن سازی خیابان راجیان انجام شد
تحقق ۶۶ درصدی سهمیه بانک دی در قانون جهش تولید مسکن
تحقق ۶۶ درصدی سهمیه بانک دی در قانون جهش تولید مسکن
کودکان منطقه2 به طرح نوماند پیوستند
پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری
پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری
ارتقای ایمنی بزرگراه یادگار امام (ره) با جایگزینی نیوجرسی به جای گاردریل
پیام تبریک مدیرعامل بانک آینده به مناسبت روز معلم
پیام تبریک مدیرعامل بانک آینده به مناسبت روز معلم
تقدیر مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران از عملکرد شعب استان تهران
تقدیر مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران از عملکرد شعب استان تهران
شعبه استهبان بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در استان فارس افتتاح شد
شعبه استهبان بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در استان فارس افتتاح شد
اجرای پوشاننده جداره ها و المان های نواحی شش گانه منطقه ۱۲
تمجید مدیرکل دادگستری استان فارس از عملکرد بانک قرض‌الحسنه مهر ایران
تمجید مدیرکل دادگستری استان فارس از عملکرد بانک قرض‌الحسنه مهر ایران
جدیدترین تمهیدات بانک صادرات ایران برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
جدیدترین تمهیدات بانک صادرات ایران برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
ادای احترام و گلباران محل شهادت استاد مطهری در منطقه ۱۲
تونل نوری ثابت در منطقه 17افتتاح شد
اجرای عملیات گاردکوبی در بزرگراه شهید چراغی
میزبانی از یک هزار بانوی تهرانی در بوستان ریحانه چیتگر
ساماندهی و به‌زراعی درختان در سایت نگهداری حیات وحش چیتگر
افتتاح سایت پرنده‌نگری در شمال‌غربی پایتخت
فولاد مباركه بزرگترین صادركننده غیرنفتی و اولین صادركننده در زنجیره صنایع معدنی در سال 1402
فولاد مباركه بزرگترین صادركننده غیرنفتی و اولین صادركننده در زنجیره صنایع معدنی در سال 1402
كارگران؛ پیشرانان شریف جبهه جهاد اقتصادی
كارگران؛ پیشرانان شریف جبهه جهاد اقتصادی
كارگران؛ پیشرانان شریف جبهه جهاد اقتصادی
«قدردان‌تان هستم»
«قدردان‌تان هستم»
از فولاد هرمزگان به عنوان واحد نمونه کارفرمایی تقدیر شد
از فولاد هرمزگان به عنوان واحد نمونه کارفرمایی تقدیر شد
تجلیل بنیاد ملی نخبگان از مدیرعامل فولاد هرمزگان
تجلیل بنیاد ملی نخبگان از مدیرعامل فولاد هرمزگان
پیام تبریک مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان به مناسبت روز جهانی کار و کارگر؛ منویات مقام معظم رهبری سرلوحه کار در فولاد هرمزگان
پیام تبریک مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان به مناسبت روز جهانی کار و کارگر؛ منویات مقام معظم رهبری سرلوحه کار در فولاد هرمزگان
برگزاری اجتماع بزرگ شهادت امام جعفر صادق (ع) در منطقه 13
اصلاح چهره پایتخت با تداوم طرح ساماندهی فوریت‌های آسیب‌های اجتماعی
۸۳ مصوبه ارمغان بازدید دوره ای برای رفع مشکلات محلی منطقه ۱۵
افزایش نظارت نواحی بر کیفیت خدمت رسانی و نگهداشت شهر
ملاقات با المپیک در نمایشگاه سامسونگ
شبهای بوستان شقایق منطقه 19 با تعویض ۲۸۵ پروژکتور در 25 برج نوری زیباتر شد
شهروندان محله شهید کاظمی منطقه 19 صاحب زمین چمن مصنوعی نو شدند
کد خبر: 20247 | تاریخ : ۱۳۹۶/۶/۴ - 15:38
این غذاها  را در مایکروفر نگذارید !

این غذاها را در مایکروفر نگذارید !

مایکروفر یکی از مشهورترین و پر استفاده‌ترین لوازم خانگی در جهان است، نه تنها به دلیل این که به گرم کردن غذا در چند ثانیه کمک می کند، بلکه امکان پخت برخی وعده های غذایی در آب را نیز فراهم می کند. در حقیقت، هنگامی که برخی سبزیجات در این دستگاه پخته می شوند، آنها خواص بیشتری را در مقایسه با روش های پخت دیگر حفظ می‌کنند.

نوآوران آنلایناگرچه مایکروفر برای بسیاری از مواد قابل استفاده است اما انواع خاصی از مواد غذایی وجود دارند که می‌توانند کیفیت غذایی خود را در صورت مواجهه با دماهای بالا تولیدشده توسط این دستگاه از دست بدهند.

 
بر همین اساس، آگاهی از این که کدام مواد غذایی قابلیت استفاده در مایکروفر را ندارند و با روش های پخت دیگر می توان ارزش غذایی آنها را هرچه بیشتر حفظ کرد، اهمیت دارد. در ادامه با برخی از این مواد غذایی بیشتر آشنا می شویم.
 
گوشت
 
برخی افراد اغلب گوشت را چند دقیقه پیش از آماده کردن غذا برای یخ زدایی داخل مایکروفر قرار می دهند. در شرایطی که این کار می تواند از آلودگی برخی باکتری ها جلوگیری کند، اما میزان ویتامین B12 و اسید آمینه های موجود در گوشت را کاهش می دهد.
 
افزون بر این، هنگامی که این دستگاه مورد استفاده قرار می گیرد تا گوشت پخته دوباره گرم شود، عصاره طبیعی گوشت و ارزش پروتئینی آن را کاهش می دهد.
 
پیشنهادها
 
گوشت را برای یخ زدایی به مدت چند ساعت یا یک روز پیش از تهیه غذا با آن از فریزر خارج کرده و داخل یخچال قرار دهید.
 
گوشت آماده را در دمای پایین در تابه حرارت دهید.
 
برنج سفید
 
برنج سفید یک ماده غذایی است که به هیچ وجه نباید در مایکروفر حرارت داده شود. دماهای بالا بخش قابل توجهی از مواد مغذی موجود در برنج سفید را از بین می برند.
 
مایکروفر از زمان آغاز به کار خود دمای بالا و یکپارچه را ارائه می کند. این شرایط به صورت مستقیم بر محتوای ویتامین ها، مواد معدنی، و فیبر موجود در مواد غذایی تاثیرگذار است.
 
پیشنهادها
 
برنج را در یک ظرف با آب بپزید، در شرایطی که دما به تدریج و با پخت غذا افزایش می یابد.
 
اگر قصد دارید برنج پخته را دوباره گرم کنید، اندکی آب به ظرف اضافه کرده و آن را روی حررات کم قرار دهید.
 
بروکلی
 
دماهای بالای تولید شده در مایکروفر می توانند 97 درصد از محتوای آنتی اکسیدان های موجود در بروکلی را از بین ببرند.
 
تغییراتی که بروکلی طی استفاده از این تکنیک پخت تجربه می کند می تواند هم در بافت و هم در مزه آن احساس شود.
 
پیشنهادها
 
بروکلی را در قالب سالادها و اسموتی ها مصرف کنید تا از تمام ارزش غذایی آن بهره‌مند شوید.
 
اگر ترجیح می دهید آن را بپزید، استفاده از بخار را مد نظر قرار دهید.
 
کره
 
اگرچه افراد بسیاری کره را در مایکروفر ذوب می کنند، اما حرارت بالای این دستگاه می تواند ارزش پروتئینی کره را کاهش دهد.
 
پیشنهادها
 
کره را درون یک ظرف روی حرارت کم ذوب کنید.
 
هر زمان که امکان دارد، کره را در دمای اتاق نگهداری کنید تا به صورت طبیعی نرم شود.
 
شیر
 
شیر و دیگر محصولات لبنی مانند ماست می توانند تا نیمی از مواد مغذی خود را در دماهای بالا از دست بدهند.
 
قرار دادن شیر در مایکروفر می تواند به از بین رفتن کامل محتوای ویتامین B12 منجر شود و محتوای مواد معدنی اساسی آن را نیز کاهش دهد.
 
پیشنهادها
 
اگر قصد دارید شیر را به صورت گرم مصرف کنید، این کار را روی حرارت کم انجام دهید تا به دمای مناسب برای مصرف برسد.
 
سیر
 
متخصصان تغذیه همواره مصرف سیر به صورت خام را توصیه می کنند تا از تمام فواید تغذیه ای آن بهره‌مند شوید.
 
هنگامی که این ماده غذایی در دماهای بسیار بالا پخته یا گرم می شود، حدود 95 درصد از ویتامین ها و مواد معدنی خود را از دست می دهد.
 
در حقیقت، تنها قرار گرفتن به مدت یک دقیقه در مایکروفر برای از بین رفتن محتوای آلیسین سیر کافی است. این ماده عامل خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی سیر است.
 
پیشنهادها
 
سیر خام را به اسموتی ها، سالادها یا دیگر دستورالعمل های غذایی خود اضافه کنید.
 
یک حبه سیر را با معده خالی مصرف کنید تا از بیشترین فواید سلامت این ماده غذایی برخوردار شوید.
 
قارچ
 
پروتئین های موجود در قارچ هنگامی که این ماده غذایی در دماهای بالا پخته می شود یا دوباره گرم می شود به طور کامل از بین می روند.
 
در حقیقت، هنگامی که قارچ ها در دمای اتاق خنک می شوند، هرچه بیشتر مستعد آلودگی با ریزجانداران خاص می شوند.
 
پیشنهادها
 
قارچ های پخته را دوباره گرم نکنید زیرا ممکن است موجب سوء هاضمه و التهاب شکمی شوند.
 
این ماده غذایی را در دمای 70 درجه سانتیگراد بپزید.
 
قارچ را در دستورالعمل هایی که به پخت بیش از اندازه و طولانی مدت نیاز ندارند، استفاده کنید.
کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.