تامین اجتماعی
بانک مهر اقتصاد
روزنامه نوآوران - 1397/12/04
شماره 1221 - تاریخ 1397/12/04
آخرین اخبار
آهنگسازی در ایران نداشته و نداریم که صاحب سبک باشد
چرا نام این سریال «ن.خ» است؟/آقاخانی توضیح داد
بیمه تامین رویه‌های گمرکی رونمایی شد
هشدار سرمربی آمیان به سامان قدوس
با همراه بانک سینا حسابدار شخصی خود باشید
خرمگاه: بازی با استقلال می‌تواند قشنگ باشد/ باید برای هر ثانیه از بازی برنامه داشته باشیم
بسکتبال ایران در چه حالتهایی به جام جهانی صعود می‌کند؟
اهدای شلوار باستانی تختی به موزه المپیک
فدراسیون جودو به دنبال مکاتبه‌کننده ناشناس!/ برکناری مدیر روابط بین‌الملل
استقبال سرمربی استقلال از لغو داربی نوروز ۹۸/ شفر: شاید اسم من را نمی‌دانستند!
تاثیر خمیردندان و دهان‌شویه‌ در بروز مقاومت آنتی‌بیوتیکی
تدوین راهبردهای جدی مقابله با فساد در شهرداری تهران
یک برنامه استراتژیک برای "سلامت مردان"
کاهش ناپایداری‌های جوی در تهران
محاسبه جبران خدمات معلمان باید منطقی شود
افزایش 22 درصدی اعتبارات مدیریت بحران در لایحه 98 شهرداری تهران
آغاز طرح بهسازی خیابان لاله‌زار در نوروز
سود ۳۳هزار میلیارد تومانی مدارس غیردولتی برای آموزش و پرورش
مهلت شرکت در انتخابات معلمان در شورای عالی آموزش و پرورش تمدید شد
عبور سامانه بارشی ضعیف از کشور
مسمومیت با الکل جان ۵۰ نفر را در هند گرفت
چالش بودجه‌ای مدارس خارج از کشور در سال آینده
بطحائی: با اجرای رتبه‌بندی، حقوق‌ تمامی فرهنگیان دو سه برابر نمی‌شود
افزایش رقم «وام ضروری» بازنشستگان کشوری
آغاز به‌کار نمایشگاه‌های نوروزی ویژه بانوان از روزهای آتی
امکان استعلام اصالت فراورده‌های غذایی و آشامیدنی فراهم می‌شود
تشکیل باند سرقت از سوی قاتلان بخشیده شده
پیش‌بینی کاهش ۸۵ درصدی مصرف کاغذ در سازمان محیط زیست
ماده پلنگ ایرانی باغ‌ وحش تهران باردار شد
ایرانی‌ها ۴۹۰۰ ساعت بیشتر از دانش‌آموزان سایر کشورها درس می‌خوانند
پیگیری برای اعطای تسهیلات سربازی به جوانان هلال احمری
تغییر در روند جذب نیرو در شهرداری / توقف معرفی نیرو از سوی واحدها
عکسبرداری و فیلمبرداری از بیماران مجاز است؟
تاریخ عقد؛ شرط دریافت «وام ازدواج»۳۰ میلیونی / «یارانه»، جایگزین ضامن می‌شود
پرداخت غیرحضوری عوارض نوسازی/کسب‌وپیشه و بهای خدمات مدیریت #پسماند
دادگاه هلند، شرکتهای کره جنوبی را به نفع شرکت ایران محکوم کرد
ضرورت توجه به محصولات حوزه ابری در کشور/امنیت ابری اعتماد عمومی را به همراه دارد
ققنوس ملت در آستانه تولد؛ هم اندیشی مدیران ارشد بانک ملت در حوزه"بلاک چین" و"رمز ارز"
شيوه‌نامه طرح نوروزي سال 98 به ادارات كل راهداري و حمل و نقل جاده‌اي سراسر كشور ابلاغ شد
با مسیر جایگزین سواره پیاده راه میدان قدس- تجریش اجرا می شود
نائب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر بیان کرد: حداقل ۳۵% از کالاهای عرضه شده در فروشگاه‌های شهروند، ارزانتر از موارد مشابه در بازار است.
​کالاهای ایرانی را با کارت اعتباری «همیاران سپهر» بانک صادرات ایران اقساطی بخرید
بنیان بانکداری دیجیتال بر روی تجربه مشتری استوار است
گلکسی S10 جهان گوشی‎های هوشمند را یک قدم به جلو می‏برد
رونمایی سامسونگ از اولین نسل گوشی‏های تاشو
اولین باخت فولاد با قطبی بعد از ۴ هفته/ پیکان بالاخره پیروز شد
پیروزی پدیده مقابل سپیدرود/ شاگردان یحیی جای پرسپولیس را گرفتند
همه می‌خواهند فیلم ‌شان را نوروز اکران کنند
تبلیغاتی که ضدتبلیغ می‌شود!
باز پس‌گیری تهران از خودروها با «TOD»
کد خبر: 182742 | تاریخ : ۱۳۹۷/۱۱/۲۳ - 11:17
خطر مرگ زودرس با مصرف غذاهای بیش از حد فرآوری شده

خطر مرگ زودرس با مصرف غذاهای بیش از حد فرآوری شده

نتایج یک بررسی نشان می‌دهد مصرف مواد غذایی که بیش از حد فرآوری شده‌ می‌تواند خطر احتمالیِ مرگ را در مصرف‌کنندگان تشدید کند.

نوآوران آنلاین- گروهی از متخصصان فرانسوی در بررسی‌های اخیر خود دریافتند افزایش ۱۰ درصدی مصرف مواد غذایی که بیش از حد فرآوری شده می‌تواند خطر مرگ را حدود ۱۴ درصد افزایش دهد.

به گفته این متخصصان، خوراکی‌های فوق‌العاده فرآوری شده از تولیدات صنعتی هستند که حاوی ترکیبات و افزودنی‌های متعددی بوده و اغلب به شکل دسر یا خوراکی‌هایِ آماده برای مصرف عرضه می‌شوند. مصرف این نوع از مواد غذایی طی چند دهه گذشته به نسبت قابل توجهی بیشتر شده است.

متخصصان سلامت و تغذیه بر این باورند که مصرف مواد غذایی فوق‌العاده فرآوری شده می‌تواند مرگ زودهنگام را بر اثر بیماری‌های مزمن از جمله سرطان و بیماری‌های قلبی-عروقی افزایش دهد.

در بررسی اخیر آمده است در آمریکا، کانادا و انگلیس خوراکی‌های بیش از حد فرآوری شده به ترتیب ۶۱، ۶۲ و ۶۳ درصد از مجموع رژیم غذایی بزرگسالان را تشکیل می‌دهند.

همچنین بررسی‌ها نشان می‌دهد مصرف این نوع خوراکی‌ها می‌توانند به چاقی و فشار خون بالا منجر شود.

در این بررسی آزمایش‌ها و مطالعاتی روی ۴۴ هزار و ۵۵۱ فرد ۴۵ سال به بالا برای مدت زمان دو سال انجام گرفت. میانگین سنی این افراد ۵۷ سال بوده و نزدیک به ۷۳ درصد از آنان زن بوده‌اند. از تمامی این افراد درخواست شد اطلاعات تغذیه‌ای خود را هر شش ماه یک بار اعلام کرده و به پرسشنامه‌های مربوط به وضعیت سلامت و میزان فعالیت جسمی‌شان پاسخ دهند.

به گزارش شبکه خبری سی‌ان‌ان، در مدت زمان انجام این مطالعه ۶۰۲ نفر از شرکت‌کنندگان فوت کردند. متخصصان با در نظر گرفتن فاکتورهایی از قبیل استعمال سیگار دریافتند افزایش ۱۰ درصدی در مصرف خوراکی‌های بیش از حد فرآوری شده خطر مرگ را حدود ۱۴ درصد بیشتر می‌کند.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.