تامین اجتماعی
بانک مهر اقتصاد
روزنامه نوآوران - 1397/09/21
شماره 1173 - تاریخ 1397/09/21
آخرین اخبار
سیاست حمایت نقدی از مردم؛ درمان مقطعی مشکلات اقتصادی
محافل بین المللی نرخ واقعی بیکاری را 35 درصد اعلام می کنند/ آمارهای بیکاری جنبه سیاسی دارد
سفره‌های خالی مردم نیازمند اقدامات عملی مسؤولان
افزایش حقوق و دستمزدها متناسب با جهش قیمت‌ها باشد
حذف مرحله ای کنکور امسال اجرایی می شود
قانون انتخابات باید اصلاح شود
طرح ساماندهی خودرو به زودی در دستور کار مجلس قرار می‌گیرد
فشار آمریکا به عراق برای افزایش صادرات نفت/ تلاش بغداد برای تمدید مهلت تحریم‌ها
تاکید جنتی بر ضرورت توجه نمایندگان مجلس به شأن و جایگاه خود
قیمت اجناسی که بی جهت افزایش یافته است باید پایین بیاید
نمی‌توانیم بگوییم شرایط عادی است
استانداران جدید، همسو با دولت هستند
گرانی مسکن خط فقر در شهرهای بزرگ را بیشتر کرد
تراز آب در سد امیرکبیر هم‌چنان منفی است
شبکه فاضلاب، تهران را می‌بلعد!
قیمت طلای جهانی افزایش یافت
دینار و روپیه جای یورو را می‌گیرند؟
دو گزینه ایرلاین‌های کوچک؛ ادغام یا ورشکستگی
پیشنهاد فروش کیلویی نان به دولت ارسال شد
تایید عرضه گوشت یارانه‌ای با ارائه کارت ملی
آغاز به کار نخستین جشنواره اینفوگرافیک «رسم سرخ»
مردم ناچار هستند هزینه های سنگین فریب دولت گذشته را بخورند/ اصرار مردم برای دریافت یارانه نشانه شکست دولت هاست
برخورد جدی با فروشندگان پوشاک قاچاق از ابتدای دی ماه
چالش های بازگشت به بیسوادی/ریشه آسیب‌های اجتماعی در کم سوادی
مهم ترین علل وقوع تصادفات شهری/عدم رعایت حق تقدم
نیاز میلیونها فرد تنها به کمک های درمانی در آستانه سال نو میلادی
سرانجام ۷۰۰ میلیارد تومان بابت اوراق مشارکت به حساب مترو واریز شد
کشف ۸۵۱ کیلوگرم موادمخدر در پایتخت
وضعیت درآمدزایی شهرداری پایتخت/ بدهی ها و مطالبات
تغییرات اقلیمی ریسک مرگ های قلبی را افزایش می دهد
کاهش مرگ و میر مادران در ایران/وجود ۱۲۵۰ خانه سلامت محله
ورود کارشناسان بیمه سلامت به موضوع اعتباربخشی بیمارستان ها
بیماری کلیوی در مردان کُشنده تر است
مشخص شدن مقصد تولید نقدینگی، تورم را کنترل می‌کند
افزایش قیمت نفت در سایه افزایش سهام آسیا و کاهش تولید اوپک
«محسنی بندپی» استاندار تهران شد
ملت ایران، بیداری خود را حفظ کنند/ ممکن است برای سال ۹۸ نقشه کشیده باشند
بانک صادرات ایران ٨٦ هزار نفر را روانه خانه‌بخت کرد
جبران زیان ۱۶۵ زلزله‌زده گیلانغرب و قصر شیرین با حضور مدیرعامل بیمه ایران
واحد بانکداری شرکتی بانک گردشگری افتتاح شد
66 درصد تحریم‌ها در جهان شکست خورده‌اند
همکاری ایران و ارمنستان در حوزه تجهیزات پزشکی
۴۱ میلیون ایرانی از سردرد رنج می‌برند
التهاب روده ریسک سرطان پروستات را افزایش می دهد
جدول و سودوکو مانع از کارافتادگی ذهنی نمی‌شود
بی‌مهری به مسکن روستایی/ تکالیف دو برنامه توسعه روی زمین ماند
ویتامین C برای ریه کودکان دارای مادر سیگاری مفید است
افزایش وام ازدواج به ۳۰ میلیون تومان ضروری و امکانپذیر است
ایجاد شبکه آزمایشگاهی «دستوری» نمی شود/ تهدید معیشت آزمایشگاهیان
بدهی بانک ها به بانک مرکزی عامل رشد نقدینگی
کد خبر: 171838 | تاریخ : ۱۳۹۷/۵/۱۸ - 16:19
آب یخ زده در بطری پلاستیکی سرطان زا است
هشدار عضو انجمن تغذیه ایران؛

آب یخ زده در بطری پلاستیکی سرطان زا است

عضو انجمن تغذیه ایران گفت: بطری های پلاستیکی در سرمای زیاد واکنش می دهند و همین مساله سبب سرطان زا شدن آب های یخ زده در این بطری ها می شود.

نوآوران آنلاین-مجید حاجی فرجی روز پنجشنبه در گفتگو با ایرنا اظهار داشت: یخ زدن آب درون بطری موجب ایجاد ترکیبات سرطانزا می شود و نباید درجه خنک کردن بطری تا میزان یخ زدن آب داخل آن کاهش یابد.


عضو انجمن تغذیه ایران تاکید کرد: بطری های پلاستیکی برای خنک کردن و یخ بستن آب معمولی نباید استفاده شود و از نگهداری موادی که خواص اسیدی یا بازی دارند مانند آبغوره، آبلیمو و سرکه در این گونه بطری ها باید پرهیز شود؛ زیرا این مواد با دیواره بطری واکنش هایی می دهند که برای سلامت افراد ایجاد مشکل می کنند.

حاجی فرجی ادامه داد: آب سالم و بهداشتی، بهترین نوشیدنی برای رفع تشنگی و تامین کننده نیاز بدن برای انجام سوخت و ساز طبیعی مواد است که به تعادل مواد در بدن کمک می کند اما آب های یخ زده در بطری های پلاستیکی به مرور زمان سبب بروز سرطان می شود.

زمان نگهداری موادغذایی فریزشده باید کوتاه باشد

عضو انجمن تغذیه ایران با بیان اینکه مصرف مواد غذایی فریز شده در میان ایرانیان افزایش یافته است، افزود: مردم به دلیل مشغله های کاری و زندگی کمتر فرصت پخت و پز دارند؛ به همین دلیل غذاهایی را که قبلا پخته اند یا به صورت آماده تهیه کردند را در داخل فریزر گذاشته و به مرور مصرف می کنند.

وی تصریح کرد: برخی افراد نیز موادی مانند سبزیجات و صیفی جات را پخته و به مدت طولانی در داخل فریزر نگهداری می کنند؛ این در حالی است که با نگهداری این مواد به مدت طولانی، عناصر و مواد مغذی آنها از بین می رود و باید در کوتاهترین زمان مصرف شود.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: سبزیجات و صیفی جات پس از چیده شدن، تحت تاثیر تغییرات شیمیایی قرار می‌‌گیرند که در نهایت موجب فساد و از بین رفتن آنها می‌‌شود. رنگ، مواد مغذی و طعم مواد غذایی تحت تاثیر آنزیم‌های موجود در آنها به مرور زمان تغییر می‌‌کند.

حاجی فرجی افزود: زمان نگهداری انواع گوشت در فریزر سه ماه و سبزیجات و صیفی جات تا دو ماه است و لبنیات نباید هرگز فریز شوند.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.