تامین اجتماعی
روزنامه نوآوران - 1398/09/23
شماره 1402 - تاریخ 1398/09/23
آخرین اخبار
عارف: مهمترین چالش‌ها در بحث بحران، ناهماهنگی دستگاه‌هاست
تاجزاده: اصلاحات هنوز به بن‌بست نرسیده است
فروکش کردن اضطراب عمومی در جامعه با ایجاد شرایط گفت‌وگو
اگر مردم مشارکت نکنند مبارزه با فساد به پا نخواهد شد
موحدی کرمانی: جان مردم به لب رسیده است
حضور اصلاح‌طلبان و اصولگرایان در ثبت نام داوطلبان مجلس کمرنگ بود
قطع اینترنت باعث بی‌اعتمادی "برندها" شد
بن مواد غذایی جایگزین یارانه نقدی شود
ضعف فدراسیون والیبال در تدارک بازی دوستانه برای تیم ملی
تأثیر افزایش نرخ بنزین بر مسکن منتفی است/تیر سوداگران به سنگ خورد
صعود یک‌ پله‌ای بانوان فوتبالیست ایران در رنکینگ جهانی
دلار ۲۰۰ تومان گران و سکه ۱۲۰ هزارتومان ارزان شد
علی‌نژاد: اولویت اول المپیک است/ درباره فدراسیون ووشو تصمیم می‌گیرم
آینده پر رمز و راز جهانبخش در برایتون
اینترنت ملی؛ بزرگ‌ترین غلط رایج این روزها
فتح الله زاده: اوایل هفته تکلیف من مشخص می شود
خلیل‌زاده: آماده عقد قرارداد جدید با استراماچونی هستیم
استیلی: اسامی ۵۰ بازیکن برای انتخابی المپیک ثبت نام شد
کالدرون: گروه پرسپولیس در آسیا را دوست دارم/ من تصمیم می‌گیرم چه کسی بازی کند
برگزاري رزمايش ترافيكي زمستان 98 با حضور رييس سازمان راهداري و حمل و نقل جاده اي
رکب بانک مرکزی به سفته‌بازان بازار ارز
بازدید رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از راههای استان آذر بایجان شرقی
دردسرهای فعال‌سازی رمز دوم یک‌بار مصرف
سکه شکست!
عوارض آزادراهی پیمایشی شد+ جزئیات
بارش برف و باران در محورهای ۱۱ استان
اختصاص وام‌های کم‌بهره برای ساخت مسکن کارگران
بررسی بسته معیشتی تاکسیرانان در تنظیم بازار وزارت صمت
افشاگری استراماچونی علیه استقلال/ می‌ترسیدم از خانه خارج شوم!
چه کسی درباره «واگذاری مراکز بهاران به بهزیستی» تصمیم‌ می‌گیرد؟
"بیمه اجباریِ سلامت" شامل حال اتباع هم می‌شود؟
بخش خصوصی و دولت یک خانواده اند
شفاف سازی فروش اموال بانک ها از مسیر بورس کالا
افتتاح پرونده‌های مشارکت مدنی در بستر سامانه بانکداری متمرکز
امضای تفاهم نامه توسعه همکاری ها میان بانک ملی ایران و قوه قضاییه
بالاترین امتیاز «اطلاع از موضوع فعال سازی رمز پویا» برای مرکز تماس بانک ملی ایران
تداوم ارائه خدمات و تسهیلات بانک توسعه صادرات در تحریم
سی‌‏وچهارمین مدرسه بانک اقتصادنوین در روستای سیل‌‏زده حاجی‌قره استان گلستان ساخته می‌‌شود
رشد ۵۰۰ درصدي منابع بانک قرض‌الحسنه مهر ايران
مدیرعامل توانمند بانک قرض الحسنه مهر ایران می‌تواند آن را به نخستین بانک کشور تبديل کند
لوازم خانگی سامسونگ در میان برترین‌ برندها از دیدگاه مشتری
بخشنامه‌های تامین اجتماعی تجمیع می شوند
تداوم دیپلماسی اقتصادی وزارت صمت و محوریت بخش خصوصی در توسعه و تعمیق روابط تجاری با سایر کشورها
خروج از لایه زیرساختی و ورود به بخش تعامل بین دستگاه ها
شهرداری تهران اصلی‌ترین شتاب‌دهنده کشور است
حمل و نقل هوشمند، ایمنی، محیط زیست و انرژی و تحول دیجیتال رسرفصل های تهران هوشمند
۲ گزینه ریاست جمعیت هلال احمر شنبه آینده به رئیس جمهور معرفی می‌شوند
فدراسیون فوتبال: دستمزد ویلموتس استقراض شده است
مهدی علی‌نژاد، معاون قهرمانی و حرفه‌ای وزیر ورزش و جوانان شد
توضیح خلیل‌زاده درباره کم شدن مدت قرارداد استراماچونی
کد خبر: 171838 | تاریخ : ۱۳۹۷/۵/۱۸ - 16:19
آب یخ زده در بطری پلاستیکی سرطان زا است
هشدار عضو انجمن تغذیه ایران؛

آب یخ زده در بطری پلاستیکی سرطان زا است

عضو انجمن تغذیه ایران گفت: بطری های پلاستیکی در سرمای زیاد واکنش می دهند و همین مساله سبب سرطان زا شدن آب های یخ زده در این بطری ها می شود.

نوآوران آنلاین-مجید حاجی فرجی روز پنجشنبه در گفتگو با ایرنا اظهار داشت: یخ زدن آب درون بطری موجب ایجاد ترکیبات سرطانزا می شود و نباید درجه خنک کردن بطری تا میزان یخ زدن آب داخل آن کاهش یابد.


عضو انجمن تغذیه ایران تاکید کرد: بطری های پلاستیکی برای خنک کردن و یخ بستن آب معمولی نباید استفاده شود و از نگهداری موادی که خواص اسیدی یا بازی دارند مانند آبغوره، آبلیمو و سرکه در این گونه بطری ها باید پرهیز شود؛ زیرا این مواد با دیواره بطری واکنش هایی می دهند که برای سلامت افراد ایجاد مشکل می کنند.

حاجی فرجی ادامه داد: آب سالم و بهداشتی، بهترین نوشیدنی برای رفع تشنگی و تامین کننده نیاز بدن برای انجام سوخت و ساز طبیعی مواد است که به تعادل مواد در بدن کمک می کند اما آب های یخ زده در بطری های پلاستیکی به مرور زمان سبب بروز سرطان می شود.

زمان نگهداری موادغذایی فریزشده باید کوتاه باشد

عضو انجمن تغذیه ایران با بیان اینکه مصرف مواد غذایی فریز شده در میان ایرانیان افزایش یافته است، افزود: مردم به دلیل مشغله های کاری و زندگی کمتر فرصت پخت و پز دارند؛ به همین دلیل غذاهایی را که قبلا پخته اند یا به صورت آماده تهیه کردند را در داخل فریزر گذاشته و به مرور مصرف می کنند.

وی تصریح کرد: برخی افراد نیز موادی مانند سبزیجات و صیفی جات را پخته و به مدت طولانی در داخل فریزر نگهداری می کنند؛ این در حالی است که با نگهداری این مواد به مدت طولانی، عناصر و مواد مغذی آنها از بین می رود و باید در کوتاهترین زمان مصرف شود.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: سبزیجات و صیفی جات پس از چیده شدن، تحت تاثیر تغییرات شیمیایی قرار می‌‌گیرند که در نهایت موجب فساد و از بین رفتن آنها می‌‌شود. رنگ، مواد مغذی و طعم مواد غذایی تحت تاثیر آنزیم‌های موجود در آنها به مرور زمان تغییر می‌‌کند.

حاجی فرجی افزود: زمان نگهداری انواع گوشت در فریزر سه ماه و سبزیجات و صیفی جات تا دو ماه است و لبنیات نباید هرگز فریز شوند.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.