تامین اجتماعی بانک مهر اقتصاد
روزنامه نوآوران - 1398/04/26
شماره 1308 - تاریخ 1398/04/26
آخرین اخبار
​عبور «وبصادر» از زیان در تحلیل‌های فعالان بازار سرمایه
رشد سه برابری عملکردی موسسه ملل در سال 97
نظارت بر ذبح شرعی دام در کشتارگاه های کشورهای خارجی
همایش دوچرخه سواری،3 کیلومتر رکاب خانوادگی در شمال تهران
گروه دشوار ایران در مقدماتی جام جهانی۲۰۲۲/ باز هم عراق!
نیاز به ۳۹ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح های بالای ۶۰ درصد
روند مطلوب عرضه محصولات پتروشیمی در بورس کالای ایران
گزارش بهاری از پرداخت تسهیلات مسکن
راه‌اندازی اولین پروژه‌های سیستم بانکی متمرکز بانک مسکن، به‌ زودی
راه اندازی سامانه "بورسار" در بانک شهر
ایرانسل نیازمندی‌های خود را در نمایشگاه «فرصت‌های ساخت داخل و رونق تولید» عرضه می‌کند
استیناف هم نظر تاج را رد کرد/ فعالیت غیرقانونی بهاروند و فتاحی!
علیرضا دبیر رییس فدراسیون کشتی شد
شوک در اردوی آبی‌ها/ استقلال از ۲ پنجره نقل و انتقالاتی محروم شد + سند
حمایت همه جانبه از چغندرقندکاران در قالب کشاورزی قراردادی
نقش شهروند در رونق تولید و حمایت از کالای ایرانی
برگزاری نمایشگاه ساخت داخل، مصداق «هنر مقاومت» در برابر « بی هنری تحریم ها» است
مصطفی سالاری: امانتداری از دارایی‌های بیمه شدگان وظیفه مهم و سنگین سازمان تأمین اجتماعی است
هدف از امضای تفاهم‌نامه همکاری با اتاق بازرگانی تهران، رونق تولید است
هشدار بانک ملی ایران نسبت به کلاهبرداری های پیامکی حذف یارانه
تاکید اعضای هیات مدیره بانک ملی ایران بر رفتار حرفه ای با مشتریان
ر
اتاق تهران و بانک صادرات تفاهمنامه همکاری امضا کردند
مردم محوری و توجه به منافع ملی رویکرد اصلی برنامه ریزی امور حمل و نقل در سازمان است
برجام دفع شر بود/ ادامه مسیر برجام باید مبتنی بر تصمیم‌ حاکمیت باشد
بازگشت ایران به برجام کار بسیار ساده‌ای است
بدون ایران تامین امنیت خلیج فارس ممکن نیست
ضرورت جلوگیری از تسلط «بابک زنجانی‌ها» بر منابع مالی
جریان‌های سیاسی ایران بیش از هر زمان دیگر متحد شدند
دولت در پرونده نجفی مداخله نداشته است
مدیرکل جدید ارتباطات همراه اول منصوب شد
کاهش تعهدات برجام قطعاً ادامه خواهد داشت
تولید هر بیت‌کوین معادل مصرف برق ۲۴ سال یک مشترک خانگی است
کشاورز بازاری امن همچون بورس می خواهد
پول پروپئیچ پرداخت شد
سومین اطلاعیه سازمان لیگ: تا شرایط فراهم نشود، لیگ برتر را آغاز نمی‌کنیم
رفیعی و مصلح از فهرست پرسپولیس خارج شدند
تزریق پول به تنهایی راهگشا نیست
آمادگی کامل دستگاه قضا برای همکاری با سازمان امور مالیاتی
تعداد آثار ارکسترال ضبط شده در کشور به انگشتان یک دست هم نمی‌رسد
برد پیت و اما استون بازیگر فیلم دمین شازل شدند
پس از برخوردِ جسم سخت به سر" دوباره به روی صحنه می رود.
تهیه‌کنندگان خارج از عُرف در سینما پرداخت نکنند
آقاخانی به‌دنبال لوکیشن کردنشین برای«نون.خ»
دو فیلم ایرانی به ایتالیا می‌روند
«حقیقت» تلخ است
کسری غفوری عضو جدید هيات مديره شركت نفت ايرانول شد
امکان ترمیم نمرات دروس نهایی برای دیپلمه‌های نظام جدید
واکنش حناچی به نامه سازمان بازرسی در مورد انتخابات شورایاری
تهیه پیش نویس اولیه «سیاست‌های کلی تامین اجتماعی» تا پایان مرداد
کد خبر: 171838 | تاریخ : ۱۳۹۷/۵/۱۸ - 16:19
آب یخ زده در بطری پلاستیکی سرطان زا است
هشدار عضو انجمن تغذیه ایران؛

آب یخ زده در بطری پلاستیکی سرطان زا است

عضو انجمن تغذیه ایران گفت: بطری های پلاستیکی در سرمای زیاد واکنش می دهند و همین مساله سبب سرطان زا شدن آب های یخ زده در این بطری ها می شود.

نوآوران آنلاین-مجید حاجی فرجی روز پنجشنبه در گفتگو با ایرنا اظهار داشت: یخ زدن آب درون بطری موجب ایجاد ترکیبات سرطانزا می شود و نباید درجه خنک کردن بطری تا میزان یخ زدن آب داخل آن کاهش یابد.


عضو انجمن تغذیه ایران تاکید کرد: بطری های پلاستیکی برای خنک کردن و یخ بستن آب معمولی نباید استفاده شود و از نگهداری موادی که خواص اسیدی یا بازی دارند مانند آبغوره، آبلیمو و سرکه در این گونه بطری ها باید پرهیز شود؛ زیرا این مواد با دیواره بطری واکنش هایی می دهند که برای سلامت افراد ایجاد مشکل می کنند.

حاجی فرجی ادامه داد: آب سالم و بهداشتی، بهترین نوشیدنی برای رفع تشنگی و تامین کننده نیاز بدن برای انجام سوخت و ساز طبیعی مواد است که به تعادل مواد در بدن کمک می کند اما آب های یخ زده در بطری های پلاستیکی به مرور زمان سبب بروز سرطان می شود.

زمان نگهداری موادغذایی فریزشده باید کوتاه باشد

عضو انجمن تغذیه ایران با بیان اینکه مصرف مواد غذایی فریز شده در میان ایرانیان افزایش یافته است، افزود: مردم به دلیل مشغله های کاری و زندگی کمتر فرصت پخت و پز دارند؛ به همین دلیل غذاهایی را که قبلا پخته اند یا به صورت آماده تهیه کردند را در داخل فریزر گذاشته و به مرور مصرف می کنند.

وی تصریح کرد: برخی افراد نیز موادی مانند سبزیجات و صیفی جات را پخته و به مدت طولانی در داخل فریزر نگهداری می کنند؛ این در حالی است که با نگهداری این مواد به مدت طولانی، عناصر و مواد مغذی آنها از بین می رود و باید در کوتاهترین زمان مصرف شود.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: سبزیجات و صیفی جات پس از چیده شدن، تحت تاثیر تغییرات شیمیایی قرار می‌‌گیرند که در نهایت موجب فساد و از بین رفتن آنها می‌‌شود. رنگ، مواد مغذی و طعم مواد غذایی تحت تاثیر آنزیم‌های موجود در آنها به مرور زمان تغییر می‌‌کند.

حاجی فرجی افزود: زمان نگهداری انواع گوشت در فریزر سه ماه و سبزیجات و صیفی جات تا دو ماه است و لبنیات نباید هرگز فریز شوند.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.