تامین اجتماعی بانک مهر اقتصاد
روزنامه نوآوران - 1398/03/04
شماره 1273 - تاریخ 1398/03/04
آخرین اخبار
پیش بینی افزایش 10 درصدی قیمت برنج وارداتی
راه‌حل تنش‌های میان ایران و آمریکا، «دیپلماسی» است
لاریجانی: صدا و سیما از طرح مسائل اختلافی بین مذاهب پرهیز کند
محکومیت اقدام فرانسه در استرداد مهندس ایرانی به آمریکا
مردم کالای گران نخرند
ائتلاف کلی منتفی است اما باب گفت‌وگو باز است
قیمت‌های سرسام آور لاستیک کامیون‌ها در بازار آزاد!
واکنش پوند به استعفای نخست وزیر انگلیس
ممنوعیت صادرات پیاز و سیب‌زمینی لغو شد
چرا باید به تماس پمپئو که لحن توهین‌آمیزی دارد پاسخ دهم؟
تعیین دستوری اجاره بها جواب نمی‌دهد
هشدار مقام‌های آمریکایی به ترامپ در مورد افزایش تنش با ایران
باید برای آرام کردن اوضاع منطقه تلاش کنیم
امکان انتخاب و خرید خطوط تلفن رند آسیاتک فراهم شد
ضرورت هدایت سیل نقدینگی به سمت بازارهای مالی
رشد ۶۰ میلیونی جمعیت در ۶۰ سال
در آینده جدی‌تر به بازیگری خواهم پرداخت
مافیا نداریم اما انحصار و خودی و غیرخودی داریم
توقف «از یادها رفته»/ پخش دوباره سریال «نیاز» در شب‌های قدر
این تاخت‌وتازها به ضرر سینماست
ایجاد هفت موزه جدید در گیلان/لزوم بازنگری در قوانین میراثی بندر انزلی
دومین جایزه رسمی کن۲۰۱۹ اهدا شد/نماینده برزیل برگزیده «نوعی نگاه»
تکرار فرصت‌سوزی«نوروز» در«فطر»/فیلم‌هایی که اشتباهی اکران می‌شوند
هشدار نسبت به اپیدمی دوباره ایدز میان معتادان
لغو کلیه امتحانات مدارس در فردای شب‌های قدر
داروهای اختلال کم‌توجهی - بیش‌فعالی چه عوارضی دارند؟
میزان فشارخون طبیعی چقدر است؟
اعلام شهریه مدارس غیردولتی شهر تهران؛ ۱۵ میلیون تومان بالاترین نرخ شهریه
دو عارضه مهم کمبود «یُد» / علایم کم‌کاری و پرکاری تیروئید
تاکید بر حمایت از اشتغالزایی با پرداخت تسهيلات قرض الحسنه
جزئیات افزایش حقوق سربازان
بازی با سپاهان اندازه دو جام می‌ارزد/ پرسپولیس قهرمان آسیا می‌شود
اسامی بازیکنان تیم ملی والیبال ایران اعلام شد
بازیکن تیم فوتبال استقلال در آستانه امضای قرارداد با الاهلی قطر
دعوت از المپین‎ها برای حضور در کمیسیون صلح و ورزش کمیته المپیک
برانکو آب پاکی را روی دست شاگردان خود ریخت
نتوانستیم با منصوریان توافق کنیم/ قطبی هم گزینه است
ملایی با برد حریف مغولستانی به فینال رسید
دبیر شورای عالی فضای مجازی از سداد بازدید کرد
سعید عسکری مدیرکل روابط عمومی ایرانسل شد
دعوت به مجمع عمومی عادی سالانه ی شرکت فروشگاه های زنجیره ای افق کوروش
جدیدترین کارنامه تسهیلات پرداخت شده به طرح مسکن مهر
تغییر ساعت آغاز به کار شعب بانک اقتصادنوین به مناسب شب‌های قدر
بهره‌مندی ۲۵ هزار بنگاه اقتصادی از تسهیلات بانک ملی ایران
اعطای وام قرض‌الحسنه ازدواج از سوی بانک آینده از مرز 26/000 نفر گذشت
اشتغال‌زایی کمیته امداد با کمتر از نیم درصد از تسهیلات کل کشور
طراحی ساخت واحدهای مسکونی در شهرهای جدید
بازدید مدیر منطقه‌ای بانک ایران زمین از شرکت اترک شیمی مشهد
سومین جشنواره بورس و رسانه کلید خورد
زمان انتشار سومین جلد سه‌گانه «هیلاری منتل» مشخص شد
کد خبر: 171838 | تاریخ : ۱۳۹۷/۵/۱۸ - 16:19
آب یخ زده در بطری پلاستیکی سرطان زا است
هشدار عضو انجمن تغذیه ایران؛

آب یخ زده در بطری پلاستیکی سرطان زا است

عضو انجمن تغذیه ایران گفت: بطری های پلاستیکی در سرمای زیاد واکنش می دهند و همین مساله سبب سرطان زا شدن آب های یخ زده در این بطری ها می شود.

نوآوران آنلاین-مجید حاجی فرجی روز پنجشنبه در گفتگو با ایرنا اظهار داشت: یخ زدن آب درون بطری موجب ایجاد ترکیبات سرطانزا می شود و نباید درجه خنک کردن بطری تا میزان یخ زدن آب داخل آن کاهش یابد.


عضو انجمن تغذیه ایران تاکید کرد: بطری های پلاستیکی برای خنک کردن و یخ بستن آب معمولی نباید استفاده شود و از نگهداری موادی که خواص اسیدی یا بازی دارند مانند آبغوره، آبلیمو و سرکه در این گونه بطری ها باید پرهیز شود؛ زیرا این مواد با دیواره بطری واکنش هایی می دهند که برای سلامت افراد ایجاد مشکل می کنند.

حاجی فرجی ادامه داد: آب سالم و بهداشتی، بهترین نوشیدنی برای رفع تشنگی و تامین کننده نیاز بدن برای انجام سوخت و ساز طبیعی مواد است که به تعادل مواد در بدن کمک می کند اما آب های یخ زده در بطری های پلاستیکی به مرور زمان سبب بروز سرطان می شود.

زمان نگهداری موادغذایی فریزشده باید کوتاه باشد

عضو انجمن تغذیه ایران با بیان اینکه مصرف مواد غذایی فریز شده در میان ایرانیان افزایش یافته است، افزود: مردم به دلیل مشغله های کاری و زندگی کمتر فرصت پخت و پز دارند؛ به همین دلیل غذاهایی را که قبلا پخته اند یا به صورت آماده تهیه کردند را در داخل فریزر گذاشته و به مرور مصرف می کنند.

وی تصریح کرد: برخی افراد نیز موادی مانند سبزیجات و صیفی جات را پخته و به مدت طولانی در داخل فریزر نگهداری می کنند؛ این در حالی است که با نگهداری این مواد به مدت طولانی، عناصر و مواد مغذی آنها از بین می رود و باید در کوتاهترین زمان مصرف شود.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: سبزیجات و صیفی جات پس از چیده شدن، تحت تاثیر تغییرات شیمیایی قرار می‌‌گیرند که در نهایت موجب فساد و از بین رفتن آنها می‌‌شود. رنگ، مواد مغذی و طعم مواد غذایی تحت تاثیر آنزیم‌های موجود در آنها به مرور زمان تغییر می‌‌کند.

حاجی فرجی افزود: زمان نگهداری انواع گوشت در فریزر سه ماه و سبزیجات و صیفی جات تا دو ماه است و لبنیات نباید هرگز فریز شوند.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.