بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/02/29
شماره 2470 - تاریخ 1403/02/29
آخرین اخبار
اجرای طرح سراسری ساماندهی آسیب‌های اجتماعی درناحیه٢ منطقه٦
شهردار منطقه۶ میهمان منزل شهدا شد
توافق دوشان‌تپه تصویب شد
برگزاری پویش یکشنبه با ورزش بانوان
پاکسازی ۱۱۰ متر مربع جداره ها در منطقه ۲۱
۶۰ مصوبه، رهاورد سومین بازدید میدانی شهردار منطقه ۱۵، از ناحیه یک بود
نصب ۱۴۴ تابلو قدم شمار در منطقه ٢١
-از کادر آموزشی مدارس استثنایی منطقه۴ تقدیر شد
اهتزاز پرچم رضوی در محوطه برج میلاد
منطقه ١٢ تهران درآستانه میلاد امام رضا (ع) غرق نور و سرور شد
توسعه پارکینگ های منطقه راهکار کاهش مشکلات ترافیکی است
قطعی برق روشنایی داخلی ایستگاه میرزای شیرازی برطرف شد
لایروبی بیش از 10 هزار متر از انهار معابر سطح منطقه 17
اجرای لوله گذاری ۴ کیلومتری فضای سبز بزرگراه شهید خرازی
اجرای طرح مبارزه با حیوانات موذی در منطقه۲۲
یادداشت مدیر روابط عمومی شهرداری منطقه ۳ به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی
چه فرقی می‌کند پنجشنبه تعطیل باشیم یا شنبه؟
تولید بیش از 56 هزار تن شمش آلومینیوم طی ماه نخست 1403
خشایار راد: سوژه‌های روزمره دمده شده!
دادگاه فرزندان معاون اول سابق قوه‌قضاییه غیرعلنی نیست/ با ناشران اسناد مالی مردم برخورد می‌کنیم
چرا مالیات مشاغل و اصناف ناچیز است؟
خشایار راد: سوژه‌های روزمره دمده شده!
بومی‌سازی جوهرهای نانو آنتی‌باکتریال خودکار در کشور
جبهه مقاومت نیازمند روایت صحیح و هنرمندانه است
بهسازی محورهای مواصلاتی در حریم منطقه ۲۲
رفع آخرین معارض پروژه آزادراه شهید شوشتری در منطقه ۱۵
پایش آسفالت معابر منطقه ٦ تهران زیر ذره بین سازمان بازرسی شهرداری تهران
اتمام عملیات آسفالت و تبدیل انهار به کانیو در معابر خیابان لقمان منطقه 19
عملیات اجرایی آسفالت ریزی بلوار شقایق در منطقه 19آغاز شد
بهسازی مسیر خاکی2 هزار متر مربعی ضلع غربی بلوار یادگار با تخلیه 50 کامیون تراشه آسفالت
122 نقطه از معابر شهری منطقه 19 با پخش 75 تن آسفالت بهسازی شد
اصلاح هندسی نقاط حادثه خیز محور آزادگان در منطقه 19 با تعویض گاردریل و اجرای تک جدول
انهار معابر شهیدان لطیفی و ورامینی در منطقه 19 به کانیو تبدیل شد
افزایش روشنایی پایه چراغ های ۹ متری بلوار میلاد در قالب پروژه های «من شهردارم دو»
۲ هزار دانش آموز دختر منطقه۱۳ تکریم شدند
رصد مدیران شهری از پروژه های ترافیکی شمال شرق شهر
سیر تکامل روابط عمومی و ارتباطات در گذر زمان به تصویر کشیده می شود
پل تندرستی بزرگراه شهید همت درآینده نزدیک آماده بهره برداری می شود
ایستگاه های سیار «آینده شبیه توست» میزبان دختران منطقه2
نصب ابرپرچم‌های امام رضا (ع) در ۲ نقطه از منطقه ۱۶
روشنایی معابر در طرح تحول خدمت تأمین می شود
نمایشگاه و کارگاه هنری ارتباطات و روابط عمومی در منطقه ۴ تهران
آغاز مرحله جدیدی از پروژه ساماندهی حاملان بار با چرخ دستی در بازار تهران
صرف بیش از ١٠٠ هزار متر‌مربع پوشاننده برای پاکسازی و زیباسازی جداره‌ها و نما‌های فرسوده هر ماه
رئیس شعبه مرکزی بانک ایران زمین معرفی شد
رئیس شعبه مرکزی بانک ایران زمین معرفی شد
جمع آوری 12 هزار کیلو پسماند غیرمجاز در منطقه 17
حضور بانک آینده؛ در شصت و سومین نمایشگاه و کنگره دندانپزشکی ایران- اکسیدا
حضور بانک آینده؛ در شصت و سومین نمایشگاه و کنگره دندانپزشکی ایران- اکسیدا
نامگذاری پل محله شهید باقری به نام شهید اکبر ملک‌شاهی
اجرای طرح‌های هوشمندسازی، مکانیزاسیون و مصرف بهینه آب در بوستان جنگلی چیتگر
حوزه حمل و نقل عمومی پایتخت متحول می شود
کد خبر: 171817 | تاریخ : ۱۳۹۷/۵/۱۷ - 15:43
خبرنگاران این خوراکی ها را در برنامه غذایی خود بگنجانند
متخصص تغذیه و رژیم درمانی ؛

خبرنگاران این خوراکی ها را در برنامه غذایی خود بگنجانند

یک متخصص تغذیه گفت: تغذیه سالم ضامن سلامتی شخص از نظر عملکرد جسمی و ذهنی است. به عبارتی دیگر فردی که از تغذیه سالم برخوردار باشد بسیار بهتر روی کارهای روزمره اش تمرکز می کند.

نوآوران آنلاین-دکتر کوروش صمدپور متخصص تغذیه و رژیم درمانی در خصوص اهمیت تغذیه در برخی از مشاغل بخصوص «خبرنگاری» به جام جم آنلاین گفت: استرس جزء اصلی ماهیت شغل خبرنگاری بوده و ممکن است به واسطه مشغله کاری زیاد نتوانند در وعده های غذایی مناسب غذا بخورند، لذا به سراغ میان وعده ها می روند. مصرف نان سبوس دار با پنیر و گردو یکی از بهترین گزینه ها برای میان وعده خبرنگاران است.

صمدپور خاطرنشان کرد: همچنین خبرنگاران به دلیل استرس های کاری میزان ترشح اکسیدان در بدنشان بالاست، علاوه بر آن به دلیل آلودگی هوا و مصرف برخی از مواد غذایی فرآوری شده رادیکال های آزاد در بدن تولید می شود به عبارتی ساده تر رادیکال های آزاد عامل انواع های بیماری سخت در بدن مانند سرطان ها، بیماری های قلبی و ... هستند. بنابراین برای خنثی کردن این رادیکال ها تنها باید مواد حاوی آنتی اکسیدان استفاده کنیم .

وی معتقد است، آنتی اکسیدان ها طیف وسیعی را شامل می شوند اما مهم ترین منابع آن انواع کلم ها اعم بروکلی،گل کلم، کلم سفید و قرمز است. همچنین چای سبز، کدو تنبل، زردآلو، هویج، زیتون از منابع سرشار آنتی اکسیدان بوده که مصرف روزانه آن برای بدن هیچ مشکلی ندارد.

این متخصص تغذیه مصرف روزانه یک عدد تخم مرغ را به خبرنگاران توصیه کرد و گفت: تخم‌مرغ به لحاظ غذایی ماده‌ای بسیار مفید و مغذی است. هر تخم‌مرغ بزرگ حدود 70 کالری دارد و منبع سرشاری از پروتئین است که سطح قندخون را تنظیم می‌کند. در واقع پروتئین‌های موجود در تخم‌مرغ با توجه به کیفیت بالایی که دارند، اسیدهای آمینه مورد نیاز بدن را تامین می‌کنند. زرده تخم‌مرغ نیز حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی است. افرادی که کلسترل بالایی دارند می توانند هفته ای دو عدد مصرف نمایند.

وی تاکید فراوانی به نوشیدن آب فراوان کرد و گفت: خبرنگاران روزانه از مایعاتی همچون آب و چای کمرنگ بیشتر استفاده کنند و درهنگام مصاحبه و تهیه گزارش استفاده ازآب و چای گزینه مناسبتری نسبت به آب میوه های صنعتی و شربت های شیرین است و از مصرف زیاد قهوه که حاوی کافئین است جدا خودداری کنند، زیرا خبرنگاری شغل پر استرسی است و کافئین اضطراب را زیاد می کند.

صمدپور به خبرنگاران توصیه کرد: هنگام فعالیت از مصرف میان وعده های ناسالم همچون انواع بیسکویت و کیک های صنعتی به دلیل اینکه حاوی مقدار زیادی شکر هستند و با روغن های ناسالم که دارای اسید ترانس بالاست، خودداری کنند زیرا فرد را درگیر بیماری هایی چون بیماری های قلبی و عروقی، کبد چرب می کند.

وی گفت: در نتیجه خبرنگاران برای تجدید قوا از میان وعده های سالم مثل میوه ، بادام ،گردو، خرما، مویز، ماست کم چرب، یا ساندویچ های کوچک که حاوی کربوهیدرات، پروتئین و روغن های سالم است، استفاده کنند.

صمدپور تاکید کرد: خبرنگاران علاوه بر تغذیه مناسب باید خواب کافی و به اندازه ای داشته باشند. همچنین هر 30 دقیقه از میز کاری خود فاصله بگیرند و با انجام حرکات ورزشی منظم و مصرف میان وعده های سالم استرس را از بدن خود دور کنند تا بتوانند ادامه روزتان را با آرامش و فکری آسوده سپری کنند.

این متخصص در پاسخ به این پرسش که تغذیه سالم در چه خوراکی هایی یافت می شود به جام جم آنلاین گفت: گروه های اصلی مواد غذایی اعم از سبزی و میوه، لبنیات، غلات و پروتئین ها هستند که قسمت اعظم غذای ما باید از غلات (نانها، برنج، ماکارونی و ...) باشد. متاسفانه امروزه از نان سفید و برنج سفیدی که فاقد سبوس است در وعده هایی غذایی خود استفاده می کنیم که جزء غلات مناسب نیستند. چرا که باعث بالارفتن سریع قندخون شده و فرد را از ویتامین های گروه ب و املاح محروم می نماید.

صمدپور هشدار داد: اگر از برنج قهوه ای استفاده نمی کنید حداقل از نان های سبوس دار، غلات کامل و نان جو در وعده های غذایی استفاده شود. 55 درصد انرژی روزانه انسان باید از غلات کامل تامین گردد. لذا هرچه نان سفید و سیب زمینی کمتر باشد مسلما بدن سالم تر خواهید داشت.

این متخصص مصرف روزانه میوه و سبزیجات را بسیار حائز اهمیت دانست و گفت: بسیار توصیه می شود روزانه بین 5 تا 8 واحد از این گروه استفاده شود چرا که به دلیل فیبر و ویتامین های سرشار نیاز بدن به انواع ویتامینها را تامین می کند. افراد از میوه های همه رنگ استفاده کنند زیرا هر میوه به علت رنگ و مواد موجود فواید خاص خود را داراست، چرا که برخی از میوه ها حاوی ویتامین های آ بیشتر و برخی دیگر سرشار از ویتامین سی هستند.

وی در ادامه بیان کرد: متاسفانه مصرف گروه شیر و لبنیات که سرشار از کلسیم و ویتامین دی است در کشور ما بسیار پایین بوده لذا توصیه می شود مصرف این گروه را در نوع کم چرب در وعده های غذایی خود بگنجانیم.

صمدپور گوشت و پروتئین را یکی از مهم ترین گروه های غذایی دانست و گفت: مصرف گوشت سفید (مرغ و ماهی) از گوشت قرمز بسیار مفید تر است همچنین نحوه پخت گوشت نیز یکی از نکات مهم دیگر در مصرف گوشت است، چرا که اگر گوشت فراوری شود و یا در روغن بسیار و روی آتش سرخ یا کبابی گردد قطع به یقین ضرر زیادی برای بدن داشته و در برخی مواقع باعث بروز سرطان نیز می شود. گوشت های داخل خورشت و گریل شده بهترین نحوه پخت گوشت به حساب می آید.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.