بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/02/18
شماره 2463 - تاریخ 1403/02/18
آخرین اخبار
اعلام برنده های دومین مرحله از قرعه کشی جوایز جشنواره پذیرنده ملی
اعلام برنده های دومین مرحله از قرعه کشی جوایز جشنواره پذیرنده ملی
تضمین تعهدات بیش از 204 هزار پرونده «کشاورزی قراردادی» با عاملیت بانک کشاورزی
تضمین تعهدات بیش از 204 هزار پرونده «کشاورزی قراردادی» با عاملیت بانک کشاورزی
طرح نهضت ملی مسکن از اولویت های بانک مسکن در سیاست های اعتباری سال جاری است
طرح نهضت ملی مسکن از اولویت های بانک مسکن در سیاست های اعتباری سال جاری است
پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی
پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی
حضور فعال بانک شهر در بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی
حضور فعال بانک شهر در بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی
امضای تفاهم‌نامه همکاری بین بانک قرض‌الحسنه مهر ایران و دانشگاه علوم پزشکی اراک
امضای تفاهم‌نامه همکاری بین بانک قرض‌الحسنه مهر ایران و دانشگاه علوم پزشکی اراک
"لامرد" مستعد ایجاد پارک های شیمی معدنی است
نقش آفرینی روابط عمومی ها در ارتقای جایگاه معدن در میان عموم جامعه
ایمیدرو زیرساخت های توسعه صادرات را فراهم کرده است
هماهنگی برای اجرای طرح توسعه مبتنی بر حمل و نقل همگانی در منطقه 13
اجرای طرح شهردار مدرسه تا برگزاری جشن های روز کارگر و معلم در محلات
مسئولیت شهرداران مدارس تا شعاع ۵۰۰ متری مدرسه
مانور های آموزشی ایمنی مدارس در مقابل زلزله در منطقه ۱۵، آغاز شد
اجرای طرح نوماند در مدارس منطقه ۱۵
برگزاری کلاس آموزشی ۱۳۷ پلاس برای شهروندان در سرای محله سازمان برنامه شمالی
نصب و تعمیر بیش از پنج هزار و ۸۰۰ عدد تجهیزات و المان های ترافیکی در منطقه ۲۱
برگزاری هفتادمین جلسه ملاقات مردمی شهردار منطقه ۴ با شهروندان
۱۰ هزار متر از انهار قدیمی منطقه ۴ جمع آوری و بهسازی شد
نظارت ستادی سازمان بازسی شهرداری تهران از منطقه ۳
اجرای 18 هزار متر خط کشی محوری در معابر منطقه 17
اجرای طرح واکاری فضای سبز دیواره بزرگراه یادگار امام (ره)
رسیدگی شهردار منطقه به مشکلات و درخواست های شهروندان
رنک آمیزی ۱۸ هزار متر طول علائم افقی ترافیکی
استقرار کارگران خدمات شهری در معابر محدوده ناحیه شش منطقه۲۲
لایروبی، پاکسازی ۸ هزار متر طول مسیل کن و قوری چای در منطقه ۲۱
قیمت حبوبات کاهشی می‌شود
اولین رنکینگ رسمی فوتسال جهان/ مردان ایران در رده چهارم، زنان هشتم
فولاد مباركه؛ دارنده كامل‌ترین زنجیره تولید ورق‌های فولادی
فولاد مباركه؛ دارنده كامل‌ترین زنجیره تولید ورق‌های فولادی
فولاد مباركه؛ دارنده كامل‌ترین زنجیره تولید ورق‌های فولادی
اهداف فولاد مباركه در زمینه كاهش حوادث بسیار متعالی است
اهداف فولاد مباركه در زمینه كاهش حوادث بسیار متعالی است
شاخص اقتصادی « آمادگی آینده» (future Readiness Index)
شاخص اقتصادی « آمادگی آینده» (future Readiness Index)
فعالیت ششمین نمایشگاه توانمند‌ی های صادراتی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۴) پایان یافت
فعالیت ششمین نمایشگاه توانمند‌ی های صادراتی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۴) پایان یافت
اولویت شرکت فولاد خوزستان، تامین مواد اولیه از داخل کشور است
اولویت شرکت فولاد خوزستان، تامین مواد اولیه از داخل کشور است
آیا توان فکری انسان، اوت نامبر می شود؟
آیا توان فکری انسان، اوت نامبر می شود؟
آیا توان فکری انسان، اوت نامبر می شود؟
کسب مقام معلم سرآمد در استان اصفهان توسط ۳ نفر از آموزگاران پر تلاش موسسه آموزشی پالایش نفت اصفهان
کسب مقام معلم سرآمد در استان اصفهان توسط ۳ نفر از آموزگاران پر تلاش موسسه آموزشی پالایش نفت اصفهان
سهم 30 درصدی بیمه نامه های درمان در سبد پرتفوی صنعت بیمه
سهم 30 درصدی بیمه نامه های درمان در سبد پرتفوی صنعت بیمه
حضور بیمه ملت، توانگرترین شرکت بیمه کشور در بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی انرژی تهران
حضور بیمه ملت، توانگرترین شرکت بیمه کشور در بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی انرژی تهران
تسهیلات جدید ترابانک پاسارگاد؛ ارائه طرح "پیش ‌درآمد" با هدف توانمندی‌سازی مالی
تسهیلات جدید ترابانک پاسارگاد؛ ارائه طرح "پیش ‌درآمد" با هدف توانمندی‌سازی مالی
رونمایی از سامانه «ویترین شعبه» در بانک توسعه صادرات ایران
رونمایی از سامانه «ویترین شعبه» در بانک توسعه صادرات ایران
هشتمین مرحله قرعه‌کشی سپرده سبای بانک پارسیان برگزار شد
هشتمین مرحله قرعه‌کشی سپرده سبای بانک پارسیان برگزار شد
حضور فعال بانک سامان در نمایشگاه صنعت پخش ایران
حضور فعال بانک سامان در نمایشگاه صنعت پخش ایران
مهم‌ترین هدف بانک سینا در سال ۱۴۰۳ جذب منابع و افزایش سهم بازار است
مهم‌ترین هدف بانک سینا در سال ۱۴۰۳ جذب منابع و افزایش سهم بازار است
اطلاعیه بانک سرمایه در خصوص قطعی برق شعبه ماهشهر
اطلاعیه بانک سرمایه در خصوص قطعی برق شعبه ماهشهر
شانه به شانه پرچمداران
محمدعلی علومی، نویسنده و طنزپرداز در سن ۶۳ سالگی از دنیا رفت.
مسئولان، کارگزاران حج و جمعی از زائران بیت‌الله الحرام با رهبری دیدار می‌کنند
رنگ آمیزی المان های بوستانی انجام می شود
۴۲ هزار متر مربع روکش مکانیزه و دستی آسفالت در منطقه ۱۶
تقدیر شهردار ناحیه۵ از معلمان مرکز جامع سنجش آموزش توانبخشی و مداخله بهنگام رشدی تربیتی
فضای سبز حاشیه بزرگراه آزادگان در منطقه 19 سبزتر می شود
5 هزار متر از جداول و المان های شهری منطقه 19 در طرح «الگوی خدمت» رنگ آمیزی شد
کد خبر: 152465 | تاریخ : ۱۳۹۶/۱۱/۱۳ - 19:07
شغل؛ غذا خوردن! عکس

شغل؛ غذا خوردن! عکس

توجه به غذا و غذا خوردن یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های انسان‌ها در طول تاریخ بوده است.

نوآوران آنلاین-

در سیر تکامل به‌صورت تجربی انسان‌ها یاد گرفته‌اند که چه چیزهایی را می‌توان خورد و چه چیزهایی را نباید خورد و البته هزینه‌های زیادی هم بابت آن پرداخت کرده‌اند و چه جان‌هایی که در راه این قلک بی‌انتها داده نشده است! وقتی حرف از غذا و امتحان کردن غذاها می‌شود چهره بشاش حمید سپیدنام به‌عنوان یک امتحان‌کننده و چشنده حرفه‌ای غذا به ذهن خطور می‌کند که عموماً او را بانام «مستر تیستر » می‌شناسند؛ مردی که چشیدن غذا حرفه و شغل اوست! البته زندگی‌اش زوایا و حاشیه‌های جذاب و قابل‌توجهی هم دارد که کمتر موردتوجه قرارگرفته است.

شغل؛ غذا خوردن!

حمید سپیدنام متولد 22 بهمن 1356 در شهر منچستر انگلیس است، اصالتا خود را اردبیلی می‌داند، در مشهد بزرگ‌شده و در حال حاضر ساکن تهران است.

مستر تیستر 10 سال است که به‌طور حرفه‌ای غذا می‌خورد و بابت نوش‌جان کردن غذاهای محلی، سنتی و رسمی سفرهای زیادی به نقاط مختلف ایران و حتی دنیا انجام داده و حتی پایش به قطب شمال هم رسیده و گوشت و دنبه نهنگ را که غذای مرسوم آن منطقه به‌حساب می‌آید نیز امتحان کرده است.

مستر تیستر در شبکه‌های اجتماعی و صفحات مجازی غذاها را معرفی می‌کند، این کارش طرفداران زیادی هم دارد و شکم گردهای زیادی مشتاقانه منتظر پیشنهادهای مستر تیستر هستند، به او اعتماد کامل دارند و می‌دانند که اگر غذا یا رستورانی را پیشنهاد بدهد حتما غذا و محل فوق‌العاده‌ای خواهد بود. خوش اشتهای ما تلاش می‌کند هر ماه غذاهای یک شهر را معرفی کند.

معرفی غذاهای کمتر شناخته ‌شده و در حال فراموش‌ شدن محلی ازجمله فعالیت‌هایی است که حمید سپیدنام با جدیت و افتخار انجام می‌دهد.

کار حرفه‌ای در کنار غذا

اکثر افراد مستر تیستر را به‌عنوان فردی می‌شناسند که عاشق غذاست و برای امتحان‌کردن غذاها به سفرهای دور و نزدیک می‌رود و شاید کمتر کسی بداند او در کنار این حرفه خوشمزه، کارهای تخصصی درزمینه طراحی سایت و بازاریابی اینترنتی با استفاده از شرکتش انجام می‌دهد و در این کار هم بسیار حرفه‌ای عمل می‌کند.

در واقع او از سر بیکاری به شغل غذاخوری روی نیاورده بلکه در یک کلام او یک کارآفرین است. این موضوع نشان می‌دهد انسان‌های موفق در هر زمینه‌ای اگر عاشقانه وارد شوند موفق می‌شوند و حمید سپیدنام عاشق هر دو کسب‌وکارش است البته غذاخوری به صورت حرفه‌ای، چالش‌ها و مشکلاتی را هم برایش به دنبال داشته و حتی بابتش علاوه بر غذا، کتک نیز خورده است.

روش کار او به این صورت است که سرزده به رستوران‌هایی می‌رود که او را دعوت کرده‌اند و بعد از صرف غذا و بازدید از آشپزخانه مواردی مانند سلامت غذا، بهداشت مواد و وسایل طبخ غذا، برخورد مسئولان، کیفیت غذا و طعم آن را معیار قرار می‌دهد و براساس آن به رستوران‌ها ستاره می‌دهد و سپس در چند خط گزارش، نظرش را می‌نویسد و در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌کند.

چالش‌های شکم!

به نظر می‌رسد شغلی که مستر تیستر دارد بسیار ساده است اما واقعیت این است که او همواره با چالش‌های زیادی در این شغل مواجه است اما برآیندش را مثبت می‌بیند و عاشق کارش است.

ازجمله چالش‌هایی که در این کار پیش‌می‌آید این است که در برخی موارد، افراد تحمل انتقاد به غذاها را ندارند و از راه‌های مختلف باعث آزار و اذیت او می‌شوند، اما مستر غذا دوست ما همواره تمام این مشکلات و شکایت‌ها را به جان می‌خرد و با نگاه حرفه‌ای که دارد در مسیر خود حرکت می‌کند و چیزی مانع او نمی‌شود.

از پایین آمدن شیشه خودرویش تا شکایت‌های رسمی می‌گوید که برخی افراد کم‌تحمل به او تحمیل کرده‌اند. از کپی کارهایی که ضعیف عمل می‌کنند و معتقد است که کپی همیشه کپی باقی می‌ماند.

او می‌گوید: مستر تیستر همواره تلاش می‌کند تا نسخه واقعی خودش باشد و باقدرت تمام‌کارش را انجام دهد و پیشنهاد می‌دهد که هر شخصی باید سبک خاص خودش را داشته باشد و کپی کردن صد در صد درست نیست.

بهترین و بدترین غذاها

وقتی صحبت از بدترین غذا می‌شود می‌خندد و از خاطرات دوران کودکی‌اش می‌گوید که پدرش با کلم‌پخته او را تنبیه می‌کرده و هنوز هم نتوانسته با مزه این غذا کنار بیایید و واقعا دوست ندارد حتی امتحانش کند.

در رابطه با بهترین تجربه غذایی‌اش هم به یاد سفر قطب شمال و مزه کردن گوشت نهنگ می‌افتد و به‌عنوان خاطره‌انگیزترین تجربه‌اش از آن یاد می‌کند. هرچند به عقیده او چندان خوشمزه نبود ولی تجربه بسیار هیجان‌انگیز و جالبی بود.

به عقیده او غذا خوردن یکی از لذت‌های مهم زندگی اوست و یک غذای خوب می‌تواند یک روز کاملا متفاوت را برای ما رقم بزند و این کار سبک زندگی او را کاملا تغییر داده و تقریبا هر شب همراه همسرش رستوران گردی می‌کنند.

شهرت در خدمت جامعه

در کنار چشیدن غذاهای متنوع در نقاط مختلف کشور و حتی دنیا، مستر تیستر در بزنگاه‌های فرهنگی و اجتماعی و هرجایی که افراد مشهور ورود می‌کنند دست‌به‌کار می‌شود و از شهرتش برای کمک به دیگران استفاده می‌کند.

مستر تیستر مانند چهره‌های مطرح در همان روزهای اول زلزله کرمانشاه با جمع‌آوری کمک‌های مالی به کمک مردم زلزله‌زده شتافت و بیش از 400میلیون تومان را در قالب یک چک به علی دایی داد تا زیر نظر وی برای مردم کرمانشاه خرج شود و باقی مبالغ را هم به‌صورت مستقیم هزینه کرده و اقلام موردنیاز زلزله‌زدگان را در حد توان تأمین می‌کند.

حمید سپیدنام با داشتن بیش از 300 هزار نفر دنبال‌کننده، دغدغه‌های فرهنگی و اجتماعی جامعه را دنبال می‌کند و در صورت لزوم واکنش نشان می‌دهد و نقش و مسئولیت اجتماعی خود را انجام می‌دهد.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.