بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/02/29
شماره 2470 - تاریخ 1403/02/29
آخرین اخبار
تیم ملی تکواندوی ایران قهرمان آسیا شد
ورود دلار به کانال ۵۷ هزار تومان/ ادامه روند کاهشی نرخ ارز
آرامگاه خشایارشا در تهدید است؟
مجمع تشخیص مصلحت لایحه حمایت از خانواده را تعیین تکلیف کرد
اجرای طرح سراسری ساماندهی آسیب‌های اجتماعی درناحیه٢ منطقه٦
شهردار منطقه۶ میهمان منزل شهدا شد
توافق دوشان‌تپه تصویب شد
برگزاری پویش یکشنبه با ورزش بانوان
پاکسازی ۱۱۰ متر مربع جداره ها در منطقه ۲۱
۶۰ مصوبه، رهاورد سومین بازدید میدانی شهردار منطقه ۱۵، از ناحیه یک بود
نصب ۱۴۴ تابلو قدم شمار در منطقه ٢١
-از کادر آموزشی مدارس استثنایی منطقه۴ تقدیر شد
اهتزاز پرچم رضوی در محوطه برج میلاد
منطقه ١٢ تهران درآستانه میلاد امام رضا (ع) غرق نور و سرور شد
توسعه پارکینگ های منطقه راهکار کاهش مشکلات ترافیکی است
قطعی برق روشنایی داخلی ایستگاه میرزای شیرازی برطرف شد
لایروبی بیش از 10 هزار متر از انهار معابر سطح منطقه 17
اجرای لوله گذاری ۴ کیلومتری فضای سبز بزرگراه شهید خرازی
اجرای طرح مبارزه با حیوانات موذی در منطقه۲۲
یادداشت مدیر روابط عمومی شهرداری منطقه ۳ به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی
چه فرقی می‌کند پنجشنبه تعطیل باشیم یا شنبه؟
تولید بیش از 56 هزار تن شمش آلومینیوم طی ماه نخست 1403
خشایار راد: سوژه‌های روزمره دمده شده!
دادگاه فرزندان معاون اول سابق قوه‌قضاییه غیرعلنی نیست/ با ناشران اسناد مالی مردم برخورد می‌کنیم
چرا مالیات مشاغل و اصناف ناچیز است؟
خشایار راد: سوژه‌های روزمره دمده شده!
بومی‌سازی جوهرهای نانو آنتی‌باکتریال خودکار در کشور
جبهه مقاومت نیازمند روایت صحیح و هنرمندانه است
بهسازی محورهای مواصلاتی در حریم منطقه ۲۲
رفع آخرین معارض پروژه آزادراه شهید شوشتری در منطقه ۱۵
پایش آسفالت معابر منطقه ٦ تهران زیر ذره بین سازمان بازرسی شهرداری تهران
اتمام عملیات آسفالت و تبدیل انهار به کانیو در معابر خیابان لقمان منطقه 19
عملیات اجرایی آسفالت ریزی بلوار شقایق در منطقه 19آغاز شد
بهسازی مسیر خاکی2 هزار متر مربعی ضلع غربی بلوار یادگار با تخلیه 50 کامیون تراشه آسفالت
122 نقطه از معابر شهری منطقه 19 با پخش 75 تن آسفالت بهسازی شد
اصلاح هندسی نقاط حادثه خیز محور آزادگان در منطقه 19 با تعویض گاردریل و اجرای تک جدول
انهار معابر شهیدان لطیفی و ورامینی در منطقه 19 به کانیو تبدیل شد
افزایش روشنایی پایه چراغ های ۹ متری بلوار میلاد در قالب پروژه های «من شهردارم دو»
۲ هزار دانش آموز دختر منطقه۱۳ تکریم شدند
رصد مدیران شهری از پروژه های ترافیکی شمال شرق شهر
سیر تکامل روابط عمومی و ارتباطات در گذر زمان به تصویر کشیده می شود
پل تندرستی بزرگراه شهید همت درآینده نزدیک آماده بهره برداری می شود
ایستگاه های سیار «آینده شبیه توست» میزبان دختران منطقه2
نصب ابرپرچم‌های امام رضا (ع) در ۲ نقطه از منطقه ۱۶
روشنایی معابر در طرح تحول خدمت تأمین می شود
نمایشگاه و کارگاه هنری ارتباطات و روابط عمومی در منطقه ۴ تهران
آغاز مرحله جدیدی از پروژه ساماندهی حاملان بار با چرخ دستی در بازار تهران
صرف بیش از ١٠٠ هزار متر‌مربع پوشاننده برای پاکسازی و زیباسازی جداره‌ها و نما‌های فرسوده هر ماه
رئیس شعبه مرکزی بانک ایران زمین معرفی شد
رئیس شعبه مرکزی بانک ایران زمین معرفی شد
جمع آوری 12 هزار کیلو پسماند غیرمجاز در منطقه 17
کد خبر: 126320 | تاریخ : ۱۳۹۶/۱۰/۱۷ - 12:29
ترفندی برای تشخیص عسل تقلبی از اصل!

ترفندی برای تشخیص عسل تقلبی از اصل!

عسل را معجزه طبیعت می نامند چراکه علاوه بر طعم و عطر دلپذیر خواص درمانی بسیاری دارد. ترکیب خاص انواع مختلف عسل بستگی به گیاهانی دارد که در دسترس زنبورها قرار می گیرد اما، همگی عسل ها حاوی مقداری موثر از ویتامین ها، مواد معدنی و اسیدهای آمینه و آنتی اکسیدان هستند.

نوآوران آنلاین-محققان تاکنون بیش از 60 خاصیت درمانی برای این محصول معجزه آسا شناسایی کرده اند که مهمترین آن ها شامل پاکسازی داخل بدن، رفع آکنه، جلوگیری از پوکی استخوان، درمان آسم، درمان زردی، افزایش توانی جنسی و درمان ناباروری، ضد سلولیت، کاهش وزن، تسکین درد آرتریت، کاهش ریسک بیماری های قلبی، کاهش کلسترول، درمان زخم داخلی، رفع اسید معده، رفع کم آبی بدن، تقویت ایمنی، رفع حملات میگرنی و استرس، کاهش درد گلو، درمان بی خوابی، تمیزکننده دندان، ضد طاسی، ضد سرطان، ضد التهاب، ضد سرفه، ضد رفلاکس، رفع التهاب سینوس، درمان بیماری لثه، بهبود هوش، ، تقویت قوه بینایی و تقویت حافظه ، ضد پیری و موارد بسیار دیگراست.

 
تمام خواص درمانی عسل زمانی حاصل می شود که ترکیب آن طبیعی و خالص باشد. هر نوع تقلب در عسل می تواند به مرور عواض جبران ناپذیری را برای سلامت بدن به همراه داشته باشد، از این رو شناخت عسل طبیعی و مرغوب بسیار پر اهمیت است.
 
 امروزه در بازار انواع و اقسام عسل با موم و بدون موم عرضه می شود و همگی فروشندگان نیز این ادعا را دارند؛ محصولی که ارائه می دهند طبیعی است. اما، چگونه می شود عسل طبیعی را تشخیص داد تا مشکلات و عوارض عسل تقلبی دامن گیر سلامت ما نشود؟
 
انجمن زنبور عسل ایران سه روش پر تکرار تقلب تولید عسل در کشور را اضافه کردن شکر ساده یا شکر چغندر قند یا شهد ذرت با اسید هیدرولیز شده به عسل، تغذیه کندو با شربت شکر و از همه این موارد خطرناکتر تهیه عسل بدون دخالت زنبور با شکر و آب و اسانس عنوان می کند.
 
مطمئن ترین روش برای تشخیص این تقلب های رایج انجام آزمایشات متعدد از جمله اندازه‌گیری ساکارز (قند شکر) در عسل است. اما، یک مصرف کننده تجهیزات و امکانات انجام آزمایش های تخصصی را ندارد و معمولا تشخیص را بر عهده مشاهدات و حواس خود می گذارد.
 
بیشتر مصرف کنندگان تصور می کنند عسل خوب، خالص و طبیعی عسلی است که؛ رنگ آن کهربایی تیره یا همرنگ عقیق باشد، سفت بوده و اصطلاحاً کش بیاید، اگر ۲۴ ساعت در یخچال بماند (شکرک نزند)، اگر قاشقی از آن برداشته شود قطراتی که از آن سرازیر می‌شود، به صورت باریکه‌ای ممتد باشد و قطع نشود، عده‌ای هم تکنیک‌های خاصی بکار می‌برند که پایه و اساس آن معلوم نیست مانند: کبریت گرفتن کنار عسل، ریختن چند قطره روی روزنامه و….
 
 اما، انجمن زنبور عسل ایران معتقد است؛ هیچ کدام از این اقدامات نمی تواند در تشخیص عسل طبیعی و خالص از تقلبی موثر باشد و نتایج این اقدامات به طور کلی مردود است.
 
چگونه عسل دست ساز را تشخیص دهیم
 
البته نکاتی وجود دارد که می تواند مصرف کننده را نسبت به خرید و انتخاب عسل مرغوب تر یاری کند، از جمله اینکه عسل های دست ساز که خطرناک ترین نوع عسل تقلبی هستند با گذاشتن در دهان مانند آب نبات سفت باقی می‌ماند و دیر حل و جذب می‌شود در حالی که عسلی که توسط زنبور عسل تولید شده باشد از هنگامی که در دهان قرار می گیرد توسط مخاط دهان و رگ های زیر زبانی سریع جذب می شود و این مسئله به خوبی قابل درک است.
 
همچنین در عسل دست ساز از پشت شیشه به راحتی می توانید اشیا را ببینید، درحالی که هر چقدر هم که رنگ عسل طبیعی روشن باشد شما نمی توانید از پشت شیشه چیزی را مشاهده کنید چراکه به دلیل کلوئیدی بودن عسل طبیعی، نور به طور مستقیم از شیشه عبور نمی کند و تصاویری که از پشت شیشه بسیار ناواضح و نامشخص است.
 
روش ساده دیگر برای شناخت عسل دست ساز؛ آزمایش خاصیت حلالیت عسل در آب سرد است، در این روش قطره‌ای از عسل را در آب سرد بریزید، اگر حالت چسبندگی خود را حفظ کرد و به سرعت حل نشد و لبه‌های قطره یا رشته جریان باریک عسل در زمان ریزش از هم نپاشید، احتمالا طبیعی است در غیر این صورت عسل تقلبی و دست ساز است.
 
توجه کنید که با این روش ها تنها عسل های دست ساز از عسل زنبور قابل تفکیک است و نمی توان عسلی را که از طریق تغذیه زنبور عسل با شکر تولید شده را تشخیص داد و برای شناخت عسل تغذیه ای هیچ راهی به جز آزمایشگاه وجود ندارد.
 
در خوردن عسل زیاده روی نکنید
 
اگرچه عسل خواص معجزه آسای زیادی دارد اما کارشناسان تغذیه توصیه می کنند روزانه کمتر از ۲۵ گرم فروکتوز مصرف شود چرا که مصرف زیاد آن می تواند برای بدن زیانبار باشد.
کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.