بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/02/19
شماره 2464 - تاریخ 1403/02/19
آخرین اخبار
فاز زودهنگام انتقال آب به رفسنجان و کرمان آماده بهره برداری است
سرمایه گذاری 150 میلیون یورویی در طرح آهن اسفنجی بیجار
امضای تفاهمنامه همکاری ایمیدرو با شرکت ملی صنایع پتروشیمی
SmartThings چگونه به نجات زمین کمک می‌کند؟
توجه فولاد هرمزگان به کارگران ستودنی است
توجه فولاد هرمزگان به کارگران ستودنی است
وظیفه‌ی شورای عالی فرهنگی، سیاست گذاری، ساماندهی، هدایت و نظارت در راستای رشد و تعالی فرهنگ سازمانی است
وظیفه‌ی شورای عالی فرهنگی، سیاست گذاری، ساماندهی، هدایت و نظارت در راستای رشد و تعالی فرهنگ سازمانی است
هوش مصنوعی چیست؟
هوش مصنوعی چیست؟
تيم فوتسال بانوان هلدينگ پتروپالايش اصفهان قهرمان لیگ دسته یک بانوان کشور شد
تيم فوتسال بانوان هلدينگ پتروپالايش اصفهان قهرمان لیگ دسته یک بانوان کشور شد
بازدید مدیر عامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران و رئیس هیات رئیسه صندوق های بازنشستگی کارکنان صنعت نفت از غرفه و کانترهای هلدینگ پترو پالایش اصفهان
بازدید مدیر عامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران و رئیس هیات رئیسه صندوق های بازنشستگی کارکنان صنعت نفت از غرفه و کانترهای هلدینگ پترو پالایش اصفهان
اعلام بسته تخفیفی ایرانسل به مناسبت دهه کرامت
بانک ملی ایران؛ پشتیبان توسعه طرح های صنعت نفت کشور
بانک ملی ایران؛ پشتیبان توسعه طرح های صنعت نفت کشور
حمایت بانک ملی ایران ازبزرگترین رویداد فرهنگی کشور
حمایت بانک ملی ایران ازبزرگترین رویداد فرهنگی کشور
کسب رتبه برتر بانک سپه در تعداد تراکنش‌های شبکه پرداخت طی فروردین ماه 1403
کسب رتبه برتر بانک سپه در تعداد تراکنش‌های شبکه پرداخت طی فروردین ماه 1403
افتتاح 213 نیروگاه خورشیدی در استان سمنان با حمایت بانک سپه
افتتاح 213 نیروگاه خورشیدی در استان سمنان با حمایت بانک سپه
رسالت بانك صنعت و معدن هدایت جریان مالی صنایع و معادن در مسیر توسعه هرچه بیشتر كشور است
رسالت بانك صنعت و معدن هدایت جریان مالی صنایع و معادن در مسیر توسعه هرچه بیشتر كشور است
اهتمام بانک کشاورزی به تحقق امنیت غذایی با مشارکت مردم
اهتمام بانک کشاورزی به تحقق امنیت غذایی با مشارکت مردم
اموال مازاد در بانک توسعه تعاون به صفر تمایل پیدا نموده است
اموال مازاد در بانک توسعه تعاون به صفر تمایل پیدا نموده است
ابلاغ اساسنامه جدید مسیر حرکت پست بانک ایران را هموار کرده است
ابلاغ اساسنامه جدید مسیر حرکت پست بانک ایران را هموار کرده است
جلسه بررسی میدانی موضوعات واحدهای اجرایی مدیریت شعب پست بانک استان‌‌های تهران، البرز و قم و سمنان به میزبانی مدیریت شعب شرق تهران
جلسه بررسی میدانی موضوعات واحدهای اجرایی مدیریت شعب پست بانک استان‌‌های تهران، البرز و قم و سمنان به میزبانی مدیریت شعب شرق تهران
رشد ۸۱ درصدی پرداخت تسهیلات خانوار در بانک ها و موسسات اعتباری خصوصی
رشد ۸۱ درصدی پرداخت تسهیلات خانوار در بانک ها و موسسات اعتباری خصوصی
رشد ۸۱ درصدی پرداخت تسهیلات خانوار در بانک ها و مؤسسات اعتباری خصوصی
رشد ۸۱ درصدی پرداخت تسهیلات خانوار در بانک ها و مؤسسات اعتباری خصوصی
برنامه‌های راهبردی بانک سینا با جدیت دنبال می‌شود
برنامه‌های راهبردی بانک سینا با جدیت دنبال می‌شود
مرحله نهایی نخستین جشنواره مسابقات سراسری قرآن کریم ویژه کارکنان بانک سینا برگزار شد
مرحله نهایی نخستین جشنواره مسابقات سراسری قرآن کریم ویژه کارکنان بانک سینا برگزار شد
اعضای جدید هیات مدیره بانک شهر با حضور حداکثری سهامداران انتخاب شدند
اعضای جدید هیات مدیره بانک شهر با حضور حداکثری سهامداران انتخاب شدند
خدمات نرم افزار «همراه شهر پلاس» بانک شهر بروزرسانی شد
خدمات نرم افزار «همراه شهر پلاس» بانک شهر بروزرسانی شد
بانکداری ویدئویی، خدمت جدید بانک ملت به مشتریان برای اولین بار در کشور
بانکداری ویدئویی، خدمت جدید بانک ملت به مشتریان برای اولین بار در کشور
حضور بانک ملت در نمایشگاه نفت، گاز و پتروشیمی
حضور بانک ملت در نمایشگاه نفت، گاز و پتروشیمی
حضور فعال و پرقدرت بانک تجارت در نمایشگاه صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش
حضور فعال و پرقدرت بانک تجارت در نمایشگاه صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش
رشد ۸۱ درصدی پرداخت تسهیلات خانوار در بانک ها و موسسات اعتباری خصوصی
رشد ۸۱ درصدی پرداخت تسهیلات خانوار در بانک ها و موسسات اعتباری خصوصی
پیام تبریک مدیرعامل بانک آینده به مناسبت ولادت با سعادت حضرت معصومه (س) و روز دختر
پیام تبریک مدیرعامل بانک آینده به مناسبت ولادت با سعادت حضرت معصومه (س) و روز دختر
حضور فعال بانک صادرات ایران در نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پتروشیمی
حضور فعال بانک صادرات ایران در نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پتروشیمی
امضای تفاهم‌نامه مشارکت راهبردی بانک صادرات ایران و شرکت انرژی سینا
امضای تفاهم‌نامه مشارکت راهبردی بانک صادرات ایران و شرکت انرژی سینا
رشد ۸۱ درصدی پرداخت تسهیلات خانوار در بانک‌ها و مؤسسات اعتباری خصوصی
رشد ۸۱ درصدی پرداخت تسهیلات خانوار در بانک‌ها و مؤسسات اعتباری خصوصی
تحقیقات دانشگاه می‌سی‌سی‌پی در مورد رفتارهای نژادپرستانه
تصویب قانون «مالکیت فکری» جهاد دانشگاهی در آینده‌ای نزدیک/ متخصصان جهاد دانشگاهی پای کار آمدند
بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش افتتاح شد
اعضای کابینه سیزدهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟
رئیس‌جمهور: دختران امروز آینده‌سازان و نقش‌آفرینان کشور هستند
«پنجاه به دَر» قزوینی‌ها چگونه مدارس را تعطیل کرد؟
انرژی و کارگر را با دلار ۱۵هزار تومانی دریافت میکنند اما ارز را میخواهند ۶۰هزار تومان بفروشند
بیش از ۸۷ هزار زائر خانه خدا از ۲۱ فرودگاه کشور اعزام می‌شوند
قوانین سختگیرانه هنگام خروج حاجی‌ها + ویدئو
ماموریت ۱۰ پارک فناوری برای رسوخ فناوری به صنایع سنتی/ورود پارک‌ها به ایجاد زنجیره ارزش
اجرای 36 برنامه سلامت محور در طرح سه‌شنبه‌هاي مساجد منطقه 19
برپایی جشنواره سرآشپزهای کوچولو در بوستان بانوان منطقه 19
تحلیل رئیس‌جمهور از علت روبرو نشدن قهرمانان ایرانی با ورزشکاران رژیم صهیونیستی
فرصت ثبت‌نام نمایندگان نامزدها در سامانه «داوطلب» چهارشنبه به پایان می‌رسد
آبگیری دو مخزن آب استراتژیک هلدینگ پترو پالایش اصفهان تا پایان خردادماه
آبگیری دو مخزن آب استراتژیک هلدینگ پترو پالایش اصفهان تا پایان خردادماه
۱۳۰ نفر از مدرسان هلدینگ پتروپالایش اصفهان در چهارمین همایش سالانه مدرسان تجلیل شدند/انتخاب ۳۵مربي با شاخص ۱۰۰ ساعت تدریس به عنوان مدرس برتر
۱۳۰ نفر از مدرسان هلدینگ پتروپالایش اصفهان در چهارمین همایش سالانه مدرسان تجلیل شدند/انتخاب ۳۵مربي با شاخص ۱۰۰ ساعت تدریس به عنوان مدرس برتر
در سال گذشته بیش از ۴میلیارد تومان از پایان نامه های دانشجویی مرتبط با پترو پالایش اصفهان حمایت شد
در سال گذشته بیش از ۴میلیارد تومان از پایان نامه های دانشجویی مرتبط با پترو پالایش اصفهان حمایت شد
کد خبر: 124355 | تاریخ : ۱۳۹۶/۱۰/۹ - 11:32
طعم دهنده های جایگزین نمک

طعم دهنده های جایگزین نمک

مطمئن شوید که سبزی‌های خشکِ مورد استفاده، خیلی قدیمی نباشند؛ همچنین آنها را در ظروف تاریک و دربسته نگهدارید؛ زیرا هوا و نور هر دو سبب کهنه شدن سریع سبزی‌ها می‌گردند.

نوآوران آنلاین- مواد غذایی و طعم دهنده‌های جایگزین زیادی وجود دارند که سالم‌تر و خوش‌طعم‌تر از انواع فرایند شده هستند.

سفارش می‌کنیم در مواد غذایی که به طور معمول استفاده می‌نمایید، تجدید نظر کنید تا ببینید که چگونه می‌توانید انواع کم‌نمک‌تر را جایگزین کنید.

به یاد داشته باشید که برخی از موادی که میزان بالایی نمک دارند (برای مثال پنیر و ماهی دودی) حاوی سایر مواد مغذی سلامتی‌بخش، مانند کلسیم و اسیدهای چرب امگا- 3 نیز هستند.

بنابراین بهتر است به این مواد در برابر سایر غذاهای پرنمک و کم‌مغذی‌تر، بیشتر اهمیت دهید.

عصاره‌ها

بسیاری از عصاره‌های تجاری، میزان نمک بالایی دارند: پس آنها را در صورت امکان با عصاره‌های خانگی جایگزین نمایید.

این عصاره‌ها را می‌توان به راحتی تهیه، و برای مصارف آینده منجمد نمود.

البته عصاره‌های بی‌نمک نیز در دسترس هستند که در صورت فقدان وقت لازم برای تهیه عصاره‌های خانگی می‌توان از آنها استفاده کرد.

مواد غذایی کامل

در صورت امکان، از مواد غذایی کامل (آرد، برنج و...) استفاده نمایید؛ زیرا نسبت به انواع سفید و تصفیه شده آنها طعم طبیعی بیشتری دارند.

در صورت تمایل، نیمی از آرد کامل را به همراه نیمی از آرد سفید استفاده نمایید.

برای تهیه یک میان‌وعده پرفیبر و مناسب، می‌توانید کلوچه و نان پیتای کامل بپزید.

برای این کار تا حدامکان، از انواع غلات کامل به همراه میوه‌های خشک استفاده کنید.

روغن‌ها

در تمام موارد پخت، از روغن‌ها به جای کره استفاده کنید؛ چرا که روغنها به طور طبیعی بی‌نمک هستند؛ در حالی که برخی از کره‌ها ممکن است حاوی مقدار زیادی نمک باشند.

روی هم رفته روغن‌های خالص از قبیل روغن زیتون یا آفتابگردان به دلیل اثرات آنها در سلامتی، برای پخت مناسب‌ترند.

سس‌ها

به جای سس‌های سالاد تجاری پرنمک، از سس‌های تهیه شده با مقدار کمی روغن و سرکه یا روغن و آبلیمو به همراه کمی فلفل استفاده کنید.

در صورت استفاده از سس‌های آماده یا کچاپ (سس گوجه‌فرنگی)، انواع کم‌نمک آنها را خریداری کنید و به تدریج نیز از مصرف آنها بکاهید.

تخم مرغ

نمک به کنترل فعالیت مخمر کمک می‌نماید؛ بنابراین موادی که منجر به ورآمدن نان می‌شوند، مقدار بالایی نمک دارند؛ پس اگر مقدار زیادی از این مواد مصرف می‌نمایید، سعی کنید تخم‌مرغ را جایگزین آنها نمایید.

تخم‌مرغ نیز همین کار را انجام می‌دهد؛ در حالی که طعم بیشتری نیز ایجاد می‌کند.

سبزی‌های معطر و ادویه‌ها

سبزی‌های معطر و ادویه‌ها، طعم‌های متفاوتی به غذاها می‌دهند.

آنها را به صورت تازه و یا خشک مصرف نمایید (می‌توانید این سبزی‌ها را در آشپزخانه و کنار پنجره پرورش دهید).

انواع تازه این سبزی‌ها و ادویه‌ها برای غذاهای سالاد مانند و به صورت خام مناسب‌ترند؛ همچنین انواع خشک آنها بهتر است که برای غذاهای پخته به کار روند.

مطمئن شوید که سبزی‌های خشکِ مورد استفاده، خیلی قدیمی نباشند؛ همچنین آنها را در ظروف تاریک و دربسته نگهدارید؛ زیرا هوا و نور هر دو سبب کهنه شدن سریع سبزی‌ها می‌گردند.

یادتان باشد که انواع خشک شده، طعم بیشتری دارند. شما می‌توانید سبزی‌های معطر و ادویه‌ها را به تنهایی و یا به صورت ترکیب با هم استفاده نمایید.

فهرست زیر، فقط به عنوان یک راهنماست؛ آنها را امتحان نمایید و ببینید کدام ترکیب را بیشتر می‌پسندید:

* ریحان، اورگانو و گلپر، به صورت تازه و خشک برای سالادها و خوراک‌ها و به ویژه در غذاهای ایتالیایی بسیار مناسب هستند.

* نعنای تازه را به مقدار زیاد به سالاد بیفزایید.

* زیره سیاه نیز طعم خوبی دارد و در غذاها به همراه کلم و ماهی بسیار مناسب است.

* جعفری خام و یا پخته، دارای طعم مطبوعی می‌باشد و تقریباً می‌توان آن را به تمام غذاها اضافه کرد. از این سبزی به دلیل رنگ خوبِ آن، می‌توان در تزیین غذاها نیز استفاده نمود.

* آویشن، رزماری، مریم گلی و برگبو به صورت تازه یا خشک، به همراه گوشت‌ها یا در هر نوع خوراک مناسب هستند.

* پیاز رازیانه نیز مانند گشنیز، طعم خاص خود را دارد که افراد ممکن است آن را دوست داشته باشند یا از آن متنفر باشند. مصرف آن همراه ماهی بسیار مناسب خواهد بود.

* گشنیز (برگ و دانه)، اخیراً در میان مردم بسیار استفاده می‌شود و دارای طعم شگفت‌آوری است.

برگ‌های تازه آن را در سالاد ریخته و از دانه یا برگ‌های خشک آن درخوراک‌ها یا غذاهای پخته استفاده نمایید.

* سیر، طعم بسیار مطبوعی به غذا می‌بخشد و میتواند به صورت‌های خام یا پخته استفاده شود.

سیر پوست کنده را می‌توان در تکه‌های گوشت کبابی جای داد؛ همچنین می‌توان آن را با سایر سبزی‌ها، بخارپز و یا سرخ کرد.

* زیره، زردچوبه و زعفران به همراه برنج و گوشت بره، بسیار خوش‌طعم هستند.

* زنجبیل تازه و خشک، به گوشت و سبزی‌ها، طعم خوبی می‌بخشد.

* دانه‌های فلفل سیاه و سبز کامل یا آسیاب شده نیز به اغلب غذاها، طعم مطبوعی می‌دهند.

* دارچین، جوز هندی و سیر، درخورش‌ها و خوراک‌های گوشت مناسب هستند.

* از فلفل‌های تند نیز می‌توان برای طعم دادن به غذاها استفاده کرد.

میوه‌ها

* لیموترش (آب یا پوست لیمو و یا هر دوی آنها) و لیمو عمانی برای افزودن طعم به غذاها مناسب‌اند.

* پرتقال، سیب، گلابی و تقریباً هر نوع میوه دیگری می‌تواند برای افزودن طعم به غذاها استفاده شود؛ همچنین این میوه‌ها را می‌توان در تزیین غذاها نیز به کار برد.

زیتون، مغزها و دانه‌ها

این مواد غذایی از نظر بافت و مزه، به انواع غذاها تنوع می‌بخشند.

اما اگر شما نباید از نمک به مقدار زیاد استفاده کنید، برخی موارد را به یاد داشته باشید.

مثلاً از زیتون‌هایی استفاده کنید که در آب نمک نگهداری نشده‌اند؛ همچنین از انواع مغزدانه‌ها و دانه‌های بینمک مصرف کنید.

برای افزایش طعم مغزها (بادام زمینی، بادام، گردو و سایر مغزها) و دانه‌ها (تخم کدو، آفتابگردان، کنجد و غیره)، آنها را بدون روغن در تابه و یا در فر یا گریل برشته کنید.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.