بانک توسعه تعاون بانک ملی
روزنامه نوآوران - 1403/02/05
شماره 2455 - تاریخ 1403/02/05
آخرین اخبار
تلاش برای ارتقاء همکاری های حداکثری شرکای اجتماعی حوزه سلامت
طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در منطقه ۶ تهران با قوت ادامه دارد
تلاش برای بهبود وضعیت ترافیک در پهنه مرکزی تهران
رونمایی از تمثال جدید سردار شهید احمد کاظمی در منطقه ۱۹
زیرگذر بزرگراه خلیج فارس به روستای پلایین با اقدامات ترافیکی ایمن سازی شد
ورودی بناهای تجاری غیر مجاز در منطقه 19 با استقرار نیوجرسی مسدود شد
دریاچه بوستان شقایق منطقه 19مجهز به محل تفریحی و فراغتی می شود
به صدا در آمدن زنگ هفته سلامت در مدارس منطقه ۱۶
شمارش معکوس پایان رفع معارضین مسیر آزاد راه شهید شوشتری در منطقه ۱۵
مرمت و تعویض ۴۵ گاردریل‌ در بزرگراه امام رضا (ع)
کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاههای زنجیره‌ای شهروند
احیا آسفالت مدرسه شهید ناظم در ناحیه۶
هم اندیشی و اجرایی نمودن تصمیمات لازم به منظور بهبود وضعیت جمع آوری زباله در ناحیه۷
اجرای ۸۰ هزار متر خط کشی محوری در سال ۱۴۰۳ در منطقه ۲۱
زباله گردی در شهر؛ باید از خودمان شروع کنیم...
زباله گردی در شهر؛ باید از خودمان شروع کنیم...
نشست تخصصی مباحث ترافیکی در شمال شرق شهر
تور گردشگری افراد دارای معلولیت
پاکسازی چهره منطقه ۴ از حضور زباله گردها
جمع‌آوری ۵۰۰ کیلو زباله از محوطه ایستگاه‌ها
پروژه بوستان محله جوادیه از مرز پیشرفت ۹۰٪ عبور کرد
تحقق دو برابری اخذ سند برای املاک فاقد سند در بافت فرسوده نسبت به برنامه چهارم توسعه
توجه ویژه مدیریت شهری به حمل و نقل عمومی
پلمب ٤ مرکز غیرمجاز تفکیک و جمع‌آوری پسماند خشک درمنطقه٢ تهران
محلات طرشت و شریف صاحب خانه محیط زیست شدند
برپایی ایستگاه های حال خوب سلامت در معابر منطقه2
آغاز عملیات نرده‌گذاری رفیوژ میانی شهید محلاتی
برگزاری آیین تجلیل از متولیان ورزش زورخانه ای و پهلوانی در منطقه ۱۲
پایانه‌های حمل و نقل عمومی منطقه ۲۲ تجهیز می شوند
جلب مشارکت حداکثری شهروندان در اجرای برنامه های دوستدار محیط زیست در منطقه22
سازه جدید در عمارت منسوب به «فخرالدوله» برچیده شد
موشک «فالکون ۹» یک رکورد جدید را ثبت کرد
حق پخش تلویزیونی سرخابی‌ها را به سرانجام می‌رسانیم/ دریافت ۱۱۰ همت مالیات از ابربدهکاران
توقعات آمریکایی‌ها تمامی ندارد/خوب شدن حال کارگر یعنی خوب شدن حال کشور
بررسی نقش مشارکت قانونی در جرایم گروفروشی
بررسی نقش مشارکت قانونی در جرایم گروفروشی
دغدغه و درخواست شهروندان با ۵۶۴ مصوبه بازدید میدانی محلات پیگیری شد
اجرای عملیات طعمه‌گذاری و لانه‌کوبی درنواحی شش‌گانه منطقه٦ تهران
ارتقاء سطح دانش و اشاعه فرهنگ گیاه‌ پروری بین اقشار مختلف
تجهیز و آغاز فعالیت دبیرخانه کانون های اجتماع محور در منطقه ۲۱
برگزاری ششمین جلسه هم اندیشی دبیرخانه تکریم با مسئولین تکریم ارباب رجوع مناطق ۲۲ گانه در منطقه ۲۱
حال خوش شهروندان منطقه ۴ در هفته سلامت
طرح ارزشمند "کوک چهارم"
ترویج فرهنگ آپارتمان نشینی در محلات منطقه 13
معرفی پروژه مرمت و بهسازی ساختمان شهرداری منطقه۱۳ در دومین نشست احیا گران بافت تاریخی تهران
اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از وقوع آتش سوزی در اراضی جنگلی سرخه حصار و خجیر
پاکسازی مستمر زمین های بایر و قطعات خالی سطح ناحیه۳
آماده باش عوامل خدمات شهری در منطقه ۵
در روز جهانی زمین پاک رود دره کن از زباله‌ها پاکسازی شد
افزایش ناوگان حمل و نقل اتوبوسرانی در منطقه ۲۲
کاشت یک صد درختچه در بوستان های منطقه 17
هفته سلامت در منطقه ۱۷
کد خبر: 116455 | تاریخ : ۱۳۹۶/۸/۲۴ - 15:52
۷ راهکار موثر برای تزریق آرامش به زندگی زناشویی

۷ راهکار موثر برای تزریق آرامش به زندگی زناشویی

امکان ندارد که دو نفر با دو تربیت خانوادگی متفاوت با هم زندگی کنند و اختلافی بین شان وجود نداشته باشد. مهم این است که چگونه دعوا‌ها و اختلاف نظرهایمان را مدیریت کنیم تا به رابطه مان لطمه‌ای وارد نشود.

نوآوران آنلاین-میگويند دعوا نمك زندگی است و هيچ زندگی بدون دعوا نمی شود ولي مسلما هيچ‌ كسی زندگی پر از تنش و استرسی نمی خواهد. امكان ندارد که دو نفر با دو تربيت خانوادگی متفاوت با هم زندگی كنند و اختلافی بين‌ شان وجود نداشته باشد. مهم اين است كه چگونه دعواها و اختلاف نظرهايمان را مديريت كنيم تا به رابطه مان لطمه‌ای وارد نشود.

برای اين‌ كه زندگی آرامی داشته باشید، باید راه حل اختلاف نظرها را بدانید و بتوانید در دعواها بهترین عکس العمل را از خود نشان دهید. اما اگر نمی دانید، ما در اینجا راهكارهای موثری را برایتان آورده ایم تا هر چه سریع تر صميميت را به زندگی تان بازگردانيد.

1. نفسی عمیق بکشید

هنگام دعوا طبیعی است که از شدت عصبانیت، بخواهید سر شریک زندگی تان فریاد بزنید یا حتی به او بی احترامی کنید اما سعی کنید تا جایی که می توانید کلمات توهین آمیز به کار نبرید.

کارشناسان بر این باورند که هنگام دعوا، ما انقدر به نتیجه حرف هایمان و عکس العمل طرف مقابل می اندیشیم که از کلماتی که در لحظه به زبان می آوریم، غافل می شویم. عجله در صحبت کردن و دفاع کردن از خود، باعث شده که ما بدون منظور برخی حرف ها را به زبان آوریم که ممکن است غیر قابل جبران باشند. بنابراین قبل از صحبت هایتان، نفسی عمیق بکشید و خوب به کلماتی که می خواهید به زبان آورید، فکر کنید.

2. دست از سرزنش کردن بردارید

از بیان جملاتی مانند «تو همیشه...» یا «تو هیچوقت...» خودداری کنید زیرا نه تنها تاثیر مثبتی ندارند بلکه باعث می شوند تا طرف مقابل تان حالت دفاعی به خود بگیرد. بنابراین به جای این که گذشته را وسط بکشید، بر مشکل اصلی تمرکز کنید.

به عنوان مثال اگر شریک زندگی تان همیشه بدون این که به شما خبر دهد، دیر به خانه می آید، به جای این که با او دعوا کنید و به او بگویید «تو همیشه همینی» بهتر است که بگویید «وقتی تو بدون خبر، دیر به خانه می آیی، من نگرانت می شوم»؛ یا اگر از او انتظار دارید که در کارهای خانه به شما کمک کند اما کوتاهی می کند، به جای ناراحتی و گفتن این که «تو نیازهای من را بر طرف نمی کنی» بهتر است از او بخواهید که به همراه شما فهرستی از وظایفی که هر کدام از شما در خانه دارید را تهیه کنید و به جای این که وقت تان را صرف بگو مگو کنید، کمک حال هم باشید.

3. فراموش نکنید که دوستش دارید

ممکن است که هنگام دعوا همه چیز را فراموش کنید، اما یادتان نرود که شما به طرف مقابل تان احساس دارید. ساعت ها و روزهای قبل را به یاد بیاورید، آن زمان که به شریک زندگی تان می گفتید «دوستت دارم» یا که از ابراز علاقه های او به وجد می آمدید... حال نیز فردی که مقابل شما ایستاده همان آدم است، فقط مشکلی بین تان بوجود آمده که با صحبت کردن حل خواهد شد. بنابراین در این شرایط که ناراحت و عصبی هستید از مسخره و توهین کردن به او بپرهیزید. توصیه ما به شما این است که کمی به خودتان زمان دهید تاآرام تر شوید و بتوانید روی حرف هایی که به زبان می آورید تمرکز کنید. با این کار شریک زندگی تان نیز می فهمد که شما دوستش دارید و او نیز سعی می کند رفتار منطقی تری از خود نشان دهد.

4. او را تهدید به رفتن نکنید

در دعوا هیچگاه این جمله که «من دیگر این رابطه را نمی خواهم» یا «بهتر است که تمام اش کنیم» به زبان نیاورید، مگر این که 100% به حرفی که می زنید، ایمان داشته باشید، در غیر این صورت طرف مقابل اعتمادش را به شما از دست خواهد داد.

حتی اگر می خواهید که به رابطه خود مهر اتمام بزنید، بهتر است که این جمله را پس از دعوا بیان کنید. در هنگام جر و بحث و دعوا، به دلیل عصبانیت و ناراحتی ممکن است که هر تصمیمی بگیرید که بعدها تنها برایتان پشیمانی به بار آورد. پس این تصمیم مهم را بدون فکر نگیرید و از به زبان آوردن آن به طور مدام به شدت خودداری کنید.

5. به زاویه دید او احترام بگذارید

سعی نکنید که نظر طرف مقابل تان را تغییر دهید. این حق هر آدمی و طبیعی است که با شما اختلاف نظر داشته باشد، حتی اگر شما آن را قبول نداشته باشید. در این شرایط از خودتان سوال کنید، آیا اگر او نظرش را تغییر دهد، تغییر اساسی رخ خواهد داد؟ اگر پاسخ شما منفی است، باید این اختلاف نظرها را بپذیرید.

برخی از تصمیمات آنقدر مهم اند که برای تصمیم گیری در موردشان باید اختلاف نظرها را کنار گذاشت و به نظری واحد رسید. به عنوان مثال تصمیم در مورد این که آیا فرزندتان به خارج از کشور مهاجرت کند یا خیر، یا این که آیا آن عمل جراحی ضروری است یا خیر... در این شرایط جور دیگری باید عمل کرد اما زمانی که موضوع دعواهای شما در این فهرست های پر اهمیت نمی گنجد، بهتر است که زاویه دید طرف مقابل تان را بپذیرید و با آن راه بیایید.

6. تمام حرف هایش را بشنوید

شاید هنگامی که عصبانی هستید، شنیدن حرف های طرف مقابل برایتان سخت باشد و دوست داشته باشید که مدام حرف های او را قطع و از خودتان دفع کنید اما اگر می خواهید که گفتگوی شما ختم به خیر شود، بهتر است که حرف های شریک زندگی تان را تمام و کمال بشنوید. حتی اگر آنچه را که او می خواهد به زبان آورد می دانید، باز هم صبوری کنید تا حرف هایش تمام شود. پس از این که تمام حرف هایش را شنیدید، نفسی عمیق بکشید و در آن فاصله به حرف های او و آنچه خودتان می خواهید به زبان آورید، خوب فکر کنید.

اکثر گفتگوها تنها به خاطر عدم ارتباط درست و سوتفاهم ها بوجود می آیند. اگر می خواهید جزو این دسته نباشید، برای تک تک کلماتی که طرف مقابل تان به زبان می آورد، احترام قائل شوید.

7. نگویید «درسته، اما...»

استفاده از جمله «درسته، اما...» تنها درهای بیشتری را روی عکس العمل های منفی طرف مقابل تان باز می کند. زمانی که شما جمله تان را با «بله، درسته...» آغاز می کنید، انرژی مثبتی را به شریک زندگی تان منتقل می کنید اما وقتی در ادامه آن «اما و اگر..» می آورید، در واقع تمام تلاش هایتان را برای حل مشکل نقش بر آب و او را از خود دورتر کرده اید. بنابراین در جملاتی که به زبان می آورید نیز محتاط تر باشید.

8. گفتگو خود را از اول آغاز کنید

به جای این که تلاش کنید با یک بار صحبت کردن به نتیجه برسید، سعی کنید پس از آن که حرف هایتان را زدید و حرف های طرف مقابل را نیز شنیدید، به خودتان زمان دهید. در این شرایط نه تنها در گفتگوی بعدی آرام تر خواهید شد، بلکه در مورد حرف های زده شده نیز خوب فکر خواهید کرد. فقط باید این زمان را پس از اتمام اولین مکالمه، مشخص کنید. به عنوان مثال به او بگویید که 10 دقیقه دیگر، یک ساعت یا حتی یکی دو روز دیگر دوباره با هم صحبت خواهیم کرد. از این زمان به بهترین شکل ممکن استفاده کنید و تمام تمرکزتان را بر پیدا کردن بهترین راه حل بگذارید. مطمئنا گفتگوی موثر و موفق تری خواهید داشت.

کانال تلگرام

ارسال دیدگاه شما

  • دیدگاه های ارسالی، پس از تایید مدیر سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان پارسی باشند منتشر نخواهد شد.